- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.161
Ya evet o cok mantikli ben oyle dusunmustum ama toparlanamadim 3 une birden bakamazdim bana bakanda yoktu.cunku sezaryen dikisim acilmisti filan tam o kadar harekeyli.donemine geldi ki anlatamam ama daha cabuk iyilesti buyukler miz miz miz yediler beni dikisler daha yeni dustu buyuklerin kucugun 1 haftada tamamen dustuaslında en iyisi dogar dogmaz yaptırmak.
Benimde son 10 kg bende 58 kg suan daaslında en iyisi dogar dogmaz yaptırmak.
eline ne bulursam verıyorum yesın dıye. ya da elımde tutuyorum. video acıp ızlettırıyorum falan.. çok yol denıyorum yani. şu aşamada kilo vermemesı gerek, zayıf düşer bedenı. o yuzden kendı haline bırakamam asla.Aynen hareketli olması daha iyi tabiki ama yinede insan oyle gorunxe biraz kilosu olsa diyo yani ben yedirincede yese keske cok az yiyo agzini kitliyo resmen eline kaskk veryrm onu agzina sokarken kenarindan bende sokyrm
senın üçüz müydü?Ya evet o cok mantikli ben oyle dusunmustum ama toparlanamadim 3 une birden bakamazdim bana bakanda yoktu.cunku sezaryen dikisim acilmisti filan tam o kadar harekeyli.donemine geldi ki anlatamam ama daha cabuk iyilesti buyukler miz miz miz yediler beni dikisler daha yeni dustu buyuklerin kucugun 1 haftada tamamen dustu
48 e mi düşeceksınBenimde son 10 kg bende 58 kg suan da
dogum kilosu cok önemli ama .Hic bi fikrim yok cocugum zyf degldi normaldi kilosu ama artik zyf gbi geliyo gecen esimin kuzenine gittik aralarinda 4 ay var cocuk acayip tombis Ardadan kiloludur belki ama hic hareket yok çocukta ne eli kipirdiyo ne ayagi oylece duruyo
Boy.kisa anacim napim48 e mi düşeceksındüşme 50 iyidir
Yok canim biri 9 yasina gircek digeri 7 bucuk yasini gecti ufakligimda 7 bucuk ayliksenın üçüz müydü?
Sagol canim. İnsallah uyuyabilirim.
6 aydan sonra oneriliyor. 6 ay 1 yas arasi. Bir yaşa kadar yapilmazsa 5 yasindan sonra. Yasina gelmeden yaptiriyoruzaslında en iyisi dogar dogmaz yaptırmak.
Emzikte almiyo biberonda canim bardaga su koyuyorum oyle kandiriyorm arada yoğurdu da bardakla veryrmBen emzikle kandiriyorum emzigi gosteriyorum agzini acinca sokuyorum . Bir kac kasik sonra emzigi veriyorum emiyo cekip tekrar yapiyorum. Biberon emzik suluk agzini actigi birsey var mi. Oyle dene istersen. Buyume gelisme donemleri. Kilo almalari lazim. Kemikleri kaslari gelisiyo. yeteri kadar alsin
Benimde kilo takintim yok ama cok hareketli ve gunduz uykusu hic yok nerdeyse gecede surekli uyaninca hem benim ona bakcak halim kalmiyo hemde aciktigindan uyandigini anlayinca aksamlari yedirmeye basladm kendimHer türlü denedim
Kafasını itiyo
Of ya ne zorr
Kilo takıntım değil
1 saatte bir uyanıp emmeside problem değil
Ama acıktığı için kendini huzursuz hissetiğini düşünmek istemiyorum
Aç olduğunu düşünmek istemiyorum
Aynen pembeee
Dağıldım gece vallahi
Çümkü biz bile grip olunva nefes alamamak çok kötü
O öyle olunca içim gitti
Yatarken burun tıkalı....
Ama kaldırdığım an hemen akıyo...
Yeşil sümük afedersiniz...
Ateş yok
Normal güne göre Hareketleri cansız yani Halsizlik var
Bide yalancı diş öksürüğü gibi bi öksürük var arada nadir
Bide nefes alamayınca karnı bi değişik oluyo sanki midesi bulanıyomuş gibi..
Yaa of be...
@onyedilik teşekkürler...
@neslihan3434 sizede geçmiş olsun
Aynen bende onun icin ugrasyrm ne yedircegimide sasrdm gercieline ne bulursam verıyorum yesın dıye. ya da elımde tutuyorum. video acıp ızlettırıyