2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızım alıştıra alıştıra söylesene adama ulen 300 tllik ayakkabı aldırıyon
onu aldırcagına oto koltuk aldır
Şii mavi yaz kız
Aman başlarım ona..bak aldırıp fotoğğraf atıcam buraya..o arabaya binmicek oğlum artık...
Oğlak burcuyum yükselenim balık
Kendini yakar beni değil..

ortak hissedar oldugu için eşit vermesi lazım. dava açarsanız da amcayla kötü olursunuz.
fazla kat alan eksik alana para verıp tamamlaması lazım açığı. 1+1 çatı katı ile, 2+1 orta kat bir mi yani! amcanın da işine gelmez.
böyle de 2 ucu b.klu değnek

Annişler ..vızır vızır geçen araçların sesi eşliğinde hepinize iyi geceler diliyorum..vı gece uykunuzu alabilesiniz umarım..
Bende uyucam ..mutsuz mutsuz

ben yaptım minnak kavanozlara tek kullanımlık şeftali ve erik ama kayisi bulamadım malesef
evet yaptırıyor :=) önümüzdeki hafta 4-5 kilo erik aldırcam herife marmelat yapmak için
şahane bişi bebiş için :=) sizde yapın bulunuyorken

Aynen sör..annem kura demiş yanaşmamışlar..

Bizimkininde tentesi var canım biz baya önce aldık canım tam hatırlamıyorum ama 600 gibiydi biz çok arastirmadik annem aldı ama bence binmez bizimki şimdiden itiraz ediyor cadı

Ohh süper kaynana kişisi kudursun
Hı..kudurcak
2 pazar malı getirdi..eymentaya attım ağzı açık kaldı..uzak uzak akrabalr bike getirmiyo kız artık bunu dedi
Attım köşeye..he bide onunda anası yani kocamın anneanneside 2 çile ipe 2 hırka ördürmüş..içinde gazete kağıdında bişiler ..annesi dedi kocamın düğmeleri yetişmemiş dikersin dedi
Ay sinirimsen gülüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…