2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çüşş 11 yaş mı

Oh eline sağlık. Biber koymasak da domatesler aynı şekilde mi yapılır? Bide meyveleri de blender yapıyor musun?
Bibersizde olur canım tabi az tuzda koymak lazım yazmamışım tuzu
Meyveleri blender yapmadım tahta kaşıkla pişerken ezdim gerek kalmıyor bence ama instagramda gördüğüm tarifte meyveleri blender yapmışlardı meyve suyu olarak verecekmiş ben muhallebilerine katacağım için yapmadım

Bebişlere hurma veriyormusunuz
ben verdim bi kaç kere sevdi ama elimden aliyor hepsini agzina götürüyor siz nasil yediriyorsunuz hergün verilebilir mi doktora sorucam alerji konuşmaktan unutuyorum

100 bilmem kaç tane mesajı okuya okuya geliyom geriden
Benim minnak babaannesine çakilik yapmış bugün.çok sevindim yazdan kalan yaram vardı bu konuyla ilgili.çok ağlamış üzüldüm minnoşuma ama iki kere parka götürmüş oyalansın diye.ben tel.de ay bakalım napıcak ben okuldayken diyodum da ah nolcak arabasına koyup gezfircez diyodu pis karı eşekgezince de susmamış.oh olsun
İnsan hiç bebişi kepçe kulaklı olsun diye dua eder mi ?ben ettim,olmadı o ayrı.hep kaynanam yüzünden
Sağolsun bu gece ütü yaptı
Benin kıyafetlerimi asmış dolabıma bi güzel
Ben senin dolabını açıyo muyum.açma işte koy yatağın üstüne ben asamıyom sanki
Saat olmuş yarım
Sabah kalkıp süt sağcam daha
İki memeden 50 cc çıktı.sabah ilace yapmak lazım
Süt sağdım.o sırada benimki uyanmış;kaynanamın yorum:durıya içmeye süt kaldı mı?ben:memede süt bitmex.o pompadan daha güçlü çeker
Off ne kaynaymış bu saattw bana böle bi mesaj yszdırdı
Ama sorun onda değil bende
Lanet olasıca sessiz,saygılu,melankolik karakterimde

Pembedon5 canım senin kargo çarşamba anca gelirr

Hayırlısı ile kullanındaa

Kız benim gittiğim mağazada kalmamış netten verebilirim yada farklı bi şube.. yakınımda bi yerde daha varr

Bu arada ben şookkk...
Bizim araçta isofix için geçiş bölümü yok

Evet canim makarna vermistim banada tarifini veror msn yapinca bende yapiyim

Tmm canım dener denemez yazarım

çüşş 11 yaş mı

Genel zorunluluk 12 ye kadarmış surr
Şimdi araştırdım
12 yaştan sonra araç emniyet kemeri ile seyehat edebilirmiş çol çocuk

Atom heart mother
Paylaşım için thanks...
Eksiklerimi gördümm
Doğru sanıp yanlış uyguladığımı saptadım

Bu adem güneş çok gündemde ya gelişim kitapları ile çok övülüyorr...

Kendime bunlardan
Minnoşada çıkartmalı kitaplardan almak istiyorum...

Bu arada pembe sen üzülüyon ya kız yani muşta alışveriş için bir yer yok diye iyi ki yok heee...

Biz kargo ile uğraşmamak için internetten almıyoruz çoğu şeyi fiyatlar daha uygun olsada fazla para veriyoz herşeye...
Ne olursa olsun nette herşey daha uygun...

Mesela size suyumu bile internetten alıyorum desem

Bebişlere hurma veriyormusunuz
ben verdim bi kaç kere sevdi ama elimden aliyor hepsini agzina götürüyor siz nasil yediriyorsunuz hergün verilebilir mi doktora sorucam alerji konuşmaktan unutuyorum
5,5 aylikken vermeye basladim. O zaman her gun veriyordum ek gida azdi. Simdi arada. Gunde iki tane yeterli cok az suda haslayip suyunda eziyorum. Cok tatli. Eksi meyveyle karistiriyorum ben.

Doğru söylemiş kv
Bizim çocik doktoru elma şeftsli muzu arka arkya verme kabız yapar dedi
Ben hergun seftali veriyorum. İki meyveyi karistirip. Seftali armut yada seftali kayisi kabiz dogdugundan beri nerdeyse . Yapti hergun. Kacgundur. Seftali elma da veriyorum. Muzdan korkuyorum. Ayyy onuda koklatarak katiyorum bazen kokusu yetiyor

Bende internetten siparis edenlerdenim. Begenmezsem geride iade ettigim oldu. Sorun yasamadim. Cok rahat. Adem gunesin facebook sayfasi var. Biyigrafisine bakip ona gire takip edecem. Pedegog zaten az .SAgol Atom heart mother

Bizimki kafayi vura vura emekliyor. Kac kere parkeye bir kerede koltugun alt tahtasina vurdu. Hirpalayarak emekliyor. Kendini kaldirip yana atiyo küt. Bazende popo havada basini sokmaya çalisiyo bi yerlere. . Kucaktan yere inip gezmek istiyo. Annemde emekleesin bir an once yurusun istiyo. Tutup tutup yurutuyo. Sanki yürümesi nasil olacakki.

Sabahın köründe şu okuttuğun eziyet be

Sizde araba olduğuna emin misin?

İnternet ...
Bak diyo ki ' in diyo çarşıya terlersin yani ter kesin olcak net o net '

Ülen bakalım hangi ayten bilecek

Gece inil inildi...kucağıma aldım..sesimi işitebilsin diye mırıldanıyorum ninni..
Yok..rüya mı görüyor ne..kaşlar çatılıyor dudak titretiyor..
Dayanamadım yanımıza aldım..sarıldım bi süre sonra uyuduk..

Hep yanımda koynumda yatsın istiyorumm ama onun iyiliği için..odasında yatağında yatmam zorunda ..gelişimi için..

Biizmki de sabah oyleydi,ama bagirarak uyandi.. Tabi gozleri acamiyr. Zaten yanimizda iki gundur yine,disi cikti cikacak baya zorluyor cocugu. Ben hic takmiyorum yanima yatiriyorm ne zaman isterse. Kendi yatagi ztn burnumun dibinde ama yatmayinca yatmiyor inatci keci! Babasi da uc gun aksam 10dan sabaha kadar caliscak,yani direk ikimiz koyun koyunayiz koca karyolada :) arkami dondugumde omzumdan tutup sariliyor yaa,yuzumu gormek istiyor. Buyuyor diyorum ama bu yanlari hala ayni simdi kucakta uyudu emerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…