2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iki kaşıkta bir su ver canım..ne yedirirsen yedir arada su verirsen daha istekli yiyor yemekleri..yada meyvesuyu..biraz kandırmaca yapıyoruz,yemekti suydu diye ama yemiyo naapiim o yemek bitcek adamım
Oyle yapiyorum canim sevdigi şeyden veryrm arada labneyi cok seviyo mesela su veriyorum ama yumrtayı geri tukuruyo hatta ogurup kusuyo bıde

Selam kızlar sayfalar ilerlemiş maşallah ben pasayla uğraşmaktan giremiyorum hic durmuyor evde sürekli dolaşıyor arkasına yetisemiyorum bensiz hic durmuyor dışarı çıkınca da benim yüzüme bakmıyor çok seviyor dışarıyı herkes ne kadar sakin bebek diyorlar bir de evde görün diyorum yemekle de aramiz bazen iyi bazen yemiyor son 15 günde hic kilo almamış canım sıkılıyor ama ne yapiyim elimden geleni yapıyorum iki kaşık yiyecek diyecek yapadigim kalmıyor sağlıklı olsunlar yeter kızlar meyvelerden portakal mandalina vereniz var mi

ben yere yürütec olmadan koymuyorum. genelde oyun bahçesinin içinde oluyor. yere bıraksam canını yakar heralde. kendını aniden atıyor yere

ben 2 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum. ne olursa olsun bence anneye ıhtıyacı var. bazı kuralların canı cehenneme

ben 2 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum. ne olursa olsun bence anneye ıhtıyacı var. bazı kuralların canı cehenneme
Bende yatabildigi kadar yanimda yatircam. Kendi yatagi var sonucta. Hic birseyde olmaz. Sanki herkes ayri odada yatiyo. Eskiden kac cocuk vardi. Kac oda vardi. Sadece yaninda uygunsuz davranmamak gerekiyor. Onun yuzunden ayirin diyorlar genelde. Bide bebegin anneninde hazir olmasi lazim . Daha yuz kere kalkiyoruz gece . Benim arkadasim 7.5 aylikken ayirdi. Gece uyanmasi yok . Arada bir kere emzirmek icin oda arada. Sakin cocuk. Cocugu besigine koyuyo kendi uyuyor

Diger aylarin snalarinda populer konu yaziyor . Bizde niye yazmiyo. Merakimdan soruyorum. Aylara gore arayinca direk dikkat cekiyo. Ocak anneleri cok fazla msj sayisindan anlasiliyo sadece

Bende internetten siparis edenlerdenim. Begenmezsem geride iade ettigim oldu. Sorun yasamadim. Cok rahat. Adem gunesin facebook sayfasi var. Biyigrafisine bakip ona gire takip edecem. Pedegog zaten az .SAgol @Atom heart mother

Ya internet çok mantıklı gerçekten hem rahat hem de kara geçiyorsun
Ben Evimdeki çoğu eşyayı İnternetten aldım
Halı aldım düşünebiliyor musun halı 6 metrekare ev halısı

Sizde araba olduğuna emin misin?
ya pembe sorma
araca ekstra bi aparat taktırmamız gerekiomuş
eşim de hayatta o koltukları söktürmez

İnternet ...
Bak diyo ki ' in diyo çarşıya terlersin yani ter kesin olcak net o net '

Ülen bakalım hangi ayten bilecek
ter deme bana ıyyy
en illet olduğum şey

valla bazıları cok şanslı bu konuda. ilk 1 yıl bebek oldugunu anlamayanlar var yaa şaka gibi
gercı bebekken sessiz olanlar büyüyünce çok yoran bi çocuk oluyor fark ettıgım kadarıyla. işte o umutla yasıyorum
o benım umudum inş bebekken sakin olanlar 2 yaşından 10 yaşına kadar en deli şımarık çocuk olsunlar
banane

Cok guzel olmustur. Afiyet olsun minnosa . Bende deniycem. Devam sutu ekledinmi. Populer uye olmussun

labneyi bırakıp keçi sütlü peynire geçtik. eşime aldırdım tuzluydu, suya koyup tuzunu aldım. tuzsuz keçi peyniri var mı? tuzsuz olması korunması için kötü bişi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…