- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.441
Maşallah de kiiizzYuz ustu yatmaya basladi, halbuki hic yuz ustu yatirmadim ama genlerinde mevcut herhaldedonemiyo besiginde, zar zor donersede uyaninca hemen dikiliyo uyaniyor. Zaten ustune bisey ortemiyorum, uyku tulumuna da girmez bu
masallah :)Maşallah de kiiizz
Benimkide yuz üstü dönüyor
Kollar kafasinin altinda burnunu acik tutuyo oyle guzel uyuyorki maşallah minciklsyasim geliyoküçük adamım
zeynebin odasindayim uyanmisti, senin fotograftaki gibi uyuyor suan :)Bu sefer kesin iyi geceler
pembenın çok zoruna gıdıyordu yaaKiz analar costunuz bee. Yetisemiyom sur. Sen kara yazilara bürünmüşsun seni mavinden taniyordum
pembenın çok zoruna gıdıyordu yaa
sevınsin garip diye düzelttım
zeynebin odasindayim uyanmisti, senin fotograftaki gibi uyuyor suan :)
Benim iciyordum ama bir 2015 mayista biraktim bir daha bakmadim onun suratinakızlar, sigara içen var mı?
Benimki emmiyor sur biliyorsun sagip veriyorum oda anca gunde 2 kez. Gecenlerde bir gun 3 bira, yanindada 3 slim sigara goturdum. Sonrada sutu sagip doktum tabi. Yarina zeytinyagli fasulye yaptim, karpuz kesicem, haydari yapicam, sen anla gerisinikızlar, sigara içen var mı?
Bence birakmisken baslama canim esim icerken oyle canim istiyorki icmiyorum benim oglumda birakiyo memeyi sut gitti iyice bende birakmisken baslamayim diyorum. Kötü anne ilan edemez kimse seni kendi dusuncen canim. Ama bir damlada veriyorsan yazik kuzuna . Icme bence simdi sanane diyebilirsin icinden ama sutun ona yaramazkiKotu anne ilan edilirim simdi
ben başladımBenimki emmiyor sur biliyorsun sagip veriyorum oda anca gunde 2 kez. Gecenlerde bir gun 3 bira, yanindada 3 slim sigara goturdum. Sonrada sutu sagip doktum tabi. Yarina zeytinyagli fasulye yaptim, karpuz kesicem, haydari yapicam, sen anla gerisiniama sigarayi birakmisken baslamayi dusunmuyorum... Keyfe keder..
Yok baslamayi kendim icinde istemiyorum zaten. Iradeli biriyimdir, icmem dediysem icmem. Ama alkol almak istedigim zaman ayda bir yaninda yakarim. Cunku artik cok zorlaniyorum gercekten, emse dukkan onundu, cok mucadele ettim, hala sutten kesmedim sagip veriyorum. Ama arada rahatlamak istiyorum bende ...Bence birakmisken baslama canim esim icerken oyle canim istiyorki icmiyorum benim oglumda birakiyo memeyi sut gitti iyice bende birakmisken baslamayim diyorum. Kötü anne ilan edemez kimse seni kendi dusuncen canim. Ama bir damlada veriyorsan yazik kuzuna . Icme bence simdi sanane diyebilirsin icinden ama sutun ona yaramazki
Zorla biraktiysan baslaman normal, ben tiksinip biraktim, hala sabahlari kokusunu disardan falan aldigim zaman tiksiniyorum :) ben annenin ruh sagliginin onemli oldugunu dusunuyorum o bebege bakacak olan biziz cunku.ben başladım
1 aydır içiyorum maalesef. napim yaa iyi bile dayandım. günde 2-3 tane içiyorum. 1 yaşında da sütten kesıcem. meme delısı oldu.
yok zorla bırakmadımZorla biraktiysan baslaman normal, ben tiksinip biraktim, hala sabahlari kokusunu disardan falan aldigim zaman tiksiniyorum :) ben annenin ruh sagliginin onemli oldugunu dusunuyorum o bebege bakacak olan biziz cunku.
Haklısın canim herkesin tercihi birsey diyemem tabi. Ben bile bazen diyorum yaksammi diye ama vaz geciyorum hemen icki icmem zaten de sigarayada baslamak istemiyorum yenidenYok baslamayi kendim icinde istemiyorum zaten. Iradeli biriyimdir, icmem dediyddm icmem. Ama alkol almak istedigim zaman ayda bir yaninda yakarim. Cunku artik cok zorlaniyorum gercekten, emse dukkan onundu, cok mucadele ettim, hala sutten kesmedim sagip veriyorum. Ama arada rahatlamak istiyorum bende ...
Aynen, henuz bulantilarim baslamamisken ilk 2 ay gunde 3 tane o 3 mg liklardan iciyordum bende. Sonra 7 ay kahve bile icemedim tiksinmekten. Yararmi bilmiyorum ama hamilelikte 3 sigaraya izin veren doktorlar vardi hatirliyormusun ? :) minnosun aktif emici olmasi sikinti cikarirmi acaba sur ya? Sutten gecer herhalde oda, baktin dayanamiyosun ya sigarayi kes, ya minnosu sutten kesyok zorla bırakmadım
canım istemedi içmedim. sonrası bulantılarla gectı zaten. bence de ruh hali daha önemli. bu arada vicdan azabını hafifletmek için içerik degerlerı daha düşük olanlardan içiyorum. mesela kalın sigarada 10 mg ise, ince sigara da 3 mg var
Benim aklima gelmiyor halen sigara icmekHaklısın canim herkesin tercihi birsey diyemem tabi. Ben bile bazen diyorum yaksammi diye ama vaz geciyorum hemen icki icmem zaten de sigarayada baslamak istemiyorum yeniden
evet 3 e izin veren doktorlar var. geçiyordur büyük ihtimalleAynen, henuz bulantilarim baslamamisken ilk 2 ay gunde 3 tane o 3 mg liklardan iciyordum bende. Sonra 9 ay kahve bile icemedim tiksinmekten. Yararmi bilmiyorum ama hamilelikte 3 sigaraya izin veren doktorlar vardi hatirliyormusun ? :) minnosun aktif emici olmasi sikinti cikarirmi acaba sur ya? Sutten gecer herhalde oda, baktin dayanamiyosun ya sigarayi kes, ya minnosu sutten kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?