- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.721
hatta demişti bir kere ve o son deyişi oldu hışmıma uğradı kesti sesini oturdu..oğul bizim tohum bizim sen sadece kunnarsın diye..terbiyesiz kadın,,
Ah yavrum ya.. çektirirler bi de sonra biz ne yaptık derler.. Bende kesinlikle anne baba demiyorum.. içimde hiç bi his yok onlara karşı.. Sokaktan geçen sıradan insanlar benim için.. Varla yok arasındalar.. olmasada olurlar..
Kaynana kışın Eymeni köye götürmek istiyor.. BEnde eşime dedim ki: tamam anne götürün dersen Kafanı kırarım ben ne karar verirsem onu savunnacaksın.. dedim..şimdi O konu açıldığı an eşim diyo ki eymen burda kalacak sen ister bak ister bakma gerekirse bakıcı bulurum ben (halbuki blöf yapıo).. bi daha o konuyu açamıyo.. ki bakmasa ben çocuğu göstermem bu kadar net.. Bakmak zorunda değil diceksiniz belki ama Bizimkiler ben olduğum sürece bakmak zorunda.. yoksa boklu bezini bile göstermem
vaad vermek kolay ama iş yapmaya gelince kaçamazlar
Benim evim kaloriferli kendinin ki sobalı.. kusura bakmasın izin veremem ... evet iyi bakıyor çok şükür.. bi gün boyunca aramadığım oluyor düşün yani.. bakıcı da olsa 10 dk ya 1 ararım heralde..Kucucuk cocugu senden ayirip nereye goturecek ki cok sacma.. Dogru demissiniz tabi,istem gelene kadar zor dayaniyosun bi de ayri yerde nasil olacak!
Ama Valla seninki yine iyi bakiyor dimi,yani aklin kalmiyor Eymen'de..buna da sukur canim.
Benim evim kaloriferli kendinin ki sobalı.. kusura bakmasın izin veremem ... evet iyi bakıyor çok şükür.. bi gün boyunca aramadığım oluyor düşün yani.. bakıcı da olsa 10 dk ya 1 ararım heralde..
huyum kurusunAman aman aklin kalmasin iyi baksin da,zaten gereken cevabi veriyosun sen :)
Söylüyorum ama içim rahat değil...çok sosyal bi kızım var. .beni aramaz bile..yanında biri olsun oynasın yeter..akşam eve gidince kucağıma atlayacak mı çok merak ediyorum. .hiç umudum yok. .ve annesini hiç aramıyo bana çok düşkün lafını duyacağımdan adım kadar eminim..Kadın aldı mı kimseye vermiyo çocuğu sanki onun..nası katlanacağım bilmiyorum. .3kere doktora gittim..fayda etmediBenimkine de kaynana bakıyor ama kapıda vedalaşırız bide balkona çıkartır orda vedalaşırız El sallar oğlum bana. söyle canım.. bizimki dün grip oldu.. Kaynana dedi ki: çocuğu denizde hasta ettiniz dedi.. heee çok biliyon doktor hanım dedim ..lafı söyle geç
ilk iş günün mü canm ? doktora neden gittinSöylüyorum ama içim rahat değil...çok sosyal bi kızım var. .beni aramaz bile..yanında biri olsun oynasın yeter..akşam eve gidince kucağıma atlayacak mı çok merak ediyorum. .hiç umudum yok. .ve annesini hiç aramıyo bana çok düşkün lafını duyacağımdan adım kadar eminim..Kadın aldı mı kimseye vermiyo çocuğu sanki onun..nası katlanacağım bilmiyorum. .3kere doktora gittim..fayda etmediofff offff..
