- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.441
Canım benim kizimda karnı tok olsada meme ister aşık memeye görünce bi sevinmeler hı hı hı diyor bal bunlar ya :)Sizinkiler de yemek yediktensonra memeye geliyor mu hemen?bizimfirlama ne kadar tok olursa olsun illa memeye gelecek hemen,max 15dk sonra icmek istiyor
Bugun 6:30 da kalkti. Ogleden once yarim saat, ogleden sinra yarim saat uyudu. Saat kac hala uyumuyor ya. Keyfi yerinde agrisida yok
ben günde 2 kez yediriyorumSizinkiler de yemek yediktensonra memeye geliyor mu hemen?bizimfirlama ne kadar tok olursa olsun illa memeye gelecek hemen,max 15dk sonra icmek istiyor
Uyku tulumu alırsınbu oğlan üstünü örttürmüyor..dalınca örtüyorum incecik bi çarşaf..ona dolanıyor ağlıyor..gece boyu olmadı bu iş..ince battaniye örttüm depti istemedi..
Kışım napıcam ya..merkezi sistem ama yinede örtmesi gerek
Uyku tulumunuda sevmiyorum ya kalıp gibi yatacak o zaman
İp askılı bir zıbın sabah akşam onla geziyor gece hiç bir şey giydirmiyorum örtmüyorumda halinden memnunyok ben kış için söyluyorum zaten :=)
şuan gece yatacagım zaman uzun kollu, altına pijama ve çorap giydiriyorum üzerini örtmedığım için.
Ay napıyom bi bilsem ben de
bizim ev serın.çorapsızım ayaklarım üşüyorİp askılı bir zıbın sabah akşam onla geziyor gece hiç bir şey giydirmiyorum örtmüyorumda halinden memnun
Ben geçen kış hep tek kat giydirdim.patijli penye takım.bi de çorap.bi kere bile hasta olmadı battaniyeleri üstünden atmasına rsğmendaha odasına keçeden dinazor yapıcam..
Acaba ince giydirsem kışın..üstünü örtsem..
Açar mı ki..
bayram sende gececek galıba? ablan evlı mıPışık..2 saat ucacaklar hepsi bu
aynen.Sizinkiler de yemek yediktensonra memeye geliyor mu hemen?bizimfirlama ne kadar tok olursa olsun illa memeye gelecek hemen,max 15dk sonra icmek istiyor
Benimki de öleSizinkiler de yemek yediktensonra memeye geliyor mu hemen?bizimfirlama ne kadar tok olursa olsun illa memeye gelecek hemen,max 15dk sonra icmek istiyor
ben günde 2 kez yediriyorum
yedikten sonra
üstünü değiştir
temizle
ortalığı topla derken
tabi yatmadan çnce daha uzun oluyo banyo vss
bu uygulamalardan sonra
uyutmadan önce emziriyorum
ilgisiz olmuyo...
bu arada bu çocuk açlık için ağlamıyo gece uykusu dışında
bazen dışarda 4 saat bile emziremediğim oluyo valla :s
Böle kiişilere sölemiycen ypğurdun tutmadığınıUlen kız uyudu benim uyku yok
Öğlen görümce kişisi geldi konu ek gıda ve tutmayan yogurta gelince ben mayalayayim tutar bak gör dedi
şimdi dolaba koydum taş gibi oynama yok
kesin canımı sıktım
oyüzden uykum kaçtı
nasıl benim yaptığım tutmazda onun yaptığı tutartek fark kavanozlari ayrı ayrı sarıp üzerini örttu
Benimki de öle
İlle cila yapılcak ne yerse yesin
Ülen varya ne yüzdünüz beAy napıyom bi bilsem ben de
Öplene kadar okul akşama kadar misafir eylemece (kaynana kişisi artı liseli koca kuzeni kız)
Arada yemeğe misafir
Bi kere ev gezmesi
Sonuç: yüzlerce mesaj birikti .okuyarak geliyom.takıntı gibi bu .hrp öle yapıyom geri kalınca.misal bugün 13.50 civarlarındayım
Bi de bu yoğun tempodan bağışıklık sistemim çöktü.grip belirtileri.emzirilen bir bebek.yarın çıkılcak 3 günlük kuşadası tatili.yarısından azı hazır bi bavul.
Ama ama ama kaynana kişisi gitti!!!
İlk dönem ücretsiz izin aldım.
Küçük bebeimle başbaşayız artık...
Böle pembito
3 günlük kahveni beğenmemin özeti bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?