2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Olur canımm ne demek :)) güzel şeyler var aklımda
bende bugun kupa aldm esime super kahraman babam yaziodu yanina not yazdim bebegimizin agzindan sen benim ve annemin super kahramanisin babacim suan sana icerden sesleniyorum annem hissedio tercuman oluo ama seneye insallah o guclu kollarindayim bekleyin beniiiiiiii seni cokkkkk seviyorum yazdim. pazar gunu evde olmayacagmz icin bugun verdim esim eve geldi uyuyacakti dedim mutfaga gitsene bi askim sen iimisin dio mutfakta ne isim var oruclu oruclu sen bi git dedim oylece kalakaldi sarildi optu optu beni bende onu

Benim mutfak olduğu gibi duruyor makine yi bosaltmam lazım önce kendimi bitkin hissediyorum fena yağmur yağdı bide burda

Bende hazırladım sofrayı kaldır mutfağı topla çok yoruldum ya :)
Benim mutfak olduğu gibi duruyor makine yi bosaltmam lazım önce kendimi bitkin hissediyorum fena yağmur yağdı bide burda
Valla kızlar bende felaket yoruldum ama kociş için değer.... Zaten bende başkada yapacak kimse yok... Amaaaa nasıl tatlı bir uyku var şimdi anlatamamm

Kızlaaarrr yaa ben sürekli mısır yemek istiorum süt mısır var ya 2tane yedim daha yicem eşim alıo artık :)) bir zararı var mıdır?

Göbeğim bugün de 6 aylık gibi, sorana 5 aylık falan diyim bari kıııııııız 1000 sayfa olmuşuz ya, amma konuşurmuşuz her
Benimki aksamlari 6 aylık gündüzleri yok gibi. Evet canım kocaman bir sayfamız oldu burada çok şey öğrendim birbirimizden devam da ediyoruz

Burdada başladı yağmur. Valla benim evi bişeyler götürüyodu bugün biraz yaptım ama çok yoruldum. Yapmamak daha iyi sanırsam canımya
Şükür evimi temizliyoruz sık sık eşimle suan sadece mutfagim yemek yedikten sonra dağınık ben hala yatış

Demek ki hepimiz aynıyiz hanımlar ben 55 te hamile kaldım 56 yim suan her yerim şişti fazladan bi kilo aldım ama her yerim sis nasıl oluyo bu

Canim İstinye devlette bana test bile yapmadan adet düzensizliği var diye senin çocuğun olmayabilir hatta olmaz büyük ihtimalle, baska bir doktor dogum kontrol hapi verdi kullanmadim. Çok şükür kendiliğinden oldu bebeğim çok moral bozan doktorlar var şikayet etmek lazım.

Yaa millet biseylere aşerir ben balkonda açık yerlerde yemek yemeye aseriyom bu nasıl iştir böyle dün akşam kent meydanı simit sarayina gittim bahçesinde oturduk ne iyi geldi ozdilege gidiyorum bahçesine evde deliriyorum hicbise yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…