2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Elde dogruycam. Zaten bir iki seyi blender yapiyorum. Bide bu rondoya girmesin. Vitamini gidiyor. Sen ve ahsende marmelat soktunuz aklima. Seftali ve erik sirada. Annemle yapacam .

Elde dogruycam. Zaten bir iki seyi blender yapiyorum. Bide bu rondoya girmesin. Vitamini gidiyor. Sen ve ahsende marmelat soktunuz aklima. Seftali ve erik sirada. Annemle yapacam .
kayısıyı kacırdım. eriği kacırmayayım bari dedim :=)
dün kv şeftalı ve elma kabız yapıyor dedı
baya iddialastı

benımkı günde 2-3 kere kaka yapıyor. ama az az ve ıkınıyor genelde muz, patates ve bu aralar pirinç unu vermıyorum bile. demek ki kalın b.k olacak bu

yok köfte şeklinde vermedım. ama ilk fırsatta verıcem. içini almıyorum oldugu gibi verıyorum ekmeği eline.
İlk sulu kofte dedi. Yapip sebzeye aticaz. İzgara turu olanda minik minik kofteler. İzgara yapacagimiza ekmek koyarsak yumusak oluyormus. Yumurta yok. Dedigi baharatlar Z. Yag yagsiz tavada az su serpince suyla yumusuyor arkasini cevirincede su serp yine dedi. Pusince donates sosuyla karistirip yumusatabilir yada patates puresiyle verilebilir dedi. Digerine ince bulgur koycam.

benımkı günde 2-3 kere kaka yapıyor. ama az az ve ıkınıyor genelde muz, patates ve bu aralar pirinç unu vermıyorum bile. demek ki kalın b.k olacak bu
Benmkide hep ikinarak yapiyo gunde 4 kez yapiyo mutlaka 2si coksa 2si az oluyo artik civik yapmiyo hic normal yani kabizda dehil soncta bence normal artk ek gidaya gectik

Gunden gune kolaylasacagi yerde zorlasiyor ya... Agzinda biriktiriyo yemekleri sonrada puuu yapiyo zilli. Bugun haliya puskurttu ne var ne yok agzinda kilim gibi bisey kullaniyorum attim makineye hemen. Sabah 140 cc anne sutu+ 1 kasik pekmezli 1 seftalinin puresi. + 1 yumurta, 1 yemek kasigi labne ve 1 ceri domates bulamaci ( yemek sevmez bulamac sever nasil bir damak tadi olacaksa...) sonra yine 160 cc devam sutu icip uyudu az evvel. Ben pert gun daha yeni baslamis uyaninca kiymali sebze puresi var, yarisi yandi hatta sonra anne sutu + yogurt + devam sutu seklinde gunu kapatmayi planliyorum

Puturlu yemege alistirmak istiyorum artik, ilk catalla ezip veriyodum hic yemiyodu. Sonra mecburen blender kullanmaya basladim. Simdi isine gelirse yiyor isine gelmezse yemiyor catalla ezince. Hatta pure biraz koyuysa bile yemek isemiyor

Nası takmıyim..babannesi bakıyo. .bana çok düşkün annesini hiç aramıyo modunda kadın..
Seni çok iyi anlıyorum.
Bir keresinde kv de çocuk. O zaman gitmeyi falan bilmiyor tabi. Gel dedim öyle. Biraz kv ye sokulur gibi oldu. Ay bu nasıl sevindi. Gitmek istemiyon mu sen falan demeye başladı.
Ben gıcık oldum tabi.
Kim olursa olsun, insan hakkaten kıskanıyor.
Hele seninki gibi bilerek yapan birine gıcıklık ötesi sinir olur insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…