- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.841
uykulu hallerinde acayip ağırlaşıyorlar. benimki de uykusunu alamadan uyandığında salıyor kendini. acayip ağır oluyor.kızlar genel olarak dün bizim için zor bi günde
3 tane dişi peşpeşe 3 hafta içinde patladı
bu durum huysuzluk ve uyku düzensizliği yapıyo
dün geceki uyku saatimiz yine şaştı
kabızlık görüldü
dün tüm gün ayaklarını sopa gibi uzatıp inleyerek ıkındı
gece uykusunda kaka yapmıştı
ve ilk kez koyu kıvamlı kaka ile karşılaştım
ve inanılmaz kokuyordu
altını değiştirirken şaşılır şekilde uyumaya devam etti
hiç uykusu dağılmadan
baygın gibi yatıyodu resmen
altını temizlerken ayakları o kadar ağır geldi ki zor bez bağladım
artık ne kadar bitap düştüyse garibimmm
ooo tabi yaaYarın kaynana kişisi geliyo seminerlerde minnoşa bakmak için.sonra ver elini ücretsiz izin
Canim arda artık baya baya yiyo gidiyo midesine yabi dun kabak mucveri yaptim bi tane yedi buyuk bu gece kaka yapma olayi bizdede var 2 3 gundur aklimdaydi sorcaktm bugn sureklidr ikinarak yapiyo kabiz mi dicem ama oyle kati bi sekilde yapmiyo ama eskiden daha civikti smdi ek gidadan dolayo oyle diye düşünüyorumBiliyorum cisrik geçen sizede olmuştu
çok feciydi...
ağzından burnundan gelmiş
çok korkmuştu
kucağıma aldım hala nefes almaya çalışıyordu
herşey etkili oldu sanırım diş,ek gıda,benim üşütmem bi de dün epey ıkındı kabız oldu galiba
vücut tepki verdi ama hangisine neye tam çözemedim hala birçok etken bir araya geldi diye düşünüyorum
çünkü süt içtikten sonra bile çıkaran bi bebek değildi
böyle aşırı kusması beni çok korkuttu
haşlanmış yumurtanın sarısını verdim
hatta bi kısmı biraz kayısı kalmıştı o bölümü vermedim
çokta kaynattım aslında ama
off ya
aynen canım bizimde öyle oldu hem burun hem ağız
yatağı batmıştı...
çok geçmiş olsun sizede
zaen karnı hala emzirmeyle doyuyo ilknur ya
biliyon blw de pek bişey yemiyo ki bu bıdıklar
ama dün dayanamadım
yumurta da azdı bi kaç minik parça ben atı verdim ağzına
kızlar genel olarak dün bizim için zor bi günde
3 tane dişi peşpeşe 3 hafta içinde patladı
bu durum huysuzluk ve uyku düzensizliği yapıyo
dün geceki uyku saatimiz yine şaştı
kabızlık görüldü
dün tüm gün ayaklarını sopa gibi uzatıp inleyerek ıkındı
gece uykusunda kaka yapmıştı
ve ilk kez koyu kıvamlı kaka ile karşılaştım
ve inanılmaz kokuyordu
altını değiştirirken şaşılır şekilde uyumaya devam etti
hiç uykusu dağılmadan
baygın gibi yatıyodu resmen
altını temizlerken ayakları o kadar ağır geldi ki zor bez bağladım
artık ne kadar bitap düştüyse garibimmm
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
dün bi kaç kez aklım çıktı vallahi
bu bıdıklar hep iyi olsun
hepinizi seviyorum
Lollapollosaa @Ahseninannesi @betts P polarpijama @cemre29 onyedilik @ayvakabuguu @serenalar @chocolate19 ilknurrr22 @Mismommy @nurasya_13
polarpijama ve eymenta sizlerede geçmişler ola...
