2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayir cabim tabikide oyle bisey yok ama ben farkettm bayramda hepnkendim yedirdim kendi yemeyi unuttu eline verdiklerimi hic agzina götürmedi zaten benm oglum oyle ben yedirince agzini actigi soylenemez kendi onunde olsun istyi

Instagramda gordum bende boyle gicik bsy yok ya agzina yüzüne vurasim geliyo

Hic bi fikrim yok cocugum zyf degldi normaldi kilosu ama artik zyf gbi geliyo gecen esimin kuzenine gittik aralarinda 4 ay var cocuk acayip tombis Ardadan kiloludur belki ama hic hareket yok çocukta ne eli kipirdiyo ne ayagi oylece duruyo

Hic bi fikrim yok cocugum zyf degldi normaldi kilosu ama artik zyf gbi geliyo gecen esimin kuzenine gittik aralarinda 4 ay var cocuk acayip tombis Ardadan kiloludur belki ama hic hareket yok çocukta ne eli kipirdiyo ne ayagi oylece duruyo
Evet bazilari tombis bebeklerle kiyasliyo. Hareketsiz oluyorlar. Yada hareketsizliklerinfrn kilo aliyorkar. Saglikli olsun . Hareketli olsun kasları guclensin. daha iyi bos ver . Senin egzersiz yaptirmana cok gerek olmuyo. Yine yapiyoruz egzersizlerini. Bide kendin yedirince eline almiyor demissin. Daha kucuk bu ay eline almayi inutursa bi daha ki ay alir bir yasinda alir. Hepimiz zamani gelince kendimiz yedik. Simdiki bebisler daha akilli kendi yer merak etme annesi

Huuff canım..hava değişimi bebekleri etkiliyor..musanında tıkalı..ilerlerse şurup vrricem..geçmiş olsun ya
Sakın dağılıp perişan olma..Allah beterinden korusun.bağışıklık kazanacaklar ...bak başını öne eğdir..ben sıkmalı deniz suyu aldım..nbaşı önde iken burna sıkınca içindeki akıyor..
bir gün verilen surupla gecebiliyor kuzum

Diyemiyosub iste zaten dusunce aklina laf soylemek gelmiyo ki bi yerine bisey oldu mu diye korkmaktan bacaklarim nasil titriyodu aklim basimdan gitti basinin ustune dimdik dustu boynu bukuldu ya boynu kirilsaydi Allah korusun
Allah korusun cümlesini.

9. ay kan tahlılı var. napacaz bılmıyorum. aşı gibi degıl kı bu tak bitir
Biz alerji yüzünden kan aldırmak zorunda kalmıştık. Zor olmuştu. Daha 6 aylıktı. serum olayını hiç demiyorum zaten. İlk denemede yapamadılar. Sonra vazgeçmişlerdi. Tekrar deneyeceklerdi, ben ağlayarak kucağımda oğlumla resmen kaçtım odadan. Israr etmediler.

Keske gece verilen uyku ilaci bitkisi birsey olsa.
Saraçoğlu uyku sorunu için lavantayı öneriyor.
Bir tutam lavantayı kese içinde yastığının yanına koyun diyor.
Bunu hep diyeceğim. hep unuttum kaldı.
Görümceme gittiğimizde bize açtığı yatağa koyduğu battaniyeye lavanta koymuş. Yüklükte kokmasın falan diye. Oğlum orda 2 saat deliksiz uyuyordu.
Büyüme atağı falan dedik ama lavantadan da olabilir bence.

Oglum grip olduuyumuyo yemiyo ac yavrum memede sutte bitti tamamen mama iciyordu onuda icmedi zar zor mama icirip surup verdim uyudu 5 den beri ayaktaydi uyumak bile istemedi uysal ogluma ne oldu benim

Çok çok geçmiş olsun ikinize de.

Aynen hareketli olması daha iyi tabiki ama yinede insan oyle gorunxe biraz kilosu olsa diyo yani ben yedirincede yese keske cok az yiyo agzini kitliyo resmen eline kaskk veryrm onu agzina sokarken kenarindan bende sokyrm

Amin..

