- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.401
merkezi sistemı hıc sevmıyorum ben. feci sıcak oluyor. kısın senın ev 25 in altına düşmez. sen bence tulum düşünmeYa bunlarda terletirse ...bizim petekler gece 00.00 a doğru yanmıyor ev ılık oluyor..sababa karşı yanıyor cayır cayır..napalım olmadı 2 pijama giydircez..
ok. yapınca paylaşırım canım fotoluNasıl yapacaksın :) tarif et yapınca bende anneme yaptırayım bitanede kayınvalide yapsın boş oturmasınlar
Süper olurok. yapınca paylaşırım canım fotolu
çok kolay çünkü.
canım ,fırın ısınmamış fırınmı olacak.yoksa biraz ılık mı olacak bir türlü konsantre olupta şu konuyu anlayamadımOyle de tutuyor sorun olmuyor ben firinin icine yerlestiriyorum 5 saatte falan tutmus oluyor
Anama aldirtacam bi uyku tulumu ama ve lakin, cadi icinde durmayacak biliyorum. Gece 50 kere uyandi, bi burnu tikanmis, bi ustunu acmis, bi donmus, bi donememis, bi emzik istemis, bi mendil istemis...bu oğlan üstünü örttürmüyor..dalınca örtüyorum incecik bi çarşaf..ona dolanıyor ağlıyor..gece boyu olmadı bu iş..ince battaniye örttüm depti istemedi..
Kışım napıcam ya..merkezi sistem ama yinede örtmesi gerek
Uyku tulumunuda sevmiyorum ya kalıp gibi yatacak o zaman
Bence kucukken daha rahattik. O yuzden bosa heveslenmeOf ya..kış düzenini oturtsak bari ..
korkma hiuf..o operasyon sünnetten daha kolaymış..benim eltimin oğlu da oldu..Kız bebekler bu konuda problemmiş epeyy
Allah yardımcınız olsun
Bizdede sıkıntı var
Bu nedenle 1.5 yaşına kadar ameliyat olması gerekiyo
Sıkıntı etmemeye çalışıyorum
Ama endişelerim çokk
oğlum yarı sünnetli doğdu
Halk arasında peygamber sünneti diyorlar
İnsanlar inanılmaz bi gözle bakıyor
Waaooww sünnetli miiii doğduuu... şeklinde
Oysa tıptaki adı hipospadias ve bir doğum eksikliği...
Sünnet olmuyorlar
Fakat ameliyat oluyorlar
Küçük bi operasyonmuş ama onu gelde anneye anlat...
Burda biri daha vardı ama kim hatırlamıyorum ve 3.kez soruyorummm
pembe, sana ne oluyor len hemen tulum arayısına girdin
Bugunun konusu tulum oldu bak aklina takildi hemen pembenin,gidip hemen almasi lazim kredi kartiiiii kociiissss
Ben english home un uyku tulumunu kullandım yaza girmeden baharda. Ilk sabah baktım çocuğun bacakları terden sırılsıklam. Alt pijamayı ve çorapları çıkardım ikinci gece. Üste uzun kol giydirdim. Aradan elimi sokup baktığımda sıcacıktı ayakları bacakları. Modeli de şubende kundak yapıyordum rahattım. benımkı imkanı yok üzerini örttürmez. şuan aklımda olan polar tulum ve uyku tulumu :=)
HAy allahım.Ev sahibi evi satmış
pis adam essek yeni haber veriyor
Bizim oldu çok hafif .kısa bi alanda.est....l diye bi krem verdi doktor açıldı 3 gün sonra .Bende 7ciyim bende hala hicbisey yemedim, hatta bi nescafeyi zor ictim kucagimda veletle. Ogleni edebilirmiyim derken zeynebi uyuttum bende yattim, bir kac gundur oluyor bu 10 dk uyuyup uyaniyorum hatta ruya bile goruyorum, sonrasinda uyuyamiyorum. Disari cikicam bugun kafaya koydum, doktora goturiyim bari bayram girmesin araya.. Sirtindaki egzama turevi seyler gecmiyor.. Ne kadarda disari cikmanin keyfine variyorum degil mi? ... Hergun kilim yikiyorum, hergun kendi odamin carsafi degisiyor. Hanimefendi agzindaki yemekleri tukurdugu icin. Cok yorgunum... Bisey soracagim, Kizinda vajinal yapisiklik olan varmi?
Akıntı kadar hafife alıbacak bişey değil canımAa bende hiç duymamıştım. Ama bir sorun teşkil etmez heralde. Ya bizde de bazen minnacik akıntı gibi oluyor. Ilk gördüğümde şaşırmıştım küçücük bebekte akıntı mı olur diye. Dra da hep unutuyorum sormayı.
Ben yanlış anlamışım o kapalı olma durumunu. Anlatılanları okuduktan sonra anladım ne olduğunu. Allah korusun operasyona falan gerek kalmaması iyi olmuş. Şükür çaresi de varmış ama insan üzülüyor işte neden olsun. Sinek ısırsa dert ediyoruz. Evlat çok tatlıymışAkıntı kadar hafife alıbacak bişey değil canım
Delik tamamen kapanırsa ufak bi operasyonla açılıyo
Çok şükür gerek kalmadı bizim
Aynen canim benm kvdede yeri yalayinca bisey eksikligimu var ki diyo toprak yermis ya demir eksikligi olan cocuk bu toprak mi sanki parke parkehe agzini koyup bagiriyo ses ciktikca hosuna gidiyo yalamada degl aslında
Benim oglumda da var cok az ama ben operasyona sıcak bakmıyorum. Nedense narkozdan korkuyorum. Küçücük bebege narkoz verip uyutacaklarmış cocuk cerrahı 9. Ayda gel demişti kontrol için. Dr da beni pek tatmin etmedi. bu kadar ince bir ameliyati nasıl yapar diye. Sonuçta tüm hayatını etkileyecek çok önemli bir operasyon.
Benim hep erkek bebeğim olursa ilk günlerde sünnet olsun bitsin derdim. Allah plan yapma dedi sanırım
Canım ben de seninle aynı durumdayım doktor bir yaşına kadar ameliyat olacak dedi ben şimdiden korkuyorum nasıl olacak diye bir de gecen başka bir doktora gittik sol yumurtasi yukarda ameliyatla aşağı inmesi gerekiyor dedi ben iyice tirstim nasıl olacak bilmiyorum ya ankarada iyi bir doktor buldum ona yaotiracam çünkü çok önemli bayramdan sonra kontrole gidecez bakalım
korkma hiuf..o operasyon sünnetten daha kolaymış..benim eltimin oğlu da oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?