- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.461
Evet sütten geçiyor. Sen ne yersen emince nasil etkiliyor bebeği oda ayni onun gibi arti ek gidaya basladi bir yasina kadar emsin donra biraktiracakmissin zaten memeye duskunse zorlanir bence birakmaz amaevet 3 e izin veren doktorlar var. geçiyordur büyük ihtimalle
içiyorlar üst başları kokuyor canım istiyor. tek baktıgım için, çok hareketlı oldugu için bunalıyorum
içiyorum napim. gündüz 3 kere falan emıyor
bence dişten dolayı memeye düşkün. emzık nıyetıne kullanıyor geceleri. gün içinde sadece uyurken verıyorum 3 kere uyuyor gece uykusuyla bırlıkte. akşam belırlı bi saatten sonra içmiyorum zaten.Evet sütten geçiyor. Sen ne yersen emince nasil etkiliyor bebeği oda ayni onun gibi arti ek gidaya basladi bir yasina kadar emsin donra biraktiracakmissin zaten memeye duskunse zorlanir bence birakmaz ama
Bende tek bakiyorum cok zor gercekten bende cok bunaldim... Sigara ictikten hemen sonra emzirme sur, 1-2 saat gecsin en azindan, dayanamiyorum diyosan buyudukce memeden kesmekde zorlasiyormus, fazla uzatma zararli maddelerde sutunden gecmesin minnosaevet 3 e izin veren doktorlar var. geçiyordur büyük ihtimalle
içiyorlar üst başları kokuyor canım istiyor. tek baktıgım için, çok hareketlı oldugu için bunalıyorum
içiyorum napim. gündüz 3 kere falan emıyor
arastırdım bıraz emzırmıyorum içtikten sonra zaten. bence o 1-2 saat de hikayeBende tek bakiyorum cok zor gercekten bende cok bunaldim... Sigara ictikten hemen sonra emzirme sur, 1-2 saat gecsin en azindan, dayanamiyorum diyosan buyudukce memeden kesmekde zorlasiyormus, fazla uzatma zararli maddelerde sutunden gecmesin minnosa
Yok cnm. Arada ne yalan soyleyim canim cekiyor. Kahveyle. Kahve bile icmiyorum. Aklima gelmesindiye. Emzirmiyorum. İcmemek icin direniyorum. Baslamiycam tekrar. İrademe hakim olmam lazim. Arada aklimiza gelmesi normalkızlar, sigara içen var mı?
Sur ya baslamasaydin. Benimde aklima geliyor. Bir tane icersem arkasi gelir. Bide minnoslar annem ne kokuyir demesin. Benim sutum yok bitti. Sutun varken kesme ya. Olmayanlari dusunben başladım
1 aydır içiyorum maalesef. napim yaa iyi bile dayandım. günde 2-3 tane içiyorum. 1 yaşında da sütten kesıcem. meme delısı oldu.
Herkesin kendi secimi kimse kimseye karisamaz. Kinayamaz. İyi niyetle eskiden icen biri olarak birbirimize gaz da vermek istemiyorum. Hic icmemek en guzeli. Bizimde rahatlamaya ihtiyacimiz var. Oyle rahat ediyorsan oyle yap. Rutin icme cnm . Burdan bu konuda birbirimize destekte olabiliriz. Konusu gecince de daha cok cekiyor insanin beeeYok baslamayi kendim icinde istemiyorum zaten. Iradeli biriyimdir, icmem dediysem icmem. Ama alkol almak istedigim zaman ayda bir yaninda yakarim. Cunku artik cok zorlaniyorum gercekten, emse dukkan onundu, cok mucadele ettim, hala sutten kesmedim sagip veriyorum. Ama arada rahatlamak istiyorum bende ...
Bende ameliyattan sonra hamilelik planliyordum. İcmedim. Baslamadim. Hamilelikten dort ay once birakmak gerekiyormus. Ben uc ay oncesi birakmis oldum. İcersem vicdan azabi duyardim cunku. Calistigim arkadaslar ve normal arkadaslardan da icen vardi. Tuttum kendimi. Allah tekrar baslatmasin. İcmemek bir yandan rahatlik.Haklısın canim herkesin tercihi birsey diyemem tabi. Ben bile bazen diyorum yaksammi diye ama vaz geciyorum hemen icki icmem zaten de sigarayada baslamak istemiyorum yeniden
1-2 saatte emzirmesen sutte birikiyor zaten.Bende tek bakiyorum cok zor gercekten bende cok bunaldim... Sigara ictikten hemen sonra emzirme sur, 1-2 saat gecsin en azindan, dayanamiyorum diyosan buyudukce memeden kesmekde zorlasiyormus, fazla uzatma zararli maddelerde sutunden gecmesin minnosa
Canım iki yıl izin alanlar il emrine alınıyo haberin olsunİki yıl dusinmuyrm çalışmayı. Biraz da bu durumdan dolayi
Beynim humus gibi
İki saattir paşa keyifliyorumm
Bu nedir böyle yaa
@Atom heart mother sor kız hep sor sen...
Dün ben bişey sordum kimse cvp vermedi
Sen sorsana belki cevap verirler :)
Ayrıca bu böyle bi saatteki yegane iletimdir...
Pembeeee senin çocukluğuna mı insek ne yapsak yaaa
Nedir bu bişeyler alma aldırma sevdası yahu
Yatt beee
Uykuda sepet dolduruyosundur sen...
Bazen bişey beğeniom nette
Bi bakıomm bammmm "başkasının sepetinde" diyooo
O sepetçi kesin sensindirr
Ben almadım kimse almasın
Nıhahahaaaa
69 kiloyla benim olmadığım kesinLolu sende fenasın ha
Hee benim banlanmalarım vardı
Face de bi ocak anası var..acaba burdan kim
Daşşş gibiii daşş
Hipapcı gibi.
Dimi @eymentaa
Günaydın pembitoLollapollosaa günaydın izmir güneşi
Gebericem burda
Burnumdan hep kuru kan ..havası kuru..
Buhar makinesi aldıkta onunda herdaim yanında olunmuyorki
Benim nemli arkadaşım günaydın..günaydın izmirim
Ben de şarap içtim geçenlerdeKotu anne ilan edilirim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?