2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil yaptin. Kavanozlari nerden siparis verdin cok guzeller
Canım sen şimdi saglikcisin daha iyi bilirsin
Doktorlar pek önermiyor ama benim kiz alerjik portakal mandalina yiyemezse diye yaptım şeftaliyi pek seviyor erik de kabız olmasın diye kayisi bulamadım kuru veririm artık
40 cc lik bunlar tek kullanımlık muhallebilerine eklemek için
Kavanozlari gitti gidiyordan aldım Google minik kavanoz yazınca çıktı
Meyvelerin kabuklarını soyup doğradım tencerede kapagi kapali kaynattım arada karıştırarak kahta kaşıkla biraz daha ezdim. Kaynattıgım kavanozlara doldurdum yine kaynatıp kuruttugum kapakları sıcak kapatıp ters çevirdim bir gün bekledi.buzdolabında saklıyorum

Evet almak lazım
Joie travel sistem bizim de ama pusetin kemeri zatwn nerdeyse en başından brri küçğk geliyo
Allah korusun minikleri valla

Benm kpde verdi bayramlik alalm diye zaten alinmisti ben kendime aliyim en iyisi
Ohh.. al al. Biraz kendini de şımartmak lazım.

İnşallah sorun olmaz canım. Muz yumurta ve ceviz en çok vermek istediklerim bakalım inşallah doktor la görüşelim
Bizde şimdilik sadece yoğurt sıkıntı yaptı şükür.
Bakalım cevizle ne olacak.
Birde tarhana vermek istiyorum ama tırsıyorum. İçinde yoğurt var ya..
Var mı bilen, yoğurt alerjisi olup tarhana veren bebeğine.

Kizlar içim yaniyor calistigim fabrika yandi... Ve sadece 10 dk lık farkla yangindan kurtuldum sağsalim
Rabbim kazadan beladan korusun.
Geçende oğlun için tam yanına fişek düştü demiştin.
Başınız gözünüz için sadaka vermeyi düşündünüz mü?

Karpuz...
Ne karpuz bu ya... İyi aklına gelmiş. Benim kv vermiş, haberimiz yok. Yoğurda ilk tepki verdiğinin haftasında. O gün birde Allahtan doktora gideceğiz. Sabah kakada parça parça kırmızı şeyler. Aklım gitmişti.
E bilmiyorsun ki, diyesin ya karpuz parçası diye. Ama öğrenince, ya işte benziyor demiştim. O günler geldi aklıma.
Evet erik bizde de çok işe yaradı.

Bu arada @Surrender bizde muz kabız yapmıyor. Ki yediği de muzun 10da 1 i zaten. Çok yemiyor ki.. Çeyreğinin çeyreğine de razıyım ama tadına bakıyor resmen. Bizi ekmek kabız yaptı.
Muzu hergün vermemin amacı, muz hergün yenirse kalbe iyi geliyormuş. psikolojiye de. ben hep yiyorum her gün. şimdi oğlumdan kalanı yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…