2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pembe sholl ayak torpusu alcem diyip duruyonya soylemeyi unutuyorum, almana gerek yok 2 senedir yatiyii benim evde. Cok kullanissiz bisey, tirtikli kaliyo ayaginin alti. Kullanmiyorum
Marketlerde pedikur seti var. Bazi kuaforler onu yapiyo. Keratini ayaginda bekletiyorsun. Kendin yapabiliyorsun evde. Yumusacik oluyor. Torpulemek zararli. Daha cok catlak olusmasina sebep oluyor. Ben tirnak torpusude kullanmistim elektrikli baska marka. Tirnagin ustunu kotu yapiyo.

Aboo her yerine bulastircak mincik mincik yoksa dogru nasi yicek ben su ana kadar o kdar sey yedirdm ama kontrollu sonrasi gicikoluyor yaa kendi bi dursa ah bi otursa dotunun ustune ben temizlerim de... Tam bi firlama oldu cikti iyce yaa
Ben izin veryrm batirmasina ama cok kotu oluyo yaa sacinin ici kulaginin arkasi yerleri felan hic soylemiyorum bile temizlerkende kendime eziyet ettiğimi farkediyorum

Adam kışa kozmonot tulum alalım dedim..o ne dedi..
Gösterdim ..
Al dedi..kaç para
200 e bile var akiexpreste 100 lira ise dedim
Kalsın be dışarımı cıkıcak dedi

Günaydın güzel annişler...
uykum var... kahvaltı yapmadım... bayram geliyor temizlik yapmam lazım...
ayy... böyle düşündükçe hepten birşey yapasım gelmiyor.
Ay birde bayramda görümcemler gelince bizde kalacaklar. Kendi kv side geliyor onlarla. Çok lazımmış gibi.
Kadın biz iki kere gittik ve ikisinde de mecbur onlarada uğramak zorunda kaldığımız için, görümcem ikisindede maalesef ordaydı, bizde oraya geçiyordur mecbur, canı çekti herhalde gelmek.
Onunda 2 yaşında kızı var.

Kirmizi mercimek, tarhana corbalar serbest kavrulmadan hazirlanacak. Baharatlardan nane , kekik, kimyon serbest. Sogan zari alinmis olacak. 8.5 aydan sonra zariylada yiyebilir. Brokoli corbasini bebekler seviyor genelde dedi. Brokoliyi corba olarak verebilirim. Sulu kofte sonrasinda izgara kofte ona uygun hazirlama seklinde anlatti. Dolma sebze devam. Domates puresiyle rende katabilirim. Balik devam. Yumurta beyaz yasak sari yarim. Yumurta sarisi tok tutuyo. Tam yerse oglenki ogun aksar gunluk kalorisi dusermis. İstahli bebekler icin gecerli degil ama sarisinda kolesterol yuksek yarim veriyorum zaten. Hatirladigim bunlar. Kofteleri ay sonuna birakacam puturlu disten dolayi cok istemiyor.

sizin menü baya genişlemiş. Şifa olsun yedikleri İnşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…