2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yogurt yapamiyordum, sicak gibi ilik degilde, biraz daga soguga yakin olunca guzel tutuyo kizlar. Birde sutas baby mix yogurtla mayaliyorum, guzel tutuyo, hem zeynep sevdi, yerken sikinti cikarmiyo pek :)

Bizde hep yuz ustu yatariz bize mi cekmis bebegimizde oda mi genetik

Eliyle hafif aralayip bakmasi gerekmiyor mu. Oyle bakimcami anlasilir. Bizimki erkekte. Testislerini elle muayene ediyo hep. Geri kiviriyo ucunu her musyenede. Makatina da bakiyo.
ilk zamanlar kesin bakmıstır. yoksa nıye acıp bakıyordu kı? hiç dikkat etmedım ayırıp baktı mı diye

sen açıp baktıgında ne gördün?
Ben ilk yapistigini anlamadim, iki parmagimla aralayip silerdim her zaman, bi baktim iki delik var, yani oyle gozukuyo, kisa bir sokun ardindan nete yazdim hemen yapisiklik oldugunu ogrendim, delik tam ortadan yapisinca, altinda ve uzerinde az bosluk kalinca 2 delik gibi duruyordu yani oyle farkettim. Mesela simdi yapisan yer altta, farketmesi zor, ilkinde ogrenince bunu farkettim hemen, deri birbirine kayniyo sur

benım doktor çok önceden şöyle bişi demişti '' altını actıgın zaman arasını ayır yapısmasın''
neden niçin sormadım
ayırırm genelde yapısmasın dıye. ondan sanırım?
bilmdiğim bişi oldugu için tarıfını anlayamadım maalesef :=)

Bende ayiririm, ayirdigim icin farkedebildim sanirim. Anneme sordum, telasa verdi zaten hemen :) ostorojen hormonu neden oluyomus, seviyeleri ergenlikte artinca normale donuyormus. Pisik kremleri islak mendiller falan neden olabilir yaziyordu nette, ki pisik kremi kullanmiyorum, islak mendilide yikayarak, benim jinekologum alakasi olmadigini soyluyor

netten bakıyorum görsel olarak yok. çok merak ettım. bu sekılde anlamam mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…