Yarina hazirlik ogluma bol brokolili sebze puresi yapiyorum. Brokoli iltihaba iyi geliyormus. Birde sebzeleri cok karistirmiyorum. Bir porsiyonda almasi gereken besini brokoliyle semiz otunu cok alsin diye. Cok karistirinca hepsinden az az almis oluyo.
Brokoli, semiz otu, patates, havuc, et, arpacik sogan, irmik, tuz, nane, kimyon
Kiş ayi hergun yogurt mutlaka veriyorum. Suyundanda az katiyorum suyu dokulari yeniliyor. Akciger icin cok yararli. Birde meyve puresine mandalina sıkıyorum . C vit . Kışin insallah hastalanmazlar. Once Allah a emanetler.

Lavantati ilk aylar yapiyordum. Hem yastiginin altina hemde bir kab suyun icine bir tutam atip kaynatiyordum. Uyurken odasina koyuyordum. Buharla buram buram lavanta kokuyordu her yer . Ama uyumuyordu yine. Ben de soyleyim belki yarayan olur.

Aynen hareketli olması daha iyi tabiki ama yinede insan oyle gorunxe biraz kilosu olsa diyo yani ben yedirincede yese keske cok az yiyo agzini kitliyo resmen eline kaskk veryrm onu agzina sokarken kenarindan bende sokyrm
Ben emzikle kandiriyorum emzigi gosteriyorum agzini acinca sokuyorum . Bir kac kasik sonra emzigi veriyorum emiyo cekip tekrar yapiyorum. Biberon emzik suluk agzini actigi birsey var mi. Oyle dene istersen. Buyume gelisme donemleri. Kilo almalari lazim. Kemikleri kaslari gelisiyo. yeteri kadar alsin

Gecmis olsun canim. Kış geldi hasta olmaya malesef basliyorlar. .Kıyamam duzelir insallah ya. Aspire ettirmiyor lar. Tutturuyorum ucundan , emzik vererek zar zor yapiyorum. Zorlada olsa babasi tutsun sen yap . Sonrasinda rahatliycak

Her türlü denedim
Kafasını itiyo
Of ya ne zorr

Kilo takıntım değil
1 saatte bir uyanıp emmeside problem değil
Ama acıktığı için kendini huzursuz hissetiğini düşünmek istemiyorum
Aç olduğunu düşünmek istemiyorum

Aynen pembeee
Dağıldım gece vallahi
Çümkü biz bile grip olunva nefes alamamak çok kötü
O öyle olunca içim gitti
Yatarken burun tıkalı....
Ama kaldırdığım an hemen akıyo...
Yeşil sümük afedersiniz...
Ateş yok
Normal güne göre Hareketleri cansız yani Halsizlik var
Bide yalancı diş öksürüğü gibi bi öksürük var arada nadir

Bide nefes alamayınca karnı bi değişik oluyo sanki midesi bulanıyomuş gibi..
Yaa of be...

onyedilik teşekkürler...
@neslihan3434 sizede geçmiş olsun

Oğlum boynunu kaşıyor. Kanıtıyor. acıtıyor ve ağlıyor. Pişik olmuştu. Hala az biraz terleyince kızarıyor boynu. Birde kaşınıyor demek ki kaşıyor.
Ne zaman geçer ki.. Ayaklarında da var öyle. Dizlerinin arkası. Şimdi orasını kaşıyamıyor. Uzun giydiriyorum, hava soğuduğu için.
Boynunu mu sarayım hıncal Uluç mu olsun bu çocuk.

bende o durumu yaşamamak için hiç olaya gırmek ıstemıyorum.

M Mismommy sunnette kolayliklar diliyorum minnka da acil sifalar ben 3 unu birden yaptirdim iyice buyumeden yaptirmak en iyisiymis ben cok kadmistim kendimi sabaha kadar endiseden uyumamistim aman bu gece iyi uyu

selamlar, nasılsınız? geriye sadece 8 kilom kaldı. baya yavaş ilerliyor kilo vermem. 58 kiloya düştüm. hergün yürüseydım 30 dk o 8 kiloda giderdi emınım.
şimdi kalktık
kahvaltı hazırlıyorum minnoşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…