- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.481
Kapaklari kapali olursa buharlasabilir ve icine su damlar ben acik yapiyorum oylece de buzdolabina kaldiriyorum ertesi gun kapaklarini kapatiyorum canimBak benkapiyordum,acik deneyeyimbakalim ben de. Gerci tutuyor artk yaptiklarim da,belki daha guzel olur :)
Neden ki acaba hazir yogurtla mayalamiyorsun degil mi kendi yaptigin yogurtla mayalaBenim mis gibi yoğurduma nazar değdi yaauzuyor da uzuyor
Benim oglanda yine basladi gece aglayarak uyanmalara disi cikcak sanirim 2 disinde aynisi olmustuKizcem yine başladı ağlayarak uyanıyor yatağıma koydum uyudu ne yapsam bilemedim
Bi yeri ağrıyor desem hiç durmaz
Gecmis olsun canim. Allah o cicugada acil sifa versin ben okurken gozlerim doldu. Ailesine sabir versin cok üzüldüm. Allah kimseye evlat acisi vermesin. Rabbim sen evlatlarimiz i koru HÜZÜNkızlar bebeğimi dün akşam acile götürdük. 38 buçuk ateşle. Gripal enfeksiyon varmış. Neyse ki şimdi iyi. Biz oradayken bi alarm verildi. Doktor yanımızdan fırladı gitti. Acile bir çocuk gelmiş. Ne oluyor felan derken feryat figan kıyamet koptu.. Çocuk pencereden kafa üstü düşmüş kafa dağılmış kollar kırılmış. Anne perişan çığlık çığlığa. Sonra polisler felan geldi anneyi ifadeye aldılar. Babanın kapıdan bi girişi vardı sormayın.. Adam duvarları yumrukladı kurban bayramında benim kurbanım senmi olacaktın yavrum diye ağladı.. Çok kötü olduk eşimle dışarı çıktık.. Sonuçlarımız temiz çıktı eve geldik. Hem halimize şükrettim hemde o çocuğa dua ettim ağlayarak.. Şu anda gözlerim balon gibi şiş. Allahım ne büyük bir acı.
bayram sende gececek yani. o da güzel3 saat kaldı ..
allah sabır versin ailesine. off çok kötü yaaa HÜZÜNkızlar bebeğimi dün akşam acile götürdük. 38 buçuk ateşle. Gripal enfeksiyon varmış. Neyse ki şimdi iyi. Biz oradayken bi alarm verildi. Doktor yanımızdan fırladı gitti. Acile bir çocuk gelmiş. Ne oluyor felan derken feryat figan kıyamet koptu.. Çocuk pencereden kafa üstü düşmüş kafa dağılmış kollar kırılmış. Anne perişan çığlık çığlığa. Sonra polisler felan geldi anneyi ifadeye aldılar. Babanın kapıdan bi girişi vardı sormayın.. Adam duvarları yumrukladı kurban bayramında benim kurbanım senmi olacaktın yavrum diye ağladı.. Çok kötü olduk eşimle dışarı çıktık.. Sonuçlarımız temiz çıktı eve geldik. Hem halimize şükrettim hemde o çocuğa dua ettim ağlayarak.. Şu anda gözlerim balon gibi şiş. Allahım ne büyük bir acı.
Allahım.. HÜZÜNkızlar bebeğimi dün akşam acile götürdük. 38 buçuk ateşle. Gripal enfeksiyon varmış. Neyse ki şimdi iyi. Biz oradayken bi alarm verildi. Doktor yanımızdan fırladı gitti. Acile bir çocuk gelmiş. Ne oluyor felan derken feryat figan kıyamet koptu.. Çocuk pencereden kafa üstü düşmüş kafa dağılmış kollar kırılmış. Anne perişan çığlık çığlığa. Sonra polisler felan geldi anneyi ifadeye aldılar. Babanın kapıdan bi girişi vardı sormayın.. Adam duvarları yumrukladı kurban bayramında benim kurbanım senmi olacaktın yavrum diye ağladı.. Çok kötü olduk eşimle dışarı çıktık.. Sonuçlarımız temiz çıktı eve geldik. Hem halimize şükrettim hemde o çocuğa dua ettim ağlayarak.. Şu anda gözlerim balon gibi şiş. Allahım ne büyük bir acı.
