2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oglum 2 günür uykusunda sıcrayıp çığlık çığlğa aglıyo.ayrıca 2 gündür sabah kadar kaç kere ağlıyarak kalktı ne yapacağımı şaşırdım.sizde böyle olan varmıalt dişi cıkıyo ondanmı anlamadım.ama sıcramasına kafam takıldı

Aynı sorun bizdede var. Hiçbişey örttürmüyor. Dalınca örteyim diyorum hemen hissedip tepiyor üstündekini.. Hele ayaklar hep açık olacak.. Kışı düşünüyorum bende kara kara.
üstünü hiç örmedım ben. ortama göre gıydırıyorum. ayaklı altlıklar ve ince polar tulumlar, uyku tulumları :=)

üstünü hiç örmedım ben. ortama göre gıydırıyorum. ayaklı altlıklar ve ince polar tulumlar, uyku tulumları :=)
Bizim ev sıcak. Askılı yada kısa kollu çıt çıtlı body bacaklar çıplak geziyor. Akşama doğru çorap giyiyor gecede öyle yatıyor. Çok şükür hasta olmadı hiç,üşümüyor demekki.. Ben bile gece örtüyorum üstümü o nasıl üşümüyor hayret :)

yok ben kış için söyluyorum zaten :=)
şuan gece yatacagım zaman uzun kollu, altına pijama ve çorap giydiriyorum üzerini örtmedığım için.

bende kundak yapıyordum rahattım. benımkı imkanı yok üzerini örttürmez. şuan aklımda olan polar tulum ve uyku tulumu :=)
Ya bunlarda terletirse ...bizim petekler gece 00.00 a doğru yanmıyor ev ılık oluyor..sababa karşı yanıyor cayır cayır..napalım olmadı 2 pijama giydircez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…