- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.001
1000 1001 derken kızımı uyuttum sallaya sallayagidim de yoğurt mayaliyim bari
Oyle yapiyorum canim sevdigi şeyden veryrm arada labneyi cok seviyo mesela su veriyorum ama yumrtayı geri tukuruyo hatta ogurup kusuyo bıdeiki kaşıkta bir su ver canım..ne yedirirsen yedir arada su verirsen daha istekli yiyor yemekleri..yada meyvesuyu..biraz kandırmaca yapıyoruz,yemekti suydu diye ama yemiyo naapiimo yemek bitcek adamım
ben yere yürütec olmadan koymuyorum. genelde oyun bahçesinin içinde oluyor. yere bıraksam canını yakar heralde. kendını aniden atıyor yereBizimki kafayi vura vura emekliyor.Kac kere parkeye bir kerede koltugun alt tahtasina vurdu. Hirpalayarak emekliyor. Kendini kaldirip yana atiyo küt. Bazende popo havada basini sokmaya çalisiyo bi yerlere. . Kucaktan yere inip gezmek istiyo . Annemde emekleesin bir an once yurusun istiyo. Tutup tutup yurutuyo . Sanki yürümesi nasil olacakki.
ben 2 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum. ne olursa olsun bence anneye ıhtıyacı var. bazı kuralların canı cehennemeGece inil inildi...kucağıma aldım..sesimi işitebilsin diye mırıldanıyorum ninni..
Yok..rüya mı görüyor ne..kaşlar çatılıyor dudak titretiyor..
Dayanamadım yanımıza aldım..sarıldım bi süre sonra uyuduk..
Hep yanımda koynumda yatsın istiyorumm ama onun iyiliği için..odasında yatağında yatmam zorunda ..gelişimi için..
1000 olunca ne oluyor?Neredesiniz annisler hadi 10000 e az kaldı
Bende yatabildigi kadar yanimda yatircam. Kendi yatagi var sonucta. Hic birseyde olmaz. Sanki herkes ayri odada yatiyo. Eskiden kac cocuk vardi. Kac oda vardi. Sadece yaninda uygunsuz davranmamak gerekiyor. Onun yuzunden ayirin diyorlar genelde. Bide bebegin anneninde hazir olmasi lazim . Daha yuz kere kalkiyoruz gece . Benim arkadasim 7.5 aylikken ayirdi. Gece uyanmasi yok . Arada bir kere emzirmek icin oda arada. Sakin cocuk. Cocugu besigine koyuyo kendi uyuyorben 2 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum. ne olursa olsun bence anneye ıhtıyacı var. bazı kuralların canı cehenneme
Bende internetten siparis edenlerdenim. Begenmezsem geride iade ettigim oldu. Sorun yasamadim. Cok rahat. Adem gunesin facebook sayfasi var. Biyigrafisine bakip ona gire takip edecem. Pedegog zaten az .SAgol @Atom heart mother
ya pembe sormaSizde araba olduğuna emin misin?
ter deme bana ıyyy
İnternet ...
Bak diyo ki ' in diyo çarşıya terlersin yani ter kesin olcak net o net '
Ülen bakalım hangi ayten bilecek
valla bazıları cok şanslı bu konuda. ilk 1 yıl bebek oldugunu anlamayanlar var yaa şaka gibiBende yatabildigi kadar yanimda yatircam. Kendi yatagi var sonucta. Hic birseyde olmaz. Sanki herkes ayri odada yatiyo. Eskiden kac cocuk vardi. Kac oda vardi. Sadece yaninda uygunsuz davranmamak gerekiyor. Onun yuzunden ayirin diyorlar genelde. Bide bebegin anneninde hazir olmasi lazim . Daha yuz kere kalkiyoruz gece . Benim arkadasim 7.5 aylikken ayirdi. Gece uyanmasi yok . Arada bir kere emzirmek icin oda arada. Sakin cocuk. Cocugu besigine koyuyo kendi uyuyor
Cok guzel olmustur. Afiyet olsun minnosa . Bende deniycem. Devam sutu ekledinmi. Populer uye olmussunGünaydın kızlar
Bugün kızıma kahvaltı hazırladım
Yarım elma rendelenmiş
Bir tatlı kaşığı labne
Bir yumurtanin kirmizisinin yarısı
Bir çay kaşığı pekmez
Az tarçın bir tatlı kaşığı tereyağı yoktu normal yağ ekledim
Önce yagla elma pisti sonra diğerlerini karistirdim ben bi tanede cici Bebe bisküvi attım yedi severek maşallah
Hiuf sende 2000de yazarsınCemre
10000 de yazcaktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?