Okurken bile çok kotu oldum. Allah aileye sabir versin. Cocuga acil şifalar versin. Allah a emanet yavrularimiz. Allah korusun hepsini. HÜZÜNkızlar bebeğimi dün akşam acile götürdük. 38 buçuk ateşle. Gripal enfeksiyon varmış. Neyse ki şimdi iyi. Biz oradayken bi alarm verildi. Doktor yanımızdan fırladı gitti. Acile bir çocuk gelmiş. Ne oluyor felan derken feryat figan kıyamet koptu.. Çocuk pencereden kafa üstü düşmüş kafa dağılmış kollar kırılmış. Anne perişan çığlık çığlığa. Sonra polisler felan geldi anneyi ifadeye aldılar. Babanın kapıdan bi girişi vardı sormayın.. Adam duvarları yumrukladı kurban bayramında benim kurbanım senmi olacaktın yavrum diye ağladı.. Çok kötü olduk eşimle dışarı çıktık.. Sonuçlarımız temiz çıktı eve geldik. Hem halimize şükrettim hemde o çocuğa dua ettim ağlayarak.. Şu anda gözlerim balon gibi şiş. Allahım ne büyük bir acı.
Tatilden dönünce kendi yogurtlarim bozulmuştu. Hazırla yaptım. Ama ilk yogurdumu da hazırla yapmıştım öyle başlayıp devam ettim. Şimdi niye böyle oluyor anlamadım.Neden ki acaba hazir yogurtla mayalamiyorsun degil mi kendi yaptigin yogurtla mayala
hazırla yaptıgın için oluyor. maya bul kendıneTatilden dönünce kendi yogurtlarim bozulmuştu. Hazırla yaptım. Ama ilk yogurdumu da hazırla yapmıştım öyle başlayıp devam ettim. Şimdi niye böyle oluyor anlamadım.
Bizdede mayalik yogurt kalmadi. Annem hazirla mayaladi. Cok guzel oldu. Tecrube cnm ya. Yapa yapa alisacazTatilden dönünce kendi yogurtlarim bozulmuştu. Hazırla yaptım. Ama ilk yogurdumu da hazırla yapmıştım öyle başlayıp devam ettim. Şimdi niye böyle oluyor anlamadım.
Asansörden diğer asansöre bindirirken gördüm canım. Her yerinde hortum kablo vardı. Kafasını sarmışlar ağzında hortumlar felan. Bi cihaza bağlamışlar. Kalp atış sesleri vardı çok şükür. Bir saat önce orada çalışan yakın tanıdığımı aradım.. Uyutuyorlarmış hastaneye geldiği durumundan iyiymiş şimdi durumu.Allahımmm
Sen o ailenin acısını gözyaşlarını mutluluğa çevirr
Yavruya acil şifalar ver...
Of yaaa....
Zaten bi kaç gündür dua ediyorum
Bayramı bayram gibi yaşamaktan ziyade
Sağlıkla hayırlı geçsin diye
Sen gördün mü çocuğu
İnşallah şifa bulur Allahım
Okuyanların duası yetişsin inşallah...
Okurken içim parçalandı..Rabbim o aileye çifte bayram yaşatsın yavrularına şifa versin..sizede geçmiş olsun canım benim kızıma da gribal enfeksiyon demişti 3 gün sonra ateş bitti 2 gün de öksürük burun akıntısı oldu geçti çok şükür. .inş sizinki daha kısa zamanda geçer. .Asansörden diğer asansöre bindirirken gördüm canım. Her yerinde hortum kablo vardı. Kafasını sarmışlar ağzında hortumlar felan. Bi cihaza bağlamışlar. Kalp atış sesleri vardı çok şükür. Bir saat önce orada çalışan yakın tanıdığımı aradım.. Uyutuyorlarmış hastaneye geldiği durumundan iyiymiş şimdi durumu.
Dimi...günaydın, erkenciyiz bugun. mecbur bekleyecek 2 yi uyumak için. zaten gece bin kere uyandı
dişten galıba. ama diş belırgın degıl hala damaklarda.
arabanın camı çatlamış eşim onu yaptırmaya gitti.. bugun işi olmazsa bugun cıkıcaz yola
off halasında da kalmak ıstıyor. çok sacma gelıyor bana halasında kalmak ıstemesı. aile ile hala bir mi yani
sanki her bayram ugramak zorundayız.
ailemin ve kv evi dısında cocugumun oldugu her yerde rahatsız oluyorum.
Ya haberdar et..lütfen..ay dua ediyorum.Asansörden diğer asansöre bindirirken gördüm canım. Her yerinde hortum kablo vardı. Kafasını sarmışlar ağzında hortumlar felan. Bi cihaza bağlamışlar. Kalp atış sesleri vardı çok şükür. Bir saat önce orada çalışan yakın tanıdığımı aradım.. Uyutuyorlarmış hastaneye geldiği durumundan iyiymiş şimdi durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?