- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.341
Bunu görünce o ses çalmaya başladı kulağımın içinde
Bide bu vardı
Küçükken
İiğrenç kulak tırmalayan bi ses eşliğinde...
Biz küçüktük dünyada küçüktü
Bi büyüdük dertlerde büyüdü
Dünya aynı zalımsın
Bezini aciyolar ama dudaklari iki parmagiyla acip bakmadan anlayamazki. Icerde kaliyobenımkı her kontrolde bezını acıp baktı. ona bakıyordu demekki
Aynen.Eliyle hafif aralayip bakmasi gerekmiyor mu. Oyle bakimcami anlasilir. Bizimki erkekte. Testislerini elle muayene ediyo hep. Geri kiviriyo ucunu her musyenede. Makatina da bakiyo.
Bizde hep yuz ustu yatariz bize mi cekmis bebegimizdeBizimkide yuzustu yatiyo. Burnunu kurtariyo. Yatis sekli genetik. Esim yuzustu yatar ben sirt ustu. Bebekkende yuzustu yatmamisim hiç. Cok geziniyo yatak icinde uyandiriyo kendini. Yuzunu fileye yapistiriyor. Yatak ne kadar buyuk olursa o kadar yer degistiriyo
e oraya bakmıyorsa nıye acıyor o zaman?Bezini aciyolar ama dudaklari iki parmagiyla acip bakmadan anlayamazki. Icerde kaliyo
Evet saclar, kulaklar, burun delikleri, kirpiklerBenim kızda bir aydır yapıyor doktora gittiğimde bişey yok gayet iyi sadece keşfetmeye çalışıyor bezi açıncada rahatlıyor delini Oray'a götürme gereksinimi duyuyor bilerek yapmıyor dedi
Bilmeme oraya bakmıyorsa nıye acıyor o zaman?
ilk zamanlar kesin bakmıstır. yoksa nıye acıp bakıyordu kı? hiç dikkat etmedım ayırıp baktı mı diyeEliyle hafif aralayip bakmasi gerekmiyor mu. Oyle bakimcami anlasilir. Bizimki erkekte. Testislerini elle muayene ediyo hep. Geri kiviriyo ucunu her musyenede. Makatina da bakiyo.
sen açıp baktıgında ne gördün?Bilmem
Distan bi bakiyordur. Pisik birsey varmi diye sanirim ama. Acip muayene etmesi gerekir. Mantarda olabilir akinti olabilir sonucta. Sen hatirlat yinedee oraya bakmıyorsa nıye acıyor o zaman?
Ben ilk yapistigini anlamadim, iki parmagimla aralayip silerdim her zaman, bi baktim iki delik var, yani oyle gozukuyo, kisa bir sokun ardindan nete yazdim hemen yapisiklik oldugunu ogrendim, delik tam ortadan yapisinca, altinda ve uzerinde az bosluk kalinca 2 delik gibi duruyordu yani oyle farkettim. Mesela simdi yapisan yer altta, farketmesi zor, ilkinde ogrenince bunu farkettim hemen, deri birbirine kayniyo sursen açıp baktıgında ne gördün?
benım doktor çok önceden şöyle bişi demişti '' altını actıgın zaman arasını ayır yapısmasın''Ben ilk yapistigini anlamadim, iki parmagimla aralayip silerdim her zaman, bi baktim iki delik var, yani oyle gozukuyo, kisa bir sokun ardindan nete yazdim hemen yapisiklik oldugunu ogrendim, delik tam ortadan yapisinca, altinda ve uzerinde az bosluk kalinca 2 delik gibi duruyordu yani oyle farkettim. Mesela simdi yapisan yer altta, farketmesi zor, ilkinde ogrenince bunu farkettim hemen, deri birbirine kayniyo sur
Bende ayiririm, ayirdigim icin farkedebildim sanirim. Anneme sordum, telasa verdi zaten hemen :) ostorojen hormonu neden oluyomus, seviyeleri ergenlikte artinca normale donuyormus. Pisik kremleri islak mendiller falan neden olabilir yaziyordu nette, ki pisik kremi kullanmiyorum, islak mendilide yikayarak, benim jinekologum alakasi olmadigini soyluyorbenım doktor çok önceden şöyle bişi demişti '' altını actıgın zaman arasını ayır yapısmasın''
neden niçin sormadım
ayırırm genelde yapısmasın dıye. ondan sanırım?
bilmdiğim bişi oldugu için tarıfını anlayamadım maalesef :=)
netten bakıyorum görsel olarak yok. çok merak ettım. bu sekılde anlamam mümkün değil.Bende ayiririm, ayirdigim icin farkedebildim sanirim. Anneme sordum, telasa verdi zaten hemen :) ostorojen hormonu neden oluyomus, seviyeleri ergenlikte artinca normale donuyormus. Pisik kremleri islak mendiller falan neden olabilir yaziyordu nette, ki pisik kremi kullanmiyorum, islak mendilide yikayarak, benim jinekologum alakasi olmadigini soyluyor
Ben ilk yapistigini anlamadim, iki parmagimla aralayip silerdim her zaman, bi baktim iki delik var, yani oyle gozukuyo, kisa bir sokun ardindan nete yazdim hemen yapisiklik oldugunu ogrendim, delik tam ortadan yapisinca, altinda ve uzerinde az bosluk kalinca 2 delik gibi duruyordu yani oyle farkettim. Mesela simdi yapisan yer altta, farketmesi zor, ilkinde ogrenince bunu farkettim hemen, deri birbirine kayniyo sur[/QUOTEİki delik var zaten. Biri idrar deligi
Youtubede bak. Bazen yabanci videolarda gorsel gosteriyorlar. Labial sineşi diyede bak istersen.netten bakıyorum görsel olarak yok. çok merak ettım. bu sekılde anlamam mümkün değil.
Evhamlandin simdi. Her bebekte olacak diye birsey yok. Normalini biliyorsan anormali farkedersin dn azindanulen insan olmak ne zor yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?