2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydin canimmm darisi basimiza:) bizlerdr cokkk iyiyiz iste buralardayız :)

Bende öğrendiğimden beri ilkkez ilaç kullandım ama dayanabilecek durumda değildim canım. Yoksa bulantılara mide yanmalarına dayandım hep. İnşallh geçer. Bende çok uyudum uyandım ondan mıdorki

Bende öğrendiğimden beri ilkkez ilaç kullandım ama dayanabilecek durumda değildim canım. Yoksa bulantılara mide yanmalarına dayandım hep. İnşallh geçer. Bende çok uyudum uyandım ondan mıdorki
canim brbben normalde uyumam hep erken kalkarm kalktmmi uyumam uyuyamam bugun zorladm kendimi bidr disarda apartmanda cok ses oldu iice sinir oldm hepsi tetikledi diye düşünüyorum

canım ikiz bebişlerin hayırlı olsun Sağlıkla doğsunlar inşallah
Tatlim peluska ikizi olan :) keske ben olsaydim cook isterdim ama kismet :)
Sanada gecmis olsun canim insallah miyom minigine zarar vermez saglikla kucagina alirsin

dimi :) hissiyat ne peki :) ben hep erkek hıssedıorum ,fallarımdada hep erkek cıkardı ,çin takvımıne görede erkek cıkıo
Hislerim hep erkek valla canim cinde oyle diyo benimkide erkek cocuguna duskun ama heralde beni uzmemek icin kiz bence diyo Bakalim ctesi belki supriz yapar doktor soyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…