- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.021
Tuzsuz yok keci peyniri. Bende basta keci peyniri veroyordum sonra yemedi. Keci tuketilmezse kokusu artiyor. Ben geceden yiyecegi kadar koyuyorum. Tuzu cikiyir zaten. Cok cok az kalirsa oda zarari yok .labneyi bırakıp keçi sütlü peynire geçtik. eşime aldırdım tuzluydu, suya koyup tuzunu aldım. tuzsuz keçi peyniri var mı? tuzsuz olması korunması için kötü bişi değil mi?
tuzundan yemıyorlar :=) ben tadına baktım, muhallebının içine koydum tatlı mı tuzlu mu bellı degıldı.Tuzsuz yok keci peyniri. Bende basta keci peyniri veroyordum sonra yemedi. Keci tuketilmezse kokusu artiyor. Ben geceden yiyecegi kadar koyuyorum. Tuzu cikiyir zaten. Cok cok az kalirsa oda zarari yok .
peynirciden alıyoruz canım. paket degıl yani.Bir yandan is yapiyorum. Keci tuketilmezse derken kucuk boy al acinca hemen bitsin. Cok acik durunca kokuyo cok
Her açıdan farklı değil mi?ben 2 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum. ne olursa olsun bence anneye ıhtıyacı var. bazı kuralların canı cehenneme
Aynı misi..Hipp devam sutu ilk kez aldim. Kaşik olcegi digerlerinden buyuk.oylemi oluyor. Aptamilin kasigini mi kullaniyom yine
AmannnHiuf sende 2000de yazarsın
Artık o zaman çocuklarımız yürüyor mu olur uçuyor mu olurlar Allah bilir
Benimkide yaptıklarımı yemiyoŞeftalili muhallebi yaptım. Öyle lezzetli oldu ki mis gibi. Ona bile burun kıvırdı zilliAnca 4-5 kaşık. Ne yapacaz bu yememeyle bilmem. Hayır kilosu yerinde olsa neyse dicem ama o da yok. 7aylik 7kilo bile değil
Nereye gideyim a dostlar?
Canım doğal hali oylu buylu hali herseyi deniyorum. Istahsiz çocuk zor. Biberonu bıraktığından beri kilo problem. Sütüm kilo aldırmıyor.Benimkide yaptıklarımı yemiyo
meyveyi doğal haliyle yiyo
Yiyo dediğimede bakma mıncırıyo az bişey ağzına gidio işte belki 2 tatlı kaşığı bile yutmuyodur
Benim kızım da aynı..o kadar özene bezene çorba muhallebi vs hazırlıyorum. .2 3 kaşık yerse zar zor yiyo bazen onu bile yemiyo..Şeftalili muhallebi yaptım. Öyle lezzetli oldu ki mis gibi. Ona bile burun kıvırdı zilliAnca 4-5 kaşık. Ne yapacaz bu yememeyle bilmem. Hayır kilosu yerinde olsa neyse dicem ama o da yok. 7aylik 7kilo bile değil
Nereye gideyim a dostlar?
Sağol canımCok guzel olmustur. Afiyet olsun minnosa . Bende deniycem. Devam sutu ekledinmi. Populer uye olmussun
Döktum de aptamilinkinden buyuk olcegi.Aynı misi..
30 cc 1 ölçek..
İki kaşığıda bir birine dökerek kontrol wdebilirsin
Sen blv cisin birseyde yemiyo kac kilo. Sutun cok yagli o zaman. Masallah.Benimkide yaptıklarımı yemiyo
meyveyi doğal haliyle yiyo
Yiyo dediğimede bakma mıncırıyo az bişey ağzına gidio işte belki 2 tatlı kaşığı bile yutmuyodur
1000 olunca ne oluyor?
ahsen, marmelat sen mı yapmıstın kış için? kavonozlara sıcakken koyup kapagını sıkıca kapatıyorduk dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?