- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.821
Allerji damlasi hala kullaniyorum. Bende epeydir tatildeyim. Ordan oraya cocuk hep kucakta. Kucaktan inmek istiyor. Emeklemeden yuruyecek. Allerji ilaci uyku yapabiliyor. Bizim gunduz uykusu yoktu. Simdi arada uyuyor .Selam kızlar tatilden geldik genel olarak tatil güzeldi bana değişiklik oldu ama pasa kucaktan inmedi bebek arabasini sevmiyor esinle ben baya yorulduk taşırken ama guzeldi bir de herkese gülüyor herkes dokunmaya çalıştı tabi ben tedirgin öyle geçti eve geldik kolları bacakları kizardi alerji olmuş doktora gittik surup verdi umarım geçer nokta nokta kırmızı oldu yavrumun ya ben de durumlar böyle zaman çok hızlı geçiyor her gün yeni bir şeyler öğreniyorlar bu anilari çok güzel Rabbim.tüm bebisleri korusun
:) Benimkine kaşik veriyorum dokuyor ama beceriyor. Agzina birseyler gidiyor. Blv yapmiyorum. Taklit yaparak bakarak ogreniyor. Doyunca onlugunu cikartmaya calisiyor. Sol el dur seklinde havada.Birsey olmaz ver. Kemirsin
Atom yada cistikti. Bende tlf indirdim . Ama uyusmuyo hicarkadaşlar,,içimizden biri bebeklerin fırtınalı dönemleri ile ilgili bi tablo paylaşmıştı..o tabloyu bulamıyorum..neydi,kimdi hatırlayan varmı...?
bebeğim ilk kez dün gece hunharca ağladı..emmek istemedi,sallanmak istemedi,kendini öne arkaya sağa sola fırlattı durdu...diş te yok henüz..o tabloya bakacaktım..internette ne diye arattırmam gerekiyo M Mismommy telefonuna ne diye indirdin?Atom yada cistikti. Bende tlf indirdim . Ama uyusmuyo hic. Bizim hep firtina
sağol canım yaaaTablo burda kızlar
Wonderweeks . Resim atiyorum. İngilizce. Turkce olan cok iyi degilmis. Yorumlar olumsuz. Ben bir yilin fotosunu cektim sildim. Ucretli. Birde beklenen dogum tarini giriliyor. Dogum tarihi degil
bendeki listede pırasa için vermeyin diyor. gaz sorunu için.diş sıkıntıları başladı. ama ama diş gözükmüyor. 2-3 gündür 12:30 yatıyor. elıne havuc verdım
pırasa versem agzı yanar mı acaba?
Gecmis olsunnbelki sutundengecmistir dedigin gibi,ya da bugun halsiz falan miydi bebek? Gecenlerde bizmki de cok kusmustu,ilk kezdi. Belki bugun dokundu kendine yedigi,az da yese dokunuyor dokununca. Sen yine de peynirden verme bi sure,sanmiyorum ondan oldugunu ama belli olmaz
benımkı de devam sütüyle mamayı karıstıgımda bu sekılde kusmustu. tarif edilemez feciydi.
geçmiş olsun. haşlanmış omlet mi yaptın anlamadım o kısmı?
aynen canım bizimde öyle oldu hem burun hem ağız
zaen karnı hala emzirmeyle doyuyo ilknur yaCanim arkasindan emzrdn mi cok gelmstr ondan kusmustur bence bide usutmuste olabilir havalar bi değişik Arda yesil kaka yapiyodu kalin giydirdim biraz gecti cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?