- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.921
Offf ya başıma bi ağrı saplandı..nası baş etcem bilmiyorum. .
Geçen hafta başladım. .zaten çok düşkün değildir bağımsız bi bebek..yabancılamaz..yanında otur kendi kendine oyuncaklarıyla oyalanır..evden çıkarken arkamdan ağlamaz..Bugün böyle yaptı. .bendeyken bile gözü babannedeydi..Sadece bu anlik mi acaba cnm,hep mi boyle olmaya basladi yoksa? Bazi cocuklar ayrilik kaygisinibcok yasirken bazilari hic hissetmez,belki oyle bir seydiraksam isten gelince bebegin yaklasimi nasil? Nolursa olsun annesinden kopmaz o korkma annesi
2 zilli biraraya gelse çok kavga ederGunden gune kolaylasacagi yerde zorlasiyor ya... Agzinda biriktiriyo yemekleri sonrada puuu yapiyo zilli. Bugun haliya puskurttu ne var ne yok agzindakilim gibi bisey kullaniyorum attim makineye hemen. Sabah 140 cc anne sutu+ 1 kasik pekmezli 1 seftalinin puresi. + 1 yumurta, 1 yemek kasigi labne ve 1 ceri domates bulamaci ( yemek sevmez bulamac sever nasil bir damak tadi olacaksa...) sonra yine 160 cc devam sutu icip uyudu az evvel. Ben pert gun daha yeni baslamis uyaninca kiymali sebze puresi var, yarisi yandi hatta sonra anne sutu + yogurt + devam sutu seklinde gunu kapatmayi planliyorum
2 zilli biraraya gelse çok kavga eder
Bende yumurta yediremiyorm zaten blw uyguluyorum ama yumurtayi yedirmek istyrm yemitp hic bi seklde napcam blmyrmGunden gune kolaylasacagi yerde zorlasiyor ya... Agzinda biriktiriyo yemekleri sonrada puuu yapiyo zilli. Bugun haliya puskurttu ne var ne yok agzindakilim gibi bisey kullaniyorum attim makineye hemen. Sabah 140 cc anne sutu+ 1 kasik pekmezli 1 seftalinin puresi. + 1 yumurta, 1 yemek kasigi labne ve 1 ceri domates bulamaci ( yemek sevmez bulamac sever nasil bir damak tadi olacaksa...) sonra yine 160 cc devam sutu icip uyudu az evvel. Ben pert gun daha yeni baslamis uyaninca kiymali sebze puresi var, yarisi yandi hatta sonra anne sutu + yogurt + devam sutu seklinde gunu kapatmayi planliyorum
Ben olsam yemeklerime katmakla baslardim canimBende yumurta yediremiyorm zaten blw uyguluyorum ama yumurtayi yedirmek istyrm yemitp hic bi seklde napcam blmyrm
6. Ay bitti kiymaya basladik. Balik var. Tavuk yok bizdeKizlar siz kiymayi ne zaman vermistiniz? Bi de tavugu? Ben ne zaman baslasam acaba,7 ay 3 gunluk su an
bi de şöyle düşün canım..babaanneyle mutsuz olsa,,sürekli arkana ağlasa,babaannenin kötü baktığını düşün yada hırpaladığını ,bağırdığını ve sen bunları bildiğin halde işe gitmek zorunda kalsan..çocuğun arkandan yalvarırcasına ağlasa ..dayanamazdın...bebeğin zaten senden kopmaz emin ol,o seni her şekilde tanıyor biliyor...Geçen hafta başladım. .zaten çok düşkün değildir bağımsız bi bebek..yabancılamaz..yanında otur kendi kendine oyuncaklarıyla oyalanır..evden çıkarken arkamdan ağlamaz..Bugün böyle yaptı. .bendeyken bile gözü babannedeydi..
Onu da düşünüyorum tabi ama can sıkan bana düşkün anneyi aramıyo olayı. .bi de şöyle düşün canım..babaanneyle mutsuz olsa,,sürekli arkana ağlasa,babaannenin kötü baktığını düşün yada hırpaladığını ,bağırdığını ve sen bunları bildiğin halde işe gitmek zorunda kalsan..çocuğun arkandan yalvarırcasına ağlasa ..dayanamazdın...bebeğin zaten senden kopmaz emin ol,o seni her şekilde tanıyor biliyor...
seni çok iyi anlıyorum canım..o öyle desin dursun,tabii bunu demesi de kolay..için içini yiyordur şimdi bliyorum..Onu da düşünüyorum tabi ama can sıkan bana düşkün anneyi aramıyo olayı. .
doktorun bana verdiği listede, tavuk ve kıyma 8. ayda. Balık 10. ayda verilir diye yazıyor.Kizlar siz kiymayi ne zaman vermistiniz? Bi de tavugu? Ben ne zaman baslasam acaba,7 ay 3 gunluk su an
Bi bilsen içimi. .seni çok iyi anlıyorum canım..o öyle desin dursun,tabii bunu demesi de kolay..için içini yiyordur şimdi bliyorum..
Yogurt corbasina felan katyrm pankek yapiyorm ona katyrmBen olsam yemeklerime katmakla baslardim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?