2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

erkek evlet sahibi güzel anneler.
sizin oğluşlarınız da pipileriyle oynamaya başladı mı ?
benimki tutup koparma derdine düştü.
yapma diyorum, gülüyor.
iyice psikopata bağladı bu çocuk.
Ay evet gecen gun tuttu cekiyo pipisini koparacak oglum ilerde lazim olur elleme bak diyorm ama anlamiyo

Tereyagi nasl yapiyosun bu arada canim
Yogurt cok yagli olmak zorunda eger degilse yogurdun ust yuzeyini yani kaymakli kismini biriktir 5 lt su sisesine koy biraz salla icine biraz sicak su surekli sallaya sallaya gez evde sonra icine dolaptan soguk su ekle salla biraz daha sonra yine soguk su yaglar ustune toplaniyor zaten sonra bir legene dök tahta kasikla yaglari topla.bir kaba koy sonra su ve tahta kasikla yagi yika dolaba koy kalan ayrani da cok sık bir yogurt torban varsa ona koy 1 gece sızılsın onu da corba yaparsin

Oda iyiyms bana esim diyo ki sakin cocuk dursun diye laptop tablet felan eline verip alistirma kendide durmayinca tv izletir telefondan biseyler acar izletir banada yapma der
yok benimki rahat o konularda. bişey demez. bana kızar, çocuğu rahat bırakmıyorm diye.
Ay evet gecen gun tuttu cekiyo pipisini koparacak oglum ilerde lazim olur elleme bak diyorm ama anlamiyo
aynen ya, bende aynı şeyi söylüyorum. yine gülüyor, yine yapıyor.
geçen babaannesinin yanında yaptı. kadının içi gitti resmen. ayyy... nasıl çekiyor, yapma yavrum..

en doğrusu yapıyorsun canım..bi zahmet köyüne gitmeyiversin bakacaksa,bakmıcaksa sen bi çaresini bulursun eminim

Tamam canim insallah becerebilirim sagol
Bi arada poposunu cimcikliyodu hep tirnaklrini gecrmisti ilgilerini cekiyo demekki

Kendi de zamaninda bu laflara maruz kalmis mi peki? Ben anlamiyorum boyle kadinlari,kendileri cekmis bize de cektiriyorlar,kel alaka yani.. Cok itici igrenc gicik
çekmiş,,o kaynanasından böyle görmüş,aah neler çekmiş neler..e o zaman niye yapıyon dediğimde kaynana terbiyesi o kötümü ol diyoz diyo..kocayı doldurup üzerime salmalar,anama babama bana küfretmeler hakaret etmeler,etrafta dedikodumu etmeler sözde kaynana terbiyesiymiş,, bence ,,neyse şimdi ban yemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…