- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.361
Insan yetistirmekde zor...ulen insan olmak ne zor yaa.
gördüm canım. önemli bişi degılmış aslındaYoutubede bak. Bazen yabanci videolarda gorsel gosteriyorlar. Labial sineşi diyede bak istersen.
Tmm anladim ne demek istedigini.Yok miss oyle degil :) yani buyuk olarak iki delik var gibi duruyodu :) ay anlatmasi bile zor
yok canım ondan demedim. her türlü zor . bebeklıgı, genclığı, yaşlılığı, acısı. böbregi, orası burası vs vsEvhamlandin simdi. Her bebekte olacak diye birsey yok. Normalini biliyorsan anormali farkedersin dn azindan
yok canım ondan demedim. her türlü zor . bebeklıgı, genclığı, yaşlılığı, acısı. böbregi, orası burası vs vs[/QUOTE
Çok derin düşununce . Modum düşuyor . Hele bebek olduktan sonra. Hastalanacak ya birsey olursa buyuyecek hasta olursa . O olursa bu olursa. Sorumlu hissediyorum kendimi. Dünya tatlisi evlat sevgisi herseyiyle guzel. Cok seviyorum. Canimi veririm sma ince dusununce kotu birsey olursa anne olmasamiyfum diyorum bazen. Yuku cok agir.
Benimkide yaliyo parkeyi kapiyi tutuyo yaliyo yalayamayincada bagiriyo cok fena bisey bu
Bunu görünce o ses çalmaya başladı kulağımın içinde
Sende dudu yok mubenım doktor çok önceden şöyle bişi demişti '' altını actıgın zaman arasını ayır yapısmasın''
neden niçin sormadım
ayırırm genelde yapısmasın dıye. ondan sanırım?
bilmdiğim bişi oldugu için tarıfını anlayamadım maalesef :=)
Nete dudu yazda karşınanetten bakıyorum görsel olarak yok. çok merak ettım. bu sekılde anlamam mümkün değil.
Ülen şunuYok miss oyle degil :) yani buyuk olarak iki delik var gibi duruyodu :) ay anlatmasi bile zor
üşenmedim çizdim . nette pek görsel yok çünkü. Eki Görüntüle 1883334 Eki Görüntüle 1883334
Aynen canim benm kvdede yeri yalayinca bisey eksikligimu var ki diyo toprak yermis ya demir eksikligi olan cocuk bu toprak mi sanki parke parkehe agzini koyup bagiriyo ses ciktikca hosuna gidiyo yalamada degl aslındaDeli bunlarrr
Eğer bu kadar anneyle sohbet edebilme şansım olmasaydı
Çocuğun yaptığı biçok davranış
Ve yeni keşfettiği şeyi
Belki bi bozukluk
Belki bi üstünlük
Belki de eksiklik sayardım...
Aslında hepsi melodisi aynı olan kurulu birer çalar saat gibiler
Zamanı geldiğinde hepsi aynı şeyi yapıyor...
O zaman sende
İbreyi 12ye vurduran çocuklardandın...
350ml lik kavanoza mayaliyorum 1,5tatli kasigi yogurtla her birine. Sarmadan direk katiyorum firina canim.her gecen gun daha iyi tutmaya basladi alisti elim sanirimSağol canım bide öyle deniyeyim fırına sarmadan öylece mi koyuyorsun
Ben şu en küçük pipetli olan sutlerden alıyorum diğeri çok geliyor ne kadar maya katiyorsun sen
Kız bebekler bu konuda problemmiş epeyy
Allah yardımcınız olsun
Bizdede sıkıntı var
Bu nedenle 1.5 yaşına kadar ameliyat olması gerekiyo
Sıkıntı etmemeye çalışıyorum
Ama endişelerim çokk
oğlum yarı sünnetli doğdu
Halk arasında peygamber sünneti diyorlar
İnsanlar inanılmaz bi gözle bakıyor
Waaooww sünnetli miiii doğduuu... şeklinde
Oysa tıptaki adı hipospadias ve bir doğum eksikliği...
Sünnet olmuyorlar
Fakat ameliyat oluyorlar
Küçük bi operasyonmuş ama onu gelde anneye anlat...
Burda biri daha vardı ama kim hatırlamıyorum ve 3.kez soruyorummm
Aynı sorun bizdede var. Hiçbişey örttürmüyor. Dalınca örteyim diyorum hemen hissedip tepiyor üstündekini.. Hele ayaklar hep açık olacak.. Kışı düşünüyorum bende kara kara.bu oğlan üstünü örttürmüyor..dalınca örtüyorum incecik bi çarşaf..ona dolanıyor ağlıyor..gece boyu olmadı bu iş..ince battaniye örttüm depti istemedi..
Kışım napıcam ya..merkezi sistem ama yinede örtmesi gerek
Uyku tulumunuda sevmiyorum ya kalıp gibi yatacak o zaman
Canım ben de seninle aynı durumdayım doktor bir yaşına kadar ameliyat olacak dedi ben şimdiden korkuyorum nasıl olacak diye bir de gecen başka bir doktora gittik sol yumurtasi yukarda ameliyatla aşağı inmesi gerekiyor dedi ben iyice tirstim nasıl olacak bilmiyorum ya ankarada iyi bir doktor buldum ona yaotiracam çünkü çok önemli bayramdan sonra kontrole gidecez bakalımKız bebekler bu konuda problemmiş epeyy
Allah yardımcınız olsun
Bizdede sıkıntı var
Bu nedenle 1.5 yaşına kadar ameliyat olması gerekiyo
Sıkıntı etmemeye çalışıyorum
Ama endişelerim çokk
oğlum yarı sünnetli doğdu
Halk arasında peygamber sünneti diyorlar
İnsanlar inanılmaz bi gözle bakıyor
Waaooww sünnetli miiii doğduuu... şeklinde
Oysa tıptaki adı hipospadias ve bir doğum eksikliği...
Sünnet olmuyorlar
Fakat ameliyat oluyorlar
Küçük bi operasyonmuş ama onu gelde anneye anlat...
Burda biri daha vardı ama kim hatırlamıyorum ve 3.kez soruyorummm
Bende sıcaktan olduğunu düşünüyorum. Biz bile bunaliyoruz malum zamanlardaSıcaktan diyorum ben. Zira benim oğlan burda havalar serinler gibi olduğunda, artık bezini açmaya niyetlendiğimde hemen elini atmaktan vazgeçmişti. Şimdi yine sıcak havalar. Yine çekiştiriyor.
Kız erkek zor yahu.. Benimki pipiyi tutup çekiyor, tırmalıyor. Sonra acıtıyor, başlıyor ağlamaya. Geçen baktım, çizik atmış resmen orasına. 2. deliği açacak tövbe Ya Rabbim..
Ay Allah korusun bak bu hiç aklıma gelmemişti. Ama taa üstünü kaşıyor orda olmaz heralde. Yine de bi bakimBilmemki, benimki kasimiyorda cekistiriyor cikart sunu dermiscesinekasisa acaba mantar falan mi diye dusunurdum direkt
Ben dra sormamistim. Sayende bi cvp almış olduk biz deBenim kızda bir aydır yapıyor doktora gittiğimde bişey yok gayet iyi sadece keşfetmeye çalışıyor bezi açıncada rahatlıyor delini Oray'a götürme gereksinimi duyuyor bilerek yapmıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?