- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.141
Hayir cabim tabikide oyle bisey yok ama ben farkettm bayramda hepnkendim yedirdim kendi yemeyi unuttu eline verdiklerimi hic agzina götürmedi zaten benm oglum oyle ben yedirince agzini actigi soylenemez kendi onunde olsun istyiBlw yapan hep blw mi yapmalı ki?
Ya da kaşıkla besleyen bebeğinin eline hiç mi kemirecegi birşey vermemeli?
Az öyle az böyle... Bebege ve o anki şartlara gore karar vermeli bence.
Ağzını kasiga açan çocuğa niye yemek verilmesin... ...ya da elinde meyvesini kemirip yiyebilen bir bebek niye bu deneyimden mahrum kalsın...
Annelik duygularımız neye karar verdiriyorsa onu izlemek gerek bence...
Biraz relax olmak bebeklerimizi de olumlu etkiler kanaatimce...
Instagramda gordum bende boyle gicik bsy yok ya agzina yüzüne vurasim geliyoIyi geceler annisler
Kizcem uyudu
Benim aklımda kalan günün özeti
Bu sabah magazin programinda izlediğim
Banu parlak yüzünü dudagini şekilden şekile sokuyor şarkı söylerken
Bayağıda takipçisi varmış vay arkadaş millet neleri takip ediyor
Hic bi fikrim yok cocugum zyf degldi normaldi kilosu ama artik zyf gbi geliyo gecen esimin kuzenine gittik aralarinda 4 ay var cocuk acayip tombis Ardadan kiloludur belki ama hic hareket yok çocukta ne eli kipirdiyo ne ayagi oylece duruyoMaşallahhhh çok tatlı görünüyordur...
Ben defim havuz yerine oyun çiti bakayım
Hem havuz şişirmek dert yer bulmak zor
Ama çitler acaip pahalıı
Uygun olsaydı
Yer yatağıda yapardım...
Bu arada bebiş evine dönmüş çok şükür...
Çok sevindim
Bugün ilk kez mama versemmi diye düşündüm
Aç kalıyor ya
Süt karetmiyor
Az yeseeee ah az bi yeseeee
Offf
Napcaz yaaa
Ne olcak böyleee
Evet bazilari tombis bebeklerle kiyasliyo. Hareketsiz oluyorlar. Yada hareketsizliklerinfrn kilo aliyorkar. Saglikli olsun . Hareketli olsun kasları guclensin. daha iyi bos ver . Senin egzersiz yaptirmana cok gerek olmuyo. Yine yapiyoruz egzersizlerini. Bide kendin yedirince eline almiyor demissin. Daha kucuk bu ay eline almayi inutursa bi daha ki ay alir bir yasinda alir. Hepimiz zamani gelince kendimiz yedik. Simdiki bebisler daha akilli kendi yer merak etme annesiHic bi fikrim yok cocugum zyf degldi normaldi kilosu ama artik zyf gbi geliyo gecen esimin kuzenine gittik aralarinda 4 ay var cocuk acayip tombis Ardadan kiloludur belki ama hic hareket yok çocukta ne eli kipirdiyo ne ayagi oylece duruyo
Huuff canım..hava değişimi bebekleri etkiliyor..musanında tıkalı..ilerlerse şurup vrricem..geçmiş olsun yaOğlum çok kötü hasta olmuş
Burnu tıkanıyor ve nefes alamadığı için çok kötü ağlayarak uyandı kaç kere
Burnunu çekmemede izin vermiyo daha kötü ağlıyoooo
Napıcam ya...
Fışır fışırr burnu
Akşam yatmadan önce burnundan kocaman sümük akmıştı dudağına kadar emeklerken şok olmuştum...
Ya offf
Bi sabah olsun ya
Allah korusun cümlesini.Diyemiyosub iste zaten dusunce aklina laf soylemek gelmiyo ki bi yerine bisey oldu mu diye korkmaktan bacaklarim nasil titriyodu aklim basimdan gitti basinin ustune dimdik dustu boynu bukuldu ya boynu kirilsaydi Allah korusun
Biz alerji yüzünden kan aldırmak zorunda kalmıştık. Zor olmuştu. Daha 6 aylıktı. serum olayını hiç demiyorum zaten. İlk denemede yapamadılar. Sonra vazgeçmişlerdi. Tekrar deneyeceklerdi, ben ağlayarak kucağımda oğlumla resmen kaçtım odadan. Israr etmediler.9. ay kan tahlılı var. napacaz bılmıyorum. aşı gibi degıl kı bu tak bitir
Saraçoğlu uyku sorunu için lavantayı öneriyor.Keske gece verilen uyku ilaci bitkisi birsey olsa.
Oglum grip olduuyumuyo yemiyo ac yavrum memede sutte bitti tamamen mama iciyordu onuda icmedi zar zor mama icirip surup verdim uyudu 5 den beri ayaktaydi uyumak bile istemedi uysal ogluma ne oldu benim
Çok çok geçmiş olsun ikinize de.Oğlum çok kötü hasta olmuş
Burnu tıkanıyor ve nefes alamadığı için çok kötü ağlayarak uyandı kaç kere
Burnunu çekmemede izin vermiyo daha kötü ağlıyoooo
Napıcam ya...
