- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.701
normalde hergün yapmaz gün aşırıGünde kaç kez kaka yapiyor ?
kakada mukus var mı ?
Kaka gürültülü mü ?
Kakanın dışında huzursuzluk gaz kulak arkası kabuklanma reflu kusma hık vücudunda döküntü varmı?
Bu sorular alerji için gittiğim doktorların bana sorduğu alerji teşhisi için gerekli sorular
Tek başına kakanın alerji olarak değerlendirilmesi doğru değil canım
evet yaptırıyor :=) önümüzdeki hafta 4-5 kilo erik aldırcam herife marmelat yapmak için
şahane bişi bebiş için :=) sizde yapın bulunuyorken
Portakal mandalina asidik gaz yapar. Az vercem kişin. Ben de yapcam sonucta mevsiminde olan meyveyi vercem. Ustune hazir kavanoz meyvelerden daha saglikli.Canım sen şimdi saglikcisin daha iyi bilirsin
Doktorlar pek önermiyor ama benim kiz alerjik portakal mandalina yiyemezse diye yaptım şeftaliyi pek seviyor erik de kabız olmasın diye kayisi bulamadım kuru veririm artık
40 cc lik bunlar tek kullanımlık muhallebilerine eklemek için
Kavanozlari gitti gidiyordan aldım Google minik kavanoz yazınca çıktı
Meyvelerin kabuklarını soyup doğradım tencerede kapagi kapali kaynattım arada karıştırarak kahta kaşıkla biraz daha ezdim. Kaynattıgım kavanozlara doldurdum yine kaynatıp kuruttugum kapakları sıcak kapatıp ters çevirdim bir gün bekledi.buzdolabında saklıyorum
Renkli yapabiliyormuyuzKendime renk beğeniyorum
Sör mavi yazmyo ya sinir oldum
Nasıl yaptın bozulmAz mı onlarEki Görüntüle 1880928 ben yaptım minnak kavanozlara tek kullanımlık şeftali ve erik ama kayisi bulamadım malesef
bizim yaptığımıza benziyor. sadece bizdekinde yeşil mercimek yok yoğurt var o kadar.https://bebegimalerji.wordpress.com/2013/09/30/tunanin-tarhanasi-sutsuz-yogurtsuz-tarhana/
onyedilik ben anneme bu tarifi yaptiracaz inşallah
hankısı kızBwnde baktım buna..yumuşak oturma yeri rhat yani.. Fiyatıda uygun
waaooouuwwwEki Görüntüle 1880928 ben yaptım minnak kavanozlara tek kullanımlık şeftali ve erik ama kayisi bulamadım malesef
fena oldularBizimkininde tentesi var canım biz baya önce aldık canım tam hatırlamıyorum ama 600 gibiydi biz çok arastirmadik annem aldı ama bence binmez bizimki şimdiden itiraz ediyor cadı
yak yakBen de genelde melankoliğimdir
o biri de benimAy evwt bana demişti seç
Dedikodu yapıyomuşum
Biri sormuştu neler oldu ben yokken diye
Anlatınca bu beni dedikoducu ilan etti
o pusette epey dandik heEvet almak lazım
Joie travel sistem bizim de ama pusetin kemeri zatwn nerdeyse en başından brri küçğk geliyo
Allah korusun minikleri valla
yaa sormaOhh.. al al. Biraz kendini de şımartmak lazım.
Bizde şimdilik sadece yoğurt sıkıntı yaptı şükür.
Bakalım cevizle ne olacak.
Birde tarhana vermek istiyorum ama tırsıyorum. İçinde yoğurt var ya..
Var mı bilen, yoğurt alerjisi olup tarhana veren bebeğine.
Rabbim kazadan beladan korusun.
Geçende oğlun için tam yanına fişek düştü demiştin.
Başınız gözünüz için sadaka vermeyi düşündünüz mü?
Karpuz...
