2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bunlarda terletirse ...bizim petekler gece 00.00 a doğru yanmıyor ev ılık oluyor..sababa karşı yanıyor cayır cayır..napalım olmadı 2 pijama giydircez..
merkezi sistemı hıc sevmıyorum ben. feci sıcak oluyor. kısın senın ev 25 in altına düşmez. sen bence tulum düşünme
penye veya ince polar ayaklı tulum gıydır.

Anama aldirtacam bi uyku tulumu ama ve lakin, cadi icinde durmayacak biliyorum. Gece 50 kere uyandi, bi burnu tikanmis, bi ustunu acmis, bi donmus, bi donememis, bi emzik istemis, bi mendil istemis...

korkma hiuf..o operasyon sünnetten daha kolaymış..benim eltimin oğlu da oldu..

bende kundak yapıyordum rahattım. benımkı imkanı yok üzerini örttürmez. şuan aklımda olan polar tulum ve uyku tulumu :=)
Ben english home un uyku tulumunu kullandım yaza girmeden baharda. Ilk sabah baktım çocuğun bacakları terden sırılsıklam. Alt pijamayı ve çorapları çıkardım ikinci gece. Üste uzun kol giydirdim. Aradan elimi sokup baktığımda sıcacıktı ayakları bacakları. Modeli de şu

Kızlar yalnız şöyle bişey var. Bu uyku tulumlarını giydirdigimiz vakit bu bebeler oyuncak gibi yatiyordu nasıl biraktiysak öyle.

Şimdi bunu kızıma giydirsem ben tekrar. . Sağa dönüyor sola dönüyor ordan yüz üstü pozisyona geçiyor kafayı aşağı getirip ayakları yastığa çıkarıyor.. her türlü akrobatik hareket mevcut

Bu torba gibi tulumunun içinde nasıl olacak o işler?

Bizim oldu çok hafif .kısa bi alanda.est....l diye bi krem verdi doktor açıldı 3 gün sonra .

Akıntı kadar hafife alıbacak bişey değil canım
Delik tamamen kapanırsa ufak bi operasyonla açılıyo
Çok şükür gerek kalmadı bizim

Akıntı kadar hafife alıbacak bişey değil canım
Delik tamamen kapanırsa ufak bi operasyonla açılıyo
Çok şükür gerek kalmadı bizim
Ben yanlış anlamışım o kapalı olma durumunu. Anlatılanları okuduktan sonra anladım ne olduğunu. Allah korusun operasyona falan gerek kalmaması iyi olmuş. Şükür çaresi de varmış ama insan üzülüyor işte neden olsun. Sinek ısırsa dert ediyoruz. Evlat çok tatlıymış

Aynen canim benm kvdede yeri yalayinca bisey eksikligimu var ki diyo toprak yermis ya demir eksikligi olan cocuk bu toprak mi sanki parke parkehe agzini koyup bagiriyo ses ciktikca hosuna gidiyo yalamada degl aslında

Aman onlar zaten en bilennnn
Bırak allasen yaa

korkma hiuf..o operasyon sünnetten daha kolaymış..benim eltimin oğlu da oldu..

Kızlar yaaa
Yalnızım sanıyodumm
Vallahi canımı sıkıyo bu durum
2 aydır da kontrole gitmiyorum
Lütfen bu konuda birbirimizi bilgi aldıkça aydınlatalım
....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…