- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.741
çok güçlüler ya.Evet iz oluyo yaa bazen meme agzindan kayiyo ucunu degilde kenarini felan emiyo yanlislikla hemen kizariyo nasl guclu emmek o
Dediği lafa bak terbiyesiz kadin sonra kendi kizlari kaynanadan cekince konusurlar ama gelinlerinede yapmadiklarini birakmazlarhatta demişti bir kere ve o son deyişi oldu hışmıma uğradı kesti sesini oturdu..oğul bizim tohum bizim sen sadece kunnarsın diye..terbiyesiz kadın,,
Evet cok gucluymus cidden güçlüler amaçok güçlüler ya.
bir laf vardır. bebekler yılanı elleriyle boğarlarmış diye.
artık güç meselesi mi, yoksa korkusuzluktan mı öyle denmiş tam kestiremiyorum.
benimki de oğluma aşkım diyor. Hep diyecek oluyorum, öyle laflar çocuklara söylenmemeliymiş diye ama bir diyemedim.Sinir oluyorum öyle deme onun annesi benim dedim..arada diyo sonra babannem diye değiştiriyo..gıcık. .
babası diyor, oğlum seni artık zapedemiyorum.Evet cok gucluymus cidden güçlüler ama
Zaten onlar bakiyo aksama kadarbabası diyor, oğlum seni artık zapedemiyorum.
Becerikli kadinin hali baska oluyo5 kg yogurt yapmistim annemlere gidip kalinca eksimis hemen tereyag yaprim kuzucuklara kalanda suzme yogurt oldu corba icin ohh miss
Tereyagi nasl yapiyosun bu arada canim5 kg yogurt yapmistim annemlere gidip kalinca eksimis hemen tereyag yaprim kuzucuklara kalanda suzme yogurt oldu corba icin ohh miss
Zaten onlar bakiyo aksama kadarbenim esimde yurumeye baslayonca yandik smdi bile durmuyo yerinde diyo haklisin canim aksama kadar pesinde kosturan sensn tabi napcaksn bilmyrm artk dedm
Becerikli kadinin hali baska oluyo
Bende sut alcam ama uyurkeb gelmez insallah
Oda iyiyms bana esim diyo ki sakin cocuk dursun diye laptop tablet felan eline verip alistirma kendide durmayinca tv izletir telefondan biseyler acar izletir banada yapma der
iyi demişsin.
benimki başedemeyince hemen laptopun başına koyuyor çocuğu.
Ay evet gecen gun tuttu cekiyo pipisinierkek evlet sahibi güzel anneler.
sizin oğluşlarınız da pipileriyle oynamaya başladı mı ?
benimki tutup koparma derdine düştü.
yapma diyorum, gülüyor.
iyice psikopata bağladı bu çocuk.
Yogurt cok yagli olmak zorunda eger degilse yogurdun ust yuzeyini yani kaymakli kismini biriktir 5 lt su sisesine koy biraz salla icine biraz sicak su surekli sallaya sallaya gez evde sonra icine dolaptan soguk su ekle salla biraz daha sonra yine soguk su yaglar ustune toplaniyor zaten sonra bir legene dök tahta kasikla yaglari topla.bir kaba koy sonra su ve tahta kasikla yagi yika dolaba koy kalan ayrani da cok sık bir yogurt torban varsa ona koy 1 gece sızılsın onu da corba yaparsinTereyagi nasl yapiyosun bu arada canim
yok benimki rahat o konularda. bişey demez. bana kızar, çocuğu rahat bırakmıyorm diye.Oda iyiyms bana esim diyo ki sakin cocuk dursun diye laptop tablet felan eline verip alistirma kendide durmayinca tv izletir telefondan biseyler acar izletir banada yapma der
aynen ya, bende aynı şeyi söylüyorum. yine gülüyor, yine yapıyor.Ay evet gecen gun tuttu cekiyo pipisinikoparacak oglum ilerde lazim olur elleme bak diyorm ama anlamiyo
en doğrusu yapıyorsun canım..bi zahmet köyüne gitmeyiversin bakacaksa,bakmıcaksa sen bi çaresini bulursun eminimAh yavrum ya.. çektirirler bi de sonra biz ne yaptık derler.. Bende kesinlikle anne baba demiyorum.. içimde hiç bi his yok onlara karşı.. Sokaktan geçen sıradan insanlar benim için.. Varla yok arasındalar.. olmasada olurlar..
Kaynana kışın Eymeni köye götürmek istiyor.. BEnde eşime dedim ki: tamam anne götürün dersen Kafanı kırarım ben ne karar verirsem onu savunnacaksın.. dedim..şimdi O konu açıldığı an eşim diyo ki eymen burda kalacak sen ister bak ister bakma gerekirse bakıcı bulurum ben (halbuki blöf yapıo).. bi daha o konuyu açamıyo.. ki bakmasa ben çocuğu göstermem bu kadar net.. Bakmak zorunda değil diceksiniz belki ama Bizimkiler ben olduğum sürece bakmak zorunda.. yoksa boklu bezini bile göstermem
vaad vermek kolay ama iş yapmaya gelince kaçamazlar
Tamam canim insallah becerebilirim sagolYogurt cok yagli olmak zorunda eger degilse yogurdun ust yuzeyini yani kaymakli kismini biriktir 5 lt su sisesine koy biraz salla icine biraz sicak su surekli sallaya sallaya gez evde sonra icine dolaptan soguk su ekle salla biraz daha sonra yine soguk su yaglar ustune toplaniyor zaten sonra bir legene dök tahta kasikla yaglari topla.bir kaba koy sonra su ve tahta kasikla yagi yika dolaba koy kalan ayrani da cok sık bir yogurt torban varsa ona koy 1 gece sızılsın onu da corba yaparsin
Bi arada poposunu cimcikliyodu hep tirnaklrini gecrmisti ilgilerini cekiyo demekkiyok benimki rahat o konularda. bişey demez. bana kızar, çocuğu rahat bırakmıyorm diye.
aynen ya, bende aynı şeyi söylüyorum. yine gülüyor, yine yapıyor.
geçen babaannesinin yanında yaptı. kadının içi gitti resmen. ayyy... nasıl çekiyor, yapma yavrum..
çekmiş,,o kaynanasından böyle görmüş,aah neler çekmiş neler..e o zaman niye yapıyon dediğimde kaynana terbiyesi o kötümü ol diyoz diyo..kocayı doldurup üzerime salmalar,anama babama bana küfretmeler hakaret etmeler,etrafta dedikodumu etmeler sözde kaynana terbiyesiymiş,, bence ,,neyse şimdi ban yemiyimKendi de zamaninda bu laflara maruz kalmis mi peki? Ben anlamiyorum boyle kadinlari,kendileri cekmis bize de cektiriyorlar,kel alaka yani.. Cok itici igrenc gicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?