2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya bide kızımı yatarak emziriyorum
Sağ tarafına yattı diyelim sol kol ve bacak terliyor üstte kalan taraf terliyor emerken hep Dr sordum bi anlam ifade etmiyor demişti
Sizdede oluyormu
Eforla terliyor bence. Ben biberon veriyorum. Kucagimda daha cok terliyo. Besiginde yada yatagima alip veriyorum. Anne sutu emmek daha efor harciyo uzun suruyo terliyebilir. Bide bazi bebekler daha cok terler

Bugün öğle öğünü için avakado ve havuç haşlamıştım..yemedi..eline avakadoyu verdim attı..havucta istemedi..
Bende bari avakadoyu yiyim dedim..aman. Viliiiiğ viliğğğ bi acı bi acı..
Amanın dedim ondan istmedi..ayırdıım diğer havuçlardan yedirdim..yarın sütlü kabak corbası yapıcam..öğlende patlıcanlı bişiler düşünüyırum..aman ne laf ettim..gece gece yarında aklım siz bana bakmayın hiç x tuşuna basılı tutarak silesim yok..okuuyuverin napim

Oglen brokoli corbasi verdim cok sevdi. Bi gun daha yer . Kerevizde aldim. Onu yapacam. Biz yerken suratini asti. Barbunya suyuna pilav ezdim verdim bi kac kasik. Havalara girip bagirip cagirdi. Bagirup cagirmasi disinda girtlaktan kendini kizara kadar bagirmasi var yuzunun sekli bile degisiyor. Dr o zaman bakmayin ilgi cekmek icin yapiyor dedi. Zamanla unutur dedi. Şuan bakmayinca daha kotu yapiyo. Biguluyo gibi oluyor. Bogazlari hala daha tahris kipkirmizi

Diştir cnm ya. Her dis boyle mi olacak. 3. Diş yolda bizim salyalari artti. Huysuzlaniyor. Bugun uykusuzdu. Cok aglamadi. Aksama kadar oyun oynadik. Onceki gun mama disinda agladi arada
Üst dış ne zormuş alttaki dişler çıkarken bu kadar huzursuzluk olmadı biran önce çıksa minnoslar rahat etse canım

Bende öğretmenim şu kadronun ilçe milli eğitime alınması olayı 1 yıl alınan izinlerdemi oluyor.

Güleyim mi ağlayımmı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…