2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sütten geçiyor. Sen ne yersen emince nasil etkiliyor bebeği oda ayni onun gibi arti ek gidaya basladi bir yasina kadar emsin donra biraktiracakmissin zaten memeye duskunse zorlanir bence birakmaz ama

Evet sütten geçiyor. Sen ne yersen emince nasil etkiliyor bebeği oda ayni onun gibi arti ek gidaya basladi bir yasina kadar emsin donra biraktiracakmissin zaten memeye duskunse zorlanir bence birakmaz ama
bence dişten dolayı memeye düşkün. emzık nıyetıne kullanıyor geceleri. gün içinde sadece uyurken verıyorum 3 kere uyuyor gece uykusuyla bırlıkte. akşam belırlı bi saatten sonra içmiyorum zaten.

Bende tek bakiyorum cok zor gercekten bende cok bunaldim... Sigara ictikten hemen sonra emzirme sur, 1-2 saat gecsin en azindan, dayanamiyorum diyosan buyudukce memeden kesmekde zorlasiyormus, fazla uzatma zararli maddelerde sutunden gecmesin minnosa

Bende tek bakiyorum cok zor gercekten bende cok bunaldim... Sigara ictikten hemen sonra emzirme sur, 1-2 saat gecsin en azindan, dayanamiyorum diyosan buyudukce memeden kesmekde zorlasiyormus, fazla uzatma zararli maddelerde sutunden gecmesin minnosa
arastırdım bıraz emzırmıyorum içtikten sonra zaten. bence o 1-2 saat de hikaye
her türlü gecıyordur

Size cevap yarın vericem..

Devam sütü ve emzirmeden sonra..oto koltuğu baktım
Lan cisrik hollanda menşeili maxi cosi ucuza alırsın sen şimdi
Ya hu muşun içindeyiz ..şurdan şuraya en fazla 10 dk duracak
Maksat kapınn önünde duruyor ..alayımda merkeze gidelim
Ha bi yaza büyük ihtinal araba ile gidicez tatile geze geze..bi o zaman uzun süre oturmak zorunda..napıcam ben ha burdan bir arkdaştan araba için anakucağı aldım..
Kenara koydum içine oturtmadım bile.. İkinci eld ve eve gelince kaldırıp koydum..
Pislik herif onu önüme sürüyor
Dandik birşey almaktansa bu yıl annemi oto koltugu yapayım zati kış geliyor dışarı çıkamaz kar kıyamet
Yaza tatile gidicez der..bende biten kredi borxunun verdiği rahatlık ile iyi birşey taksitlerim
Len adam götüğne tekmeyi vuruvercem şimdi
Surrender

Surrender
Çok üzüldüm inan sigaraya başlamana...
Asla ve asla kabul etmiyorum bunaldımlarını..

Ha...aç iki bira kırk yılda bir yak bir iki ...olur..
Ama
İçmeni istemiyorum..minnoşun büyüdüğü zaman biraz dillendiğinde içmeni istemeyecek ..bırakırım diyorsan o zaman bilemem..
Bak duyunca rengim attı

Beynim humus gibi
İki saattir paşa keyifliyorumm
Bu nedir böyle yaa

@Atom heart mother sor kız hep sor sen...
Dün ben bişey sordum kimse cvp vermedi
Sen sorsana belki cevap verirler :)

Ayrıca bu böyle bi saatteki yegane iletimdir...

Pembeeee senin çocukluğuna mı insek ne yapsak yaaa
Nedir bu bişeyler alma aldırma sevdası yahu
Yatt beee
Uykuda sepet dolduruyosundur sen...

Bazen bişey beğeniom nette
Bi bakıomm bammmm "başkasının sepetinde" diyooo
O sepetçi kesin sensindirr
Ben almadım kimse almasın
Nıhahahaaaa

ben başladım
1 aydır içiyorum maalesef. napim yaa iyi bile dayandım. günde 2-3 tane içiyorum. 1 yaşında da sütten kesıcem. meme delısı oldu.
Sur ya baslamasaydin. Benimde aklima geliyor. Bir tane icersem arkasi gelir. Bide minnoslar annem ne kokuyir demesin. Benim sutum yok bitti. Sutun varken kesme ya. Olmayanlari dusun . Allah kizinin nasibini vermiş ne guzel

Herkesin kendi secimi kimse kimseye karisamaz. Kinayamaz. İyi niyetle eskiden icen biri olarak birbirimize gaz da vermek istemiyorum. Hic icmemek en guzeli. Bizimde rahatlamaya ihtiyacimiz var. Oyle rahat ediyorsan oyle yap. Rutin icme cnm . Burdan bu konuda birbirimize destekte olabiliriz. Konusu gecince de daha cok cekiyor insanin beee

Haklısın canim herkesin tercihi birsey diyemem tabi. Ben bile bazen diyorum yaksammi diye ama vaz geciyorum hemen icki icmem zaten de sigarayada baslamak istemiyorum yeniden
Bende ameliyattan sonra hamilelik planliyordum. İcmedim. Baslamadim. Hamilelikten dort ay once birakmak gerekiyormus. Ben uc ay oncesi birakmis oldum. İcersem vicdan azabi duyardim cunku. Calistigim arkadaslar ve normal arkadaslardan da icen vardi. Tuttum kendimi. Allah tekrar baslatmasin. İcmemek bir yandan rahatlik.

muş bozdu beni...izmirde foruma gider giyer dener eller okşar almış kadar olurdum
Na burda bişi yok
Lcw napim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…