P polarpijama H hiufeymentaa gecmis olsun alinti yaptigimi saniyordum ama yapamamisim uyuyakalmisim gece
tesekkür ederim kızlar
Ya korkma bu kadar istesede havucu koparamaz zaten pirasaninda kalin yerini ver disini soyup onuda koparamaz bi kere versen anlarsn onlar kendi yutamadigi şeyleri cikarabiliyolar ben yanina hemen bi bardak su hazirliyorm veriyorm eline herseyi ekmek kabak havuc gecen gun makarna verdm mucver yaptm verdm kocaman koparıyor agzinda geveliyo yutamayinca ogurup çıkarıyo baktm cok ugrasti biraz su iciryrom yutuyobende çok istiyorum vermek ama olmuyor yaa korkuyorum.
Biz dogurduk en cok bizi opeceklerOğlum beni öpuyor. Parmagimla gosterip yaklasip Öp diyorum . Oda yaklasip agzini acip yanagimda kaliyo guluyor sonra. Babaya yok tabii onu öpmüyo
O disler zaten cok zor geliyo bi bucuk ay onceden skntisi basladi sonra geldi ikisi birden smdi yine skntili acaba ust disler mi gelcekdiş sıkıntıları başladı. ama ama diş gözükmüyor. 2-3 gündür 12:30 yatıyor. elıne havuc verdım
pırasa versem agzı yanar mı acaba?
Aynı dert bende de var sadece emerek uyuyo yarim saat 45 dk memede duruyo yatagina koyunca da 15 20 dk anca uyuyo resmen uyutmak icin savaşıyorum nasil uykusu gelmiyo anlamiyorm ben zorlamasam hic uyumicak arkadasim 2 aylik bebego birakip gezmeleree gidiyo süt sagipta bırakmıyo o uyur 4 5 saat diye boyle duyuyorm acaba bende mi sorun var beceremiyorum mu uyutmayi diyeselam kızlar, benımkını uyutmak işkence oldu resmen. ne elde, ne ayakta, ne beşikte sallama hiçbiri kar etmıyor
yataga koyup yanında yatıyorum aglaya aglaya 30-40 dk sonra anca uyuyor
o da meme verırsem.
Aynennn...uykulu hallerinde acayip ağırlaşıyorlar. benimki de uykusunu alamadan uyandığında salıyor kendini. acayip ağır oluyor.
Tekrardan geçmiş olsun.
Sağol canım geçti çok şükürP polarpijama H hiufeymentaa gecmis olsun alinti yaptigimi saniyordum ama yapamamisim uyuyakalmisim gece
Maşallah ardayaaaaCanim arda artık baya baya yiyo gidiyo midesine yabi dun kabak mucveri yaptim bi tane yedi buyuk bu gece kaka yapma olayi bizdede var 2 3 gundur aklimdaydi sorcaktm bugn sureklidr ikinarak yapiyo kabiz mi dicem ama oyle kati bi sekilde yapmiyo ama eskiden daha civikti smdi ek gidadan dolayo oyle diye düşünüyorum
benımkı uykusu oldugu halde uyumuyor. gözleri artık kıpkırmızı oluyorAynı dert bende de var sadece emerek uyuyo yarim saat 45 dk memede duruyo yatagina koyunca da 15 20 dk anca uyuyo resmen uyutmak icin savaşıyorum nasil uykusu gelmiyo anlamiyorm ben zorlamasam hic uyumicak arkadasim 2 aylik bebego birakip gezmeleree gidiyo süt sagipta bırakmıyo o uyur 4 5 saat diye boyle duyuyorm acaba bende mi sorun var beceremiyorum mu uyutmayi diye
aynen baya sinirleniyorum. yatakta kendını ordan oraya ata ata, ağlaya ağlaya zaman gecıyorSörr benimkide öyle şuan
Saat 1 den beri uyku için gözlerini ovarak ağlıyo ama şimdi uyutabildim
Ne ayakta sallama ne kucakta fayda etmiyo
İndir kaldır evir çevir eeee eee beyaz ses offf fenalık geldi
Sinirleniyorummm
hadi gözün aydınYarın kaynana kişisi geliyo seminerlerde minnoşa bakmak için.sonra ver elini ücretsiz izin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?