- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.641
ben hep melankoli be lollaBeni de anlatmışsın ucundan hiuff
Bir kaka güncesisörrr sen mi demiştin atom mu???
erik kaka yaptırıyo diye
bugün 3 kez yaptı
ve o kırmızılar kan değildi bir önce gün verdiğim karpuzlar... inceledim posaydı karpuz olduğu gibi rengiyle çıkmış
"0" deformasyonla
2.kakayı 45 dk sonra filan yaptı
bugün hiç ıkınmadı....
ek gıdaya geçtik geçeli hergün ııııııı diye sesli ıkınıyodu o kadar gırtlaktan yapıyo ki sonunda öksürüyo
sanırım bu erik tüm bağırsağı temizlediii
ama 3. kaka çok az güneş gibi sapsarı ve jöle gibiydi şeffaf
Aldim ve icirdim 1 kasik simdi uykusunda fark ettim kalbi cok hizli atiyo doktorumuzada guveniyorum ama ne kadar hassaslastim ben boyle ya =)geçmiş olsun. şu 2 yaş altı meselesı bazı ilaçlarda da yazıyor prosedür geregıymıs
karar senın.
150-160 bin arabaya verir ama koltuğa kıyamaz.. Bu tiplere gıcığım.o 150 alanda passat var fulll 2015 model bizde var 2006 fiesta
aaaaaaaKizlar içim yaniyor calistigim fabrika yandi... Ve sadece 10 dk lık farkla yangindan kurtuldum sağsalim
Hayırdır neyin peşindesinAranızda avukat var mı
ya sorma pembeBir kaka güncesi
Ya sorma..dedemden kalan mülk..kat karşılığı mütahite verilmişti...hangi katlar şartı maddeye konmamış..admada söylememiş uyanık..şimdi anneme 1+1 catı veriyor.. Amcama diğer 2+1 diğeri orta kat ..Hayırdır neyin peşindesin
Günde kaç kez kaka yapiyor ?ya sorma pembe
zaten eli yüzü sivilce doldu
kakalarda problem olmasın
alerji vs
evet yaptırıyor :=) önümüzdeki hafta 4-5 kilo erik aldırcam herife marmelat yapmak içinsörrr sen mi demiştin atom mu???
erik kaka yaptırıyo diye
bugün 3 kez yaptı
ve o kırmızılar kan değildi bir önce gün verdiğim karpuzlar... inceledim posaydı karpuz olduğu gibi rengiyle çıkmış
"0" deformasyonla
2.kakayı 45 dk sonra filan yaptı
bugün hiç ıkınmadı....
ek gıdaya geçtik geçeli hergün ııııııı diye sesli ıkınıyodu o kadar gırtlaktan yapıyo ki sonunda öksürüyo
sanırım bu erik tüm bağırsağı temizlediii
ama 3. kaka çok az güneş gibi sapsarı ve jöle gibiydi şeffaf
Herkes çakal ya kimseye guvenilmiyorYa sorma..dedemden kalan mülk..kat karşılığı mütahite verilmişti...hangi katlar şartı maddeye konmamış..admada söylememiş uyanık..şimdi anneme 1+1 catı veriyor.. Amcama diğer 2+1 diğeri orta kat ..
Nasıl bir yol izlemeli acaba hukuken bi yolu yordamı var mıdır
kızım alıştıra alıştıra söylesene adamaSinir etti adam..işten geldi..arkadaşı 150 tl bişi almışmış..zaten içinde oturrmuyormuşmuş
Hata yaparsın o paraya demişeşoğulueşak...
Muşa çok demiş..
İtoğlit
Ben aldım zaten ona oturdugu yok bi uyurken demiş
Sanne. ..
Ben karışmıyorum umrumda bile değil naparsan yap dedim..
Çok sinirliyim
o kadar takma bişi olmaz :=) ölçüsünü düşüreydin. çay kaşığıyla mı verdın?Aldim ve icirdim 1 kasik simdi uykusunda fark ettim kalbi cok hizli atiyo doktorumuzada guveniyorum ama ne kadar hassaslastim ben boyle ya =)
geçmiş olsun. ee ne olacak şimdi?Kizlar içim yaniyor calistigim fabrika yandi... Ve sadece 10 dk lık farkla yangindan kurtuldum sağsalim
ulen sende adama bişi diyemıyorsun, burada atıyon gazınıUlan bende pembe isem 100 kere seni onu bunu aldırmaya markete göndermez miyim..pişman edicem adam seniii pişman
güle güle kullanınhttps://www.e-bebek.com/stages-0-25-kg-oto-koltugu-p-joi-c0925cdcvr0/
Bizim oto koltuğu bu memnunuz ama alırken çok arastirmadik annem aldı ebebekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?