2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yuz ustu yatmaya basladi, halbuki hic yuz ustu yatirmadim ama genlerinde mevcut herhalde donemiyo besiginde, zar zor donersede uyaninca hemen dikiliyo uyaniyor. Zaten ustune bisey ortemiyorum, uyku tulumuna da girmez bu
Maşallah de kiiizz
Benimkide yuz üstü dönüyor
Kollar kafasinin altinda burnunu acik tutuyo oyle guzel uyuyorki maşallah minciklsyasim geliyoküçük adamım

kızlar, sigara içen var mı?
Benimki emmiyor sur biliyorsun sagip veriyorum oda anca gunde 2 kez. Gecenlerde bir gun 3 bira, yanindada 3 slim sigara goturdum. Sonrada sutu sagip doktum tabi. Yarina zeytinyagli fasulye yaptim, karpuz kesicem, haydari yapicam, sen anla gerisini ama sigarayi birakmisken baslamayi dusunmuyorum... Keyfe keder..

Kotu anne ilan edilirim simdi
Bence birakmisken baslama canim esim icerken oyle canim istiyorki icmiyorum benim oglumda birakiyo memeyi sut gitti iyice bende birakmisken baslamayim diyorum. Kötü anne ilan edemez kimse seni kendi dusuncen canim. Ama bir damlada veriyorsan yazik kuzuna . Icme bence simdi sanane diyebilirsin icinden ama sutun ona yaramazki

ben başladım
1 aydır içiyorum maalesef. napim yaa iyi bile dayandım. günde 2-3 tane içiyorum. 1 yaşında da sütten kesıcem. meme delısı oldu.

Yok baslamayi kendim icinde istemiyorum zaten. Iradeli biriyimdir, icmem dediysem icmem. Ama alkol almak istedigim zaman ayda bir yaninda yakarim. Cunku artik cok zorlaniyorum gercekten, emse dukkan onundu, cok mucadele ettim, hala sutten kesmedim sagip veriyorum. Ama arada rahatlamak istiyorum bende ...

ben başladım
1 aydır içiyorum maalesef. napim yaa iyi bile dayandım. günde 2-3 tane içiyorum. 1 yaşında da sütten kesıcem. meme delısı oldu.
Zorla biraktiysan baslaman normal, ben tiksinip biraktim, hala sabahlari kokusunu disardan falan aldigim zaman tiksiniyorum :) ben annenin ruh sagliginin onemli oldugunu dusunuyorum o bebege bakacak olan biziz cunku.

Zorla biraktiysan baslaman normal, ben tiksinip biraktim, hala sabahlari kokusunu disardan falan aldigim zaman tiksiniyorum :) ben annenin ruh sagliginin onemli oldugunu dusunuyorum o bebege bakacak olan biziz cunku.
yok zorla bırakmadım
canım istemedi içmedim. sonrası bulantılarla gectı zaten. bence de ruh hali daha önemli. bu arada vicdan azabını hafifletmek için içerik degerlerı daha düşük olanlardan içiyorum. mesela kalın sigarada 10 mg ise, ince sigara da 3 mg var

Haklısın canim herkesin tercihi birsey diyemem tabi. Ben bile bazen diyorum yaksammi diye ama vaz geciyorum hemen icki icmem zaten de sigarayada baslamak istemiyorum yeniden

Aynen, henuz bulantilarim baslamamisken ilk 2 ay gunde 3 tane o 3 mg liklardan iciyordum bende. Sonra 7 ay kahve bile icemedim tiksinmekten. Yararmi bilmiyorum ama hamilelikte 3 sigaraya izin veren doktorlar vardi hatirliyormusun ? :) minnosun aktif emici olmasi sikinti cikarirmi acaba sur ya? Sutten gecer herhalde oda, baktin dayanamiyosun ya sigarayi kes, ya minnosu sutten kes

evet 3 e izin veren doktorlar var. geçiyordur büyük ihtimalle
içiyorlar üst başları kokuyor canım istiyor. tek baktıgım için, çok hareketlı oldugu için bunalıyorum
içiyorum napim. gündüz 3 kere falan emıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…