- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.461
Eforla terliyor bence. Ben biberon veriyorum. Kucagimda daha cok terliyo. Besiginde yada yatagima alip veriyorum. Anne sutu emmek daha efor harciyo uzun suruyo terliyebilir. Bide bazi bebekler daha cok terlerKızlar ya bide kızımı yatarak emziriyorum
Sağ tarafına yattı diyelim sol kol ve bacak terliyor üstte kalan taraf terliyor emerken hep Dr sordum bi anlam ifade etmiyor demişti
Sizdede oluyormu
sence? tabi ki gelecek olanHangi ablam
Nayn davut ..bekar izinli memur yasence? tabi ki gelecek olan
Durt getirsin kizOna top top kurabiye yaptım
Ay annişler uyucam ben cok sabırsızım ...
Vakit tez geçsin.
Ay adamı dürtsem vi bardak su getirdesemiçim yandı be
sen bence git yatÜlen varya ne yüzdünüz be
Havalar soğusada götüynüzün üstüne otursanız ..
Ev temizledim sildim ..topladım..
Sabah makineye ekmek atıcam
7 tahıllu unlaçünkü Allahın izni ile sabah annem ablam ben musa kocam (uuu say say bitmedi) kahvaltı yapıcaz
Sonra ben uyucam
Depozitoyu geri vermemek için oturun demiş Ama guvenilmez artik ev arıyoruz bakalım hayırlısı artıkHAy allahım.
Kötü olmuş
Naptınız? Buldunuz mu ev
Diştir cnm ya. Her dis boyle mi olacak. 3. Diş yolda bizim salyalari artti. Huysuzlaniyor. Bugun uykusuzdu. Cok aglamadi. Aksama kadar oyun oynadik. Onceki gun mama disinda agladi aradaAteşi de 37. 3
Aynen doktor yarım saat sonra diyor ama beklemiyor cadıSizinkiler de yemek yediktensonra memeye geliyor mu hemen?bizimfirlama ne kadar tok olursa olsun illa memeye gelecek hemen,max 15dk sonra icmek istiyor
Üst dış ne zormuş alttaki dişler çıkarken bu kadar huzursuzluk olmadı biran önce çıksa minnoslar rahat etse canımDiştir cnm ya. Her dis boyle mi olacak. 3. Diş yolda bizim salyalari artti. Huysuzlaniyor. Bugun uykusuzdu. Cok aglamadi. Aksama kadar oyun oynadik. Onceki gun mama disinda agladi arada
Bende öğretmenim şu kadronun ilçe milli eğitime alınması olayı 1 yıl alınan izinlerdemi oluyor.Ay napıyom bi bilsem ben de
Öplene kadar okul akşama kadar misafir eylemece (kaynana kişisi artı liseli koca kuzeni kız)
Arada yemeğe misafir
Bi kere ev gezmesi
Sonuç: yüzlerce mesaj birikti .okuyarak geliyom.takıntı gibi bu .hrp öle yapıyom geri kalınca.misal bugün 13.50 civarlarındayım
Bi de bu yoğun tempodan bağışıklık sistemim çöktü.grip belirtileri.emzirilen bir bebek.yarın çıkılcak 3 günlük kuşadası tatili.yarısından azı hazır bi bavul.
Ama ama ama kaynana kişisi gitti!!!
İlk dönem ücretsiz izin aldım.
Küçük bebeimle başbaşayız artık...
Böle pembito
3 günlük kahveni beğenmemin özeti bu
Güleyim mi ağlayımmı bilemedimOglen brokoli corbasi verdim cok sevdi. Bi gun daha yer . Kerevizde aldim. Onu yapacam. Biz yerken suratini asti. Barbunya suyuna pilav ezdim verdim bi kac kasik. Havalara girip bagirip cagirdi. Bagirup cagirmasi disinda girtlaktan kendini kizara kadar bagirmasi var yuzunun sekli bile degisiyor. Dr o zaman bakmayin ilgi cekmek icin yapiyor dedi. Zamanla unutur dedi. Şuan bakmayinca daha kotu yapiyo. Biguluyo gibi oluyor. Bogazlari hala daha tahris kipkirmizi
sen bence git yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?