2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sizinkiler de yemek yediktensonra memeye geliyor mu hemen?bizimfirlama ne kadar tok olursa olsun illa memeye gelecek hemen,max 15dk sonra icmek istiyor
Canım benim kizimda karnı tok olsada meme ister aşık memeye görünce bi sevinmeler hı hı hı diyor bal bunlar ya :)

Bugun 6:30 da kalkti. Ogleden once yarim saat, ogleden sinra yarim saat uyudu. Saat kac hala uyumuyor ya. Keyfi yerinde agrisida yok

Bugün şaka gibiydi...
dün gece/gece uykusunda uyandı ama dalamadı 2 saat oturdu
bu yüzden sabah 10 da kalktı...
öğlen bi akraba doğum gününe davetliydik
sabah uyanınca hediye almaya çıktım
dedim eve giderim çıkmadan bi tur uyuturum
uyumadı
bende mecbur uyutmadan gittim
sonra misafirlikte huysuzluk etti
kanguruya taktım bi beş dk gözlerini kapattı
ama çocukların çığlıgına uyandı

eve geldim
ufak bi duş aldırdım
yine yatmadı
saatte 4 oldu
dedim bunu şimdi zorla sallar yatırırsam
akşam uykusu düzeni bozulacak
o yüzden 2 saat daha oyaladımmm
ama artık pili bitti
yedide uyuduu
ama o kadarda beklettiğim için üzüldümm
of ya

gerçi böyle yapmasaydım
4 te yatıp o yorgunlukla çok yatardı
bu seferde gece 12 ye kadar otururdu
öyle olunca da sinirli oluyo
ertesi gün daha geç kalkıyo (ve bence geç uyanmakta sinir yapıyo bebeklerde tıpkı büyüklerde olduğu gibi)
sonra düzenide kaçıyo

2 saat oynadım
ama en son ikimizinde sabrı bitmişti

Son düzenleme:
Iyi geceler kızlar
Bugün kızımı yatarak yani kafasına yüksek bir yastık koyup yedirdim bugün yedi çorbasıni
Meyve puresini oturarak yedirdim ama az yedi
Aksam hero baby sütlü sekiz tahilli kaşık mamasi içine üç Bebe bisküvi atıyorum severek yedi maşallah

Sizinkiler de yemek yediktensonra memeye geliyor mu hemen?bizimfirlama ne kadar tok olursa olsun illa memeye gelecek hemen,max 15dk sonra icmek istiyor
ben günde 2 kez yediriyorum
yedikten sonra
üstünü değiştir
temizle
ortalığı topla derken
tabi yatmadan çnce daha uzun oluyo banyo vss
bu uygulamalardan sonra
uyutmadan önce emziriyorum
ilgisiz olmuyo...

bu arada bu çocuk açlık için ağlamıyo gece uykusu dışında
bazen dışarda 4 saat bile emziremediğim oluyo valla :s

Kızlar ya bide kızımı yatarak emziriyorum
Sağ tarafına yattı diyelim sol kol ve bacak terliyor üstte kalan taraf terliyor emerken hep Dr sordum bi anlam ifade etmiyor demişti
Sizdede oluyormu

Allahim inş dün gece gibi olmaz besiginde sağa sola dönerken hep ağladı 15 20 dk da bir her seferinde memeyle uyumak istedi
Şu dişleri ciksaydida bi rahat etseydi yavrum
Eşim en sonunda ben kalkiyim siz beraber yatın dedi yatak en büyük boy olmasına rağmen ucumuz yatmadik daha hic
Korkuyor eşim elim kolum üzerine gelir diye

Ulen kız uyudu benim uyku yok

Öğlen görümce kişisi geldi konu ek gıda ve tutmayan yogurta gelince ben mayalayayim tutar bak gör dedi

şimdi dolaba koydum taş gibi oynama yok
kesin canımı sıktım
oyüzden uykum kaçtı

nasıl benim yaptığım tutmazda onun yaptığı tutar tek fark kavanozlari ayrı ayrı sarıp üzerini örttu

Uyku tulumu alırsın

Lollapollosaa napıyon kuzum sen ...
Üç günlük gazete okur gibi kahvemi beğenmiş
Gel yamacımıza
Ay napıyom bi bilsem ben de
Öplene kadar okul akşama kadar misafir eylemece (kaynana kişisi artı liseli koca kuzeni kız)
Arada yemeğe misafir
Bi kere ev gezmesi
Sonuç: yüzlerce mesaj birikti .okuyarak geliyom.takıntı gibi bu .hrp öle yapıyom geri kalınca.misal bugün 13.50 civarlarındayım
Bi de bu yoğun tempodan bağışıklık sistemim çöktü.grip belirtileri.emzirilen bir bebek.yarın çıkılcak 3 günlük kuşadası tatili.yarısından azı hazır bi bavul.
Ama ama ama kaynana kişisi gitti!!!
İlk dönem ücretsiz izin aldım.
Küçük bebeimle başbaşayız artık...
Böle pembito
3 günlük kahveni beğenmemin özeti bu

Bizimki istiyor yaa,gece de meme icin uyaniyo,normal uyansa da ztn emerek daldigi icin...

Böle kiişilere sölemiycen ypğurdun tutmadığını
Bundan bile fesatlık çıkarırlrr

Benimki de öle
İlle cila yapılcak ne yerse yesin

O minnos agizlar alismis demek :) hemen hemen hepsinde varmis bu,benimki surekli yapinca bi sorayim demistim. Bi de sanki acmis gibi yakamo birakmiyor,gozleri kisip ehe ehe diye aglama numarasi yapiyor. Vay canavarlar vay :)

Ülen varya ne yüzdünüz be
Havalar soğusada götüynüzün üstüne otursanız ..

Ev temizledim sildim ..topladım..
Sabah makineye ekmek atıcam
7 tahıllu unla çünkü Allahın izni ile sabah annem ablam ben musa kocam (uuu say say bitmedi) kahvaltı yapıcaz
Sonra ben uyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…