Fışır fışırr burnu
Akşam yatmadan önce burnundan kocaman sümük akmıştı dudağına kadar emeklerken şok olmuştum...
Ya offf
Bi sabah olsun ya
Aynen hareketli olması daha iyi tabiki ama yinede insan oyle gorunxe biraz kilosu olsa diyo yani ben yedirincede yese keske cok az yiyo agzini kitliyo resmen eline kaskk veryrm onu agzina sokarken kenarindan bende sokyrmEvet bazilari tombis bebeklerle kiyasliyo. Hareketsiz oluyorlar. Yada hareketsizliklerinfrn kilo aliyorkar. Saglikli olsun . Hareketli olsun kasları guclensin. daha iyi bos ver . Senin egzersiz yaptirmana cok gerek olmuyo. Yine yapiyoruz egzersizlerini. Bide kendin yedirince eline almiyor demissin. Daha kucuk bu ay eline almayi inutursa bi daha ki ay alir bir yasinda alir. Hepimiz zamani gelince kendimiz yedik. Simdiki bebisler daha akilli kendi yer merak etme annesi
Amin..Allah korusun cümlesini.
Biz alerji yüzünden kan aldırmak zorunda kalmıştık. Zor olmuştu. Daha 6 aylıktı. serum olayını hiç demiyorum zaten. İlk denemede yapamadılar. Sonra vazgeçmişlerdi. Tekrar deneyeceklerdi, ben ağlayarak kucağımda oğlumla resmen kaçtım odadan. Israr etmediler.
Saraçoğlu uyku sorunu için lavantayı öneriyor.
Bir tutam lavantayı kese içinde yastığının yanına koyun diyor.
Bunu hep diyeceğim. hep unuttum kaldı.
Görümceme gittiğimizde bize açtığı yatağa koyduğu battaniyeye lavanta koymuş. Yüklükte kokmasın falan diye. Oğlum orda 2 saat deliksiz uyuyordu.
Büyüme atağı falan dedik ama lavantadan da olabilir bence.
Çok çok geçmiş olsun ikinize de.
Lavantati ilk aylar yapiyordum. Hem yastiginin altina hemde bir kab suyun icine bir tutam atip kaynatiyordum. Uyurken odasina koyuyordum. Buharla buram buram lavanta kokuyordu her yer . Ama uyumuyordu yine. Ben de soyleyim belki yarayan olur.Allah korusun cümlesini.
Biz alerji yüzünden kan aldırmak zorunda kalmıştık. Zor olmuştu. Daha 6 aylıktı. serum olayını hiç demiyorum zaten. İlk denemede yapamadılar. Sonra vazgeçmişlerdi. Tekrar deneyeceklerdi, ben ağlayarak kucağımda oğlumla resmen kaçtım odadan. Israr etmediler.
Görümceme gittiğimizde bize açtığı yatağa koyduğu battaniyeye lavanta koymuş. Yüklükte kokmasın falan diye. Oğlum orda 2 saat deliksiz uyuyordu.
Ben emzikle kandiriyorum emzigi gosteriyorum agzini acinca sokuyorum . Bir kac kasik sonra emzigi veriyorum emiyo cekip tekrar yapiyorum. Biberon emzik suluk agzini actigi birsey var mi. Oyle dene istersen. Buyume gelisme donemleri. Kilo almalari lazim. Kemikleri kaslari gelisiyo. yeteri kadar alsinAynen hareketli olması daha iyi tabiki ama yinede insan oyle gorunxe biraz kilosu olsa diyo yani ben yedirincede yese keske cok az yiyo agzini kitliyo resmen eline kaskk veryrm onu agzina sokarken kenarindan bende sokyrm
Gecmis olsun canim. Kış geldi hasta olmaya malesef basliyorlar..Kıyamam duzelir insallah ya. Aspire ettirmiyor lar. Tutturuyorum ucundan , emzik vererek zar zor yapiyorum. Zorlada olsa babasi tutsun sen yap . Sonrasinda rahatliycak
Kilo takıntım değilHic bi fikrim yok cocugum zyf degldi normaldi kilosu ama artik zyf gbi geliyo gecen esimin kuzenine gittik aralarinda 4 ay var cocuk acayip tombis Ardadan kiloludur belki ama hic hareket yok çocukta ne eli kipirdiyo ne ayagi oylece duruyo
Huuff canım..hava değişimi bebekleri etkiliyor..musanında tıkalı..ilerlerse şurup vrricem..geçmiş olsun ya
Sakın dağılıp perişan olma..Allah beterinden korusun.bağışıklık kazanacaklar ...bak başını öne eğdir..ben sıkmalı deniz suyu aldım..nbaşı önde iken burna sıkınca içindeki akıyor..
bir gün verilen surupla gecebiliyor kuzum
bende o durumu yaşamamak için hiç olaya gırmek ıstemıyorum.Allah korusun cümlesini.
geçmiş olsun ailesine. valla benımkınden dolayı olayları pek takip edemıyorum.Söründüüüürrrmısa değil..
Dostumuz doğum yapmıştı..2 kez sıkı kordon dolalı idi..mukenyum yutmuş..neyseki temizlendi..sabaha eve geleceklerzamanında söyledik ayten söyledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?