Dengesizbenim kaynana da kızımda öyle yapmıştı..sadece emzirip altını değiştirtmek için verirdi bebeği bana..sonra hadi sen işine bak git derdi...oğlumun çocuğu bizim çocuğumuz sen kimsin el kızı der gibi...bak sinirlendim aklıma geldi yine
Evet ilk günüm. .Bebeğimi kaynanama vermek istemiyorum. .daha önce yazmıştım burda..içimde onlara karşı olumsuz duygular var ve yenemiyorum..batıyolar..onun o aşırı sevgisi deli ediyo beni...annem annem die seviyodu bi deilk iş günün mü canm ? doktora neden gittin
Ay bilirim yaaa kıyamam.. bende de aynı duygular var ama bizimki benden çekiniyor birazEvet ilk günüm. .Bebeğimi kaynanama vermek istemiyorum. .daha önce yazmıştım burda..içimde onlara karşı olumsuz duygular var ve yenemiyorum..batıyolar..onun o aşırı sevgisi deli ediyo beni...annem annem die seviyodu bi de
Oyhh cok üzüldüm canim yaa. Allah tum bebisleri korusun. Iyi yapmissin aramakla onun yaptigi ona kalsin. İnşallah sifa bulur bir an onceDün akşam evlenmeden önce çalıştığım is yüzünden tartışıp konusmadigim eski arkadaşımın beş yaşındaki kızının lösemi olduğunu öğrendim
Her ne kadar o kuskunlugu devam ettirip kızım öldüğünde beni aramamis olsa bile numarasini bulup aradım
Ilk evresiymis kemoterapi görüyor dedi bir sene tedavi suremiz var dedi
Kansizmis yüzü bembeyazdi Dr götürdüm dedi iyiki erken goturmusum dedi
Kan ve demir seviyemiz normal kızımın ama işte korkuyor insan herseyden bir çay kaşığı her sabah pekmez veriyorum sonrada su veriyorum boğazı yanmasin diye
Rabbim bütün bebeklere çocuklara sağlık sıhhat versin
Bütün mağazalara kırtasiye ürünleri geliyo.. ve ben alamıyorum nerde kullanacağım ki .. En sevdiğim şey
Eymen hemen büyüsün okula başlasın ben ona bol bol kırtasiye malzemesi alacağım
Ne kadar iyi olursa olsun batıyor insanaEvet ilk günüm. .Bebeğimi kaynanama vermek istemiyorum. .daha önce yazmıştım burda..içimde onlara karşı olumsuz duygular var ve yenemiyorum..batıyolar..onun o aşırı sevgisi deli ediyo beni...annem annem die seviyodu bi de
benimki kolumu emerken iz yaptı. artık nasıl emdiyse kan oturdu koluma.Bacagimida isirdi oh valla gozumede parmagini soktu bide emerkeb tokat atiyo dayak yiyoruz daha bu haliyle
@boncuklu gelin sende mi blw yapiyosun canim
İnşaallah.Bizde alerji Dr takipteyiz 3 aydan beri diyetteyim ben yediğimde tepki veriyor
İnşallah geçer
Rabbim şifa versin.Dün akşam evlenmeden önce çalıştığım is yüzünden tartışıp konusmadigim eski arkadaşımın beş yaşındaki kızının lösemi olduğunu öğrendim
Her ne kadar o kuskunlugu devam ettirip kızım öldüğünde beni aramamis olsa bile numarasini bulup aradım
Ilk evresiymis kemoterapi görüyor dedi bir sene tedavi suremiz var dedi
Kansizmis yüzü bembeyazdi Dr götürdüm dedi iyiki erken goturmusum dedi
Kan ve demir seviyemiz normal kızımın ama işte korkuyor insan herseyden bir çay kaşığı her sabah pekmez veriyorum sonrada su veriyorum boğazı yanmasin diye
Rabbim bütün bebeklere çocuklara sağlık sıhhat versin
Evwt canim bebek onderliginde beslenme bende yogurdu kendim yediriyorm gecen gun onuda kendi yesin diye izin verdm yere ortu serip otutturdum onune tabakla yogurdu koydum tamamen yogurt oldu tabi saclar bacaklar kollar ama cok hosuna gitti arada yapcamblw yapmak eline bir şeyler verip kendi yemesini sağlamk galiba değil mi canım..ben bunu yapıyorum ama blw yapıcam diye değil..üç öğün iki ara öğün yemeğini kendim yediriyorum..katı şeyleri (elma,armut,salatalık,ekmek,bisküvi v.b.) eline tutuşturuyorum..eliyle makarna erişte yemesine izin veriyorum...yani katılarda kendi,sulularda ben :)
Benim oglanda acayip mizmiz bizimde mi ust disler cikcak acaba ama alt disler yeni cikti daha uyku uyumuyo dogru duzgn her yerim agryo uykusuzluktan gozlerimi acamiyormGünaydın kızlar
Benim kizce 4 gecedir yarım saatte bir uyanıyor ağlıyor gözlerim deliksiz iki saat uykuya bile razıdişi gelecek galiba üstten bide onlar cikaydi
Bu sabah halının üzerine bıraktım az ilerisinede telefonu bıraktım surunerek aldı telefonu maşallahtelefonu görünce cildiriyor zilli
Evet iz oluyo yaa bazen meme agzindan kayiyo ucunu degilde kenarini felan emiyo yanlislikla hemen kizariyo nasl guclu emmek obenimki kolumu emerken iz yaptı. artık nasıl emdiyse kan oturdu koluma.
hala az biraz izi duruyor.
İnşaallah.
böyle durumda raporla özel mama alınıyormuş. sana da verdiler mi o mamadan. Tadı acıymış ama çocuk açlıktan mecbur yiyormuş.
Rabbim başka keder vermesinde de, bu da zor. İnşaallah geçer gider.
Rabbim şifa versin.
Amin..
İnşaallah tez zamanda kurtulursunuz da, sende bebeğinde rahat eder.onyedilik inşallah canım sağol evet neocate verdiler ama tadı kötü gerçekten vanilya surubuyla denedik bazen az içiyor biberondan soğudu mamanın yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?