2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar, nasılsınız heyecanlı annişler :=)
doktor benı 3 hafta sonra cagırmıstı. 3 hafta doldu
ama ben 1 hafta daha gecırıp öyle gıdıcem
belkı cınsıyetı de aradan cıkarırız bu arada ıkılı testlerde kemik yapısından %100 cinsiyet belli oluyormus
2015 yılında hala cinsiyet ayrımı yapan, daha dogrusu erkek evlat sevdalıları olanları düşündüklerini için söylemıyorlarmıs
genellıkle kız olanları :=)
görümcem söyledı
doktoru söylemıs

Kızlar günaydın dun aksam biseye uzuldum agladim birazcik sonra bi 10 dakika kasik agrim oldu tam rahmin ustu agridi...Allah im cok korktum bisey olcak sandim...Dua ede ede bekledim gecmesini...Gecti cok sukur...Sizce bisey olmusmudur? Kendimi cok suclu hissediyorum...

Canım ayni seyi geçen hafta bendeUOTE="Zeyneb21, post: 41439598, member: 656199"]Kızlar günaydın dun aksam biseye uzuldum agladim birazcik sonra bi 10 dakika kasik agrim oldu tam rahmin ustu agridi...Allah im cok korktum bisey olcak sandim...Dua ede ede bekledim gecmesini...Gecti cok sukur...Sizce bisey olmusmudur? Kendimi cok suclu hissediyorum...[/QUOTE]
Canım geçen hafta aynı şeyi bende yaşadım ağladım ve nasıl bir korku sonunda anlatamam cok sukur bir şey olmadı ama şunu farkettim aglayinca direk oramiz kasildigi için kasilmaktan sanci yapıyo demekki

Canım geçen hafta aynı şeyi bende yaşadım ağladım ve nasıl bir korku sonunda anlatamam cok sukur bir şey olmadı ama şunu farkettim aglayinca direk oramiz kasildigi için kasilmaktan sanci yapıyo demekki[/QUOTE]
dün akşam ki ben

o
Cnm keşke yapabilsem evler birbirine çok yakın ve karşımdaki bina komple balkondalar çekiniyor insan hiç ayrilmiyorlar birde aralarını dönüp otursalar iyi bildiğin suzuyorlar nefret ettim böyle gorgusuzlerden
oyle insanla ra okadar cok kiziyorumki hic insan gormemisler sanki ne varsa suzecek aptallar

Günaydın herkese. Bu baş ağrısı ne zaman geçer ya
günaydınlaaaaarrr.. benim dün çok ağrıdı.biraz uyudum geçmedi, nane yağı aldım sürdüm,geçti.yalnız iki çeşit varmış.biri daha keskin diğeri seyrelti halindeymiş. keskin olanı etki eder sana dedi aktar. cidden de çok iyi geldi.ilaç içmeden kesin çözüm ama migren yok bende.migrene etkisi olur mu bilemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…