- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.981
Wewell wmv812 görüntülü. Uyurken hep tehlikeli benimki. Kamera olmasa ne yapardım bilmiyorum. Bu arada bu alintiyi cok önceden yapmış cvp verememisim. Şimdi alıntı yapınca çıktıbendekı de weewell
görüntülü bize çok çok şart yaainan cocuk uyurken bile rahat degılım.
Tamam canım SağolBibersizde olur canım tabi az tuzda koymak lazım yazmamışım tuzu
Meyveleri blender yapmadım tahta kaşıkla pişerken ezdim gerek kalmıyor bence ama instagramda gördüğüm tarifte meyveleri blender yapmışlardı meyve suyu olarak verecekmiş ben muhallebilerine katacağım için yapmadım
6ayliktan beri veriyorum haftada bi kaç kez. Yoğurduna katıyorum. Suda biraz haşlayıp kaşıkla eziyorum sonra yogurdun içineBebişlere hurma veriyormusunuz
ben verdim bi kaç kere sevdi ama elimden aliyor hepsini agzina götürüyor siz nasil yediriyorsunuz hergün verilebilir mi doktora sorucam alerji konuşmaktan unutuyorum
iki kaşıkta bir su ver canım..ne yedirirsen yedir arada su verirsen daha istekli yiyor yemekleri..yada meyvesuyu..biraz kandırmaca yapıyoruz,yemekti suydu diye ama yemiyo naapiimSagol canim Bi deneyim bakalm insallah yer
maşallah hemde kırk binnnn kereGünaydın kızlar
Bugün kızıma kahvaltı hazırladım
Yarım elma rendelenmiş
Bir tatlı kaşığı labne
Bir yumurtanin kirmizisinin yarısı
Bir çay kaşığı pekmez
Az tarçın bir tatlı kaşığı tereyağı yoktu normal yağ ekledim
Önce yagla elma pisti sonra diğerlerini karistirdim ben bi tanede cici Bebe bisküvi attım yedi severek maşallah
oy kuzum iyi olsun..ben ne çok üzülmüştüm olayı okuyunca ,hem sana hem kuzuna....Kızlar Dr gittik bugün iki haftada 150gr kilo vermiş
Yemiyor Dr üst damak kabarmis diş geliyor dedi yemiyorsa zorlama
Kakasi distenmis isterseniz kaka yapınca getirin tahlil yapalım dedi halsizlik fln yok gayet neşeli keyfi yerinde görünüyor dedi
decatabs d vitamini değiştirdi bu verdiğim istahinida açacak dedi
Kızlar balgami var geçirdiği işlemden ddolayı boğazı bayaga zorlanmistir dedi
Balgam söktürücü antibiyotik verdi
Bugün ben onun etrafında donmekten yoruldum o yorulup uyumadi
Ay bide sinirlenince yurutecteyse ellerini yurutece vurup ağlıyor
Bizim memlekette bir köyü bir esege bindiriyor derler edepsizlikte derler aynı öyle
Bide elindekini atıyor ağlıyor ona bakıp
Hopp gene atıyor
Bizim hala az ek gıda bende hergün vermek istiyorum5,5 aylikken vermeye basladim. O zaman her gun veriyordum ek gida azdi. Simdi arada. Gunde iki tane yeterli cok az suda haslayip suyunda eziyorum. Cok tatli. Eksi meyveyle karistiriyorum ben.
Afiyet olsun biz yoğurt yiyemiyoruz ama bende az haslayip vereyim sağol canımWewell wmv812 görüntülü. Uyurken hep tehlikeli benimki. Kamera olmasa ne yapardım bilmiyorum. Bu arada bu alintiyi cok önceden yapmış cvp verememisim. Şimdi alıntı yapınca çıktı
Tamam canım Sağol
6ayliktan beri veriyorum haftada bi kaç kez. Yoğurduna katıyorum. Suda biraz haşlayıp kaşıkla eziyorum sonra yogurdun içine
100 bilmem kaç tane mesajı okuya okuya geliyom geriden
Benim minnak babaannesine çakilik yapmış bugün.çok sevindimyazdan kalan yaram vardı bu konuyla ilgili.çok ağlamış üzüldüm minnoşuma ama iki kere parka götürmüş oyalansın diye.ben tel.de ay bakalım napıcak ben okuldayken diyodum da ah nolcak arabasına koyup gezfircez diyodu pis karı eşek gezince de susmamış.oh olsun
İnsan hiç bebişi kepçe kulaklı olsun diye dua eder mi ?ben ettim,olmadı o ayrı.hep kaynanam yüzünden
Sağolsun bu gece ütü yaptı
Benin kıyafetlerimi asmış dolabıma bi güzel
Ben senin dolabını açıyo muyum.açma işte koy yatağın üstüne ben asamıyom sanki
Saat olmuş yarım
Sabah kalkıp süt sağcam daha
İki memeden 50 cc çıktı.sabah ilace yapmak lazım
Süt sağdım.o sırada benimki uyanmış;kaynanamın yorum:durıya içmeye süt kaldı mı?ben:memede süt bitmex.o pompadan daha güçlü çeker
Off ne kaynaymış bu saattw bana böle bi mesaj yszdırdı
Ama sorun onda değil bende
Lanet olasıca sessiz,saygılu,melankolik karakterimde
Oldu olduOlmadı bi tane daha attirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?