Ne karpuz bu ya... İyi aklına gelmiş. Benim kv vermiş, haberimiz yok. Yoğurda ilk tepki verdiğinin haftasında. O gün birde Allahtan doktora gideceğiz. Sabah kakada parça parça kırmızı şeyler. Aklım gitmişti.
E bilmiyorsun ki, diyesin ya karpuz parçası diye. Ama öğrenince, ya işte benziyor demiştim. O günler geldi aklıma.
Evet erik bizde de çok işe yaradı.
Bu arada @Surrender bizde muz kabız yapmıyor. Ki yediği de muzun 10da 1 i zaten. Çok yemiyor ki.. Çeyreğinin çeyreğine de razıyım ama tadına bakıyor resmen. Bizi ekmek kabız yaptı.
Muzu hergün vermemin amacı, muz hergün yenirse kalbe iyi geliyormuş. psikolojiye de. ben hep yiyorum her gün. şimdi oğlumdan kalanı yiyorum.
Aynen kendimi disari atiyim ben yarnOhh.. al al. Biraz kendini de şımartmak lazım.
Bizde şimdilik sadece yoğurt sıkıntı yaptı şükür.
Bakalım cevizle ne olacak.
Birde tarhana vermek istiyorum ama tırsıyorum. İçinde yoğurt var ya..
Var mı bilen, yoğurt alerjisi olup tarhana veren bebeğine.
Rabbim kazadan beladan korusun.
Geçende oğlun için tam yanına fişek düştü demiştin.
Başınız gözünüz için sadaka vermeyi düşündünüz mü?
Karpuz...
Ne karpuz bu ya... İyi aklına gelmiş. Benim kv vermiş, haberimiz yok. Yoğurda ilk tepki verdiğinin haftasında. O gün birde Allahtan doktora gideceğiz. Sabah kakada parça parça kırmızı şeyler. Aklım gitmişti.
E bilmiyorsun ki, diyesin ya karpuz parçası diye. Ama öğrenince, ya işte benziyor demiştim. O günler geldi aklıma.
Evet erik bizde de çok işe yaradı.
Bu arada @Surrender bizde muz kabız yapmıyor. Ki yediği de muzun 10da 1 i zaten. Çok yemiyor ki.. Çeyreğinin çeyreğine de razıyım ama tadına bakıyor resmen. Bizi ekmek kabız yaptı.
Muzu hergün vermemin amacı, muz hergün yenirse kalbe iyi geliyormuş. psikolojiye de. ben hep yiyorum her gün. şimdi oğlumdan kalanı yiyorum.
benim incelemek aklıma gelmedi, bilmediğim için.yaa sorma
kaaannndedim sabah sabah
sonra 2.de inceledim baktım karpuzz
Geç kalma, kalabalıktır ortalık bayramüstü. erteleme bak alamazsın bişey sonra.Aynen kendimi disari atiyim ben yarn
Geçmiş olsun eymentaa. Cok üzüldüm allah yavruna bagislamis seni.Kizlar içim yaniyor calistigim fabrika yandi... Ve sadece 10 dk lık farkla yangindan kurtuldum sağsalim
Sağol canim şimdi acilden geldik 39.3 buldu ates üst solunum yolu enfeksiyonu disle birlikte üstüste gelmiş calpol fitil verdik te etki etti ama acil hiçbirşey yapmıyor ateşli çocuğa git evinde sen düşur ateşini kötü durum olursa gel siz neden doktorsunuz ve neden varsınızGecmia olsn insallah disten dolayidir atesi
Götür için rahatlasın.Kızlar kizcem hiç bir şey yemiyor bugün Kıymalı sebze çorbası yaptım yemedi
Meyve püresi yemedi devam sütünü icmedi
Sadece meme istiyor doymuyor biliyorum
Ne yapicagimi sasirdim bugün dört kez sulu kaka yaptı
Huzursuz gece gündüz uykusu çok az yemiyor hafta içi Dr götürmeyi düşünüyorum
Abartiyormuyum sizce normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?