2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

labneyi bırakıp keçi sütlü peynire geçtik. eşime aldırdım tuzluydu, suya koyup tuzunu aldım. tuzsuz keçi peyniri var mı? tuzsuz olması korunması için kötü bişi değil mi?
Tuzsuz yok keci peyniri. Bende basta keci peyniri veroyordum sonra yemedi. Keci tuketilmezse kokusu artiyor. Ben geceden yiyecegi kadar koyuyorum. Tuzu cikiyir zaten. Cok cok az kalirsa oda zarari yok .

Tuzsuz yok keci peyniri. Bende basta keci peyniri veroyordum sonra yemedi. Keci tuketilmezse kokusu artiyor. Ben geceden yiyecegi kadar koyuyorum. Tuzu cikiyir zaten. Cok cok az kalirsa oda zarari yok .
tuzundan yemıyorlar :=) ben tadına baktım, muhallebının içine koydum tatlı mı tuzlu mu bellı degıldı.
tuzunu aldım suyla baya azaldı. kokusu önemli değil bebe bisküvisi alıyor hepsının kokusunu kendı mis gibi kokusunu verıyor :=)

ben 2 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum. ne olursa olsun bence anneye ıhtıyacı var. bazı kuralların canı cehenneme
Her açıdan farklı değil mi?
Aklı erer vaziyette iken oda ayırmak fsrklı düşünmesinr sebep olabilir..bir kaç aydır odasında uyuyor..
Geceleri ağladığında acıktığında yanındayım..sabahları uyandığında yanımıza alıp biraz oynuoyruz
Birde öğlenleri yere birlikte yatıyoruz uyanıyor ve tekmeliyor saçımı yoluyor sonra salyalı koca bir ağız burnumu öpüyor

Benimkide yaptıklarımı yemiyo
meyveyi doğal haliyle yiyo
Yiyo dediğimede bakma mıncırıyo az bişey ağzına gidio işte belki 2 tatlı kaşığı bile yutmuyodur

Benimkide yaptıklarımı yemiyo
meyveyi doğal haliyle yiyo
Yiyo dediğimede bakma mıncırıyo az bişey ağzına gidio işte belki 2 tatlı kaşığı bile yutmuyodur
Canım doğal hali oylu buylu hali herseyi deniyorum. Istahsiz çocuk zor. Biberonu bıraktığından beri kilo problem. Sütüm kilo aldırmıyor.
Blwcisin az yemesi normal. Sütün besliyordur.

Benim kızım da aynı..o kadar özene bezene çorba muhallebi vs hazırlıyorum. .2 3 kaşık yerse zar zor yiyo bazen onu bile yemiyo..

Cok guzel olmustur. Afiyet olsun minnosa . Bende deniycem. Devam sutu ekledinmi. Populer uye olmussun
Sağol canım
Tadı benim bile hoşuma gitti tarifinde koyu olursa ıhlamur suyu ekleyebilirsiniz yazılmış ben azıcık su ekledim
Popüler üye uzun zamandır yazıyor canım

Esim cok heveslendi oto koltugu alalim diye,bizmki bi de uzanmak istemiyor artik. Maxi cosi tobi alirm diyordm ama maxi cosi tum modelleri bana gore cok kotuydu! Ya ici tas gibi! Cocugun poposu nasil rahat etsn! Romerin de bacak arasi kismini begenmedm yoksa ici cok rahatti. Chicco gorduk bayildim resmen,0-25 kilo hem. Cok rahat,yumusacik. Hem konforlu hem ilersi icin de kullanabilcgmz bi koltuk. Donuste ondan alcaz oyle kararlastirdk,hem bebek 1ay daha buyumus olur o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…