2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen baya sinirleniyorum. yatakta kendını ordan oraya ata ata, ağlaya ağlaya zaman gecıyor
sonra da memede uyuyor.
dün gece ilk defa benim oğlan da ayynısını yaptı...önceden hemen uyurdu...bu gece tekrarlayacak mı acaba...asıl sorun..ben bebekle ayrı odada yattığım halde ev halkının rahatsız olup başıma toplanması...

bende yapmaz sandım ama devam geldi bugun 3. gün
mis gibi en geç 10: 30 da yatardı. hiçbir şeyi hiçbir şekilde kabul etmiyor aglıyor. ev halkı derken kimler var?

ben memnundum 3-4 gün öncesıne kadar. öyle olsa bile yeter yaa
uyanmaları saymıyorum olur o kadar
emdiği için uyanıyor bence.

Canim normal olmasi gereken bu artik sadece emmiyolar yemek yiyolar

Canim normal olmasi gereken bu artik sadece emmiyolar yemek yiyolar

bende yapmaz sandım ama devam geldi bugun 3. gün
mis gibi en geç 10: 30 da yatardı. hiçbir şeyi hiçbir şekilde kabul etmiyor aglıyor. ev halkı derken kimler var?
eşim büyük oğlum ve kızım..ilk defa böyle saatlerce ağlayıp ortalığı ayağa kaldırınca nooluyo yaa diyen odaya geldi...

ilk 4 ay bende çk rahattım..sonra dalgalanmalar başladı..şimdi biraz geze dursun ..bende bırakıp markete alışverişe gidebiliyordum..tabii yanında annem vardı ,rahat rahat alışverişi yapıp geliyordum hala uyanmıyordu bebeğim...şimdii,hele dün gece kabustu resmen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…