2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hatta demişti bir kere ve o son deyişi oldu hışmıma uğradı kesti sesini oturdu..oğul bizim tohum bizim sen sadece kunnarsın diye..terbiyesiz kadın,,

Kendi de zamaninda bu laflara maruz kalmis mi peki? Ben anlamiyorum boyle kadinlari,kendileri cekmis bize de cektiriyorlar,kel alaka yani.. Cok itici igrenc gicik

Kucucuk cocugu senden ayirip nereye goturecek ki cok sacma.. Dogru demissiniz tabi,istem gelene kadar zor dayaniyosun bi de ayri yerde nasil olacak!
Ama Valla seninki yine iyi bakiyor dimi,yani aklin kalmiyor Eymen'de..buna da sukur canim.

Kucucuk cocugu senden ayirip nereye goturecek ki cok sacma.. Dogru demissiniz tabi,istem gelene kadar zor dayaniyosun bi de ayri yerde nasil olacak!
Ama Valla seninki yine iyi bakiyor dimi,yani aklin kalmiyor Eymen'de..buna da sukur canim.
Benim evim kaloriferli kendinin ki sobalı.. kusura bakmasın izin veremem ... evet iyi bakıyor çok şükür.. bi gün boyunca aramadığım oluyor düşün yani.. bakıcı da olsa 10 dk ya 1 ararım heralde..

Benim evim kaloriferli kendinin ki sobalı.. kusura bakmasın izin veremem ... evet iyi bakıyor çok şükür.. bi gün boyunca aramadığım oluyor düşün yani.. bakıcı da olsa 10 dk ya 1 ararım heralde..

Aman aman aklin kalmasin iyi baksin da,zaten gereken cevabi veriyosun sen :)

Bütün mağazalara kırtasiye ürünleri geliyo.. ve ben alamıyorum nerde kullanacağım ki .. En sevdiğim şey
Eymen hemen büyüsün okula başlasın ben ona bol bol kırtasiye malzemesi alacağım

Söylüyorum ama içim rahat değil...çok sosyal bi kızım var. .beni aramaz bile..yanında biri olsun oynasın yeter..akşam eve gidince kucağıma atlayacak mı çok merak ediyorum. .hiç umudum yok. .ve annesini hiç aramıyo bana çok düşkün lafını duyacağımdan adım kadar eminim..Kadın aldı mı kimseye vermiyo çocuğu sanki onun..nası katlanacağım bilmiyorum. .3kere doktora gittim..fayda etmediofff offff..

ilk iş günün mü canm ? doktora neden gittin

Ay bilirim yaaa kıyamam.. bende de aynı duygular var ama bizimki benden çekiniyor biraz

Oyhh cok üzüldüm canim yaa. Allah tum bebisleri korusun. Iyi yapmissin aramakla onun yaptigi ona kalsin. İnşallah sifa bulur bir an once

Dün bende migros ta görüp aynı şeyi söyledim esime bayılırım kırtasiye malzemelerine ogretmen olduğum için arada alırım kendime
Bütün mağazalara kırtasiye ürünleri geliyo.. ve ben alamıyorum nerde kullanacağım ki .. En sevdiğim şey
Eymen hemen büyüsün okula başlasın ben ona bol bol kırtasiye malzemesi alacağım

Ne kadar iyi olursa olsun batıyor insana
Ama annem nedir yaaa ben olsam onun annesi benim derdim

Bacagimida isirdi oh valla gozumede parmagini soktu bide emerkeb tokat atiyo dayak yiyoruz daha bu haliyle
@boncuklu gelin sende mi blw yapiyosun canim
benimki kolumu emerken iz yaptı. artık nasıl emdiyse kan oturdu koluma.
hala az biraz izi duruyor.

Bizde alerji Dr takipteyiz 3 aydan beri diyetteyim ben yediğimde tepki veriyor
İnşallah geçer
İnşaallah.
böyle durumda raporla özel mama alınıyormuş. sana da verdiler mi o mamadan. Tadı acıymış ama çocuk açlıktan mecbur yiyormuş.
Rabbim başka keder vermesinde de, bu da zor. İnşaallah geçer gider.

Rabbim şifa versin.
Amin..

Evwt canim bebek onderliginde beslenme bende yogurdu kendim yediriyorm gecen gun onuda kendi yesin diye izin verdm yere ortu serip otutturdum onune tabakla yogurdu koydum tamamen yogurt oldu tabi saclar bacaklar kollar ama cok hosuna gitti arada yapcam

Benim oglanda acayip mizmiz bizimde mi ust disler cikcak acaba ama alt disler yeni cikti daha uyku uyumuyo dogru duzgn her yerim agryo uykusuzluktan gozlerimi acamiyorm

Evet iz oluyo yaa bazen meme agzindan kayiyo ucunu degilde kenarini felan emiyo yanlislikla hemen kizariyo nasl guclu emmek o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…