2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bendekı de weewell
görüntülü bize çok çok şart yaa inan cocuk uyurken bile rahat degılım.
Wewell wmv812 görüntülü. Uyurken hep tehlikeli benimki. Kamera olmasa ne yapardım bilmiyorum. Bu arada bu alintiyi cok önceden yapmış cvp verememisim. Şimdi alıntı yapınca çıktı

Tamam canım Sağol

Bebişlere hurma veriyormusunuz
ben verdim bi kaç kere sevdi ama elimden aliyor hepsini agzina götürüyor siz nasil yediriyorsunuz hergün verilebilir mi doktora sorucam alerji konuşmaktan unutuyorum
6ayliktan beri veriyorum haftada bi kaç kez. Yoğurduna katıyorum. Suda biraz haşlayıp kaşıkla eziyorum sonra yogurdun içine

Günaydın kızlar
Bugün kızıma kahvaltı hazırladım
Yarım elma rendelenmiş
Bir tatlı kaşığı labne
Bir yumurtanin kirmizisinin yarısı
Bir çay kaşığı pekmez
Az tarçın bir tatlı kaşığı tereyağı yoktu normal yağ ekledim
Önce yagla elma pisti sonra diğerlerini karistirdim ben bi tanede cici Bebe bisküvi attım yedi severek maşallah

maşallah hemde kırk binnnn kere

oy kuzum iyi olsun..ben ne çok üzülmüştüm olayı okuyunca ,hem sana hem kuzuna....

eymentaa canım,,geçen gün sana bir şey soracaktım,fabrikan yandığı geldi aklıma sonra vazgeçtim..sen spinal le doğum yapmıştın dimi...şu ay oldu hala başağrım ve bel ağrım geçmedi...ara ara ağrıyor ve hasta edip yatağa düşürüyor beni..acaba sende de oluyor mu.bu yaşıma kadar böyle ağrı çekmediğim için ben spinalden şüpheleniyorum..sende de oluyor mu ağrılar..

Afiyet olsun biz yoğurt yiyemiyoruz ama bende az haslayip vereyim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…