2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

uykulu hallerinde acayip ağırlaşıyorlar. benimki de uykusunu alamadan uyandığında salıyor kendini. acayip ağır oluyor.
Tekrardan geçmiş olsun.

Canim arda artık baya baya yiyo gidiyo midesine yabi dun kabak mucveri yaptim bi tane yedi buyuk bu gece kaka yapma olayi bizdede var 2 3 gundur aklimdaydi sorcaktm bugn sureklidr ikinarak yapiyo kabiz mi dicem ama oyle kati bi sekilde yapmiyo ama eskiden daha civikti smdi ek gidadan dolayo oyle diye düşünüyorum

bende çok istiyorum vermek ama olmuyor yaa korkuyorum.
Ya korkma bu kadar istesede havucu koparamaz zaten pirasaninda kalin yerini ver disini soyup onuda koparamaz bi kere versen anlarsn onlar kendi yutamadigi şeyleri cikarabiliyolar ben yanina hemen bi bardak su hazirliyorm veriyorm eline herseyi ekmek kabak havuc gecen gun makarna verdm mucver yaptm verdm kocaman koparıyor agzinda geveliyo yutamayinca ogurup çıkarıyo baktm cok ugrasti biraz su iciryrom yutuyo

Oğlum beni öpuyor. Parmagimla gosterip yaklasip Öp diyorum . Oda yaklasip agzini acip yanagimda kaliyo guluyor sonra. Babaya yok tabii onu öpmüyo
Biz dogurduk en cok bizi opecekler ay benim oglan babaya acayip duskun isten gelince cigliklar atiyo hizli hizli emekliyo babasina dogru bide sabah ise giderken uyandiysa vay halimize kapiya bakip duruyo zor uyutuyorum sipayi ama banada bi sarilisi var kafasini omzuma koyup butun herseye bedel

selam kızlar, benımkını uyutmak işkence oldu resmen. ne elde, ne ayakta, ne beşikte sallama hiçbiri kar etmıyor
yataga koyup yanında yatıyorum aglaya aglaya 30-40 dk sonra anca uyuyor
o da meme verırsem.

selam kızlar, benımkını uyutmak işkence oldu resmen. ne elde, ne ayakta, ne beşikte sallama hiçbiri kar etmıyor
yataga koyup yanında yatıyorum aglaya aglaya 30-40 dk sonra anca uyuyor
o da meme verırsem.
Aynı dert bende de var sadece emerek uyuyo yarim saat 45 dk memede duruyo yatagina koyunca da 15 20 dk anca uyuyo resmen uyutmak icin savaşıyorum nasil uykusu gelmiyo anlamiyorm ben zorlamasam hic uyumicak arkadasim 2 aylik bebego birakip gezmeleree gidiyo süt sagipta bırakmıyo o uyur 4 5 saat diye boyle duyuyorm acaba bende mi sorun var beceremiyorum mu uyutmayi diye

uykulu hallerinde acayip ağırlaşıyorlar. benimki de uykusunu alamadan uyandığında salıyor kendini. acayip ağır oluyor.
Tekrardan geçmiş olsun.
Aynennn...
Bu durumu bende farkettim..
Örneğin kendi isteğiyle uyanmadıysa
Ses vs olduysa
Yattığı yerden zor kaldırıyorum
Ama uykusunu almışsa kuş gibi oluyo

P polarpijama H hiuf eymentaa gecmis olsun alinti yaptigimi saniyordum ama yapamamisim uyuyakalmisim gece
Sağol canım geçti çok şükür

Maşallah ardayaaaa
Benimkininde hevesi geldi epey yutuyo
Ama doyacak kadar yemiyo tadımlık gidiyo mideye
Başladığımızın 2.haftası dışkısı farklı kokmaya başladı
Ama dün ve bugün ekstra ağır koku vardı ve katılaşmıştı
Katıdan kastım sert değil
Önceden vıcık suydu şimdi püre gibi :s

Peşpeşe yazıyorum amaa
Çözüm dışarı çıkmak
Dışarı çıkınca küt uyuyo eve geldiğimde
Sabah uyandı biraz evde durduk sonra bi 10 dk kanguru ile hava aldık hemen döndük eve ve uyudu
Şimdi uyutamadım ama
Ben bunu defalarca denedim ve sonuç beni yanıltmadı
Ama her uyku önceside yapamıyorum ki

benımkı uykusu oldugu halde uyumuyor. gözleri artık kıpkırmızı oluyor
dişten sanırım
huyu degıstı

aynen baya sinirleniyorum. yatakta kendını ordan oraya ata ata, ağlaya ağlaya zaman gecıyor
sonra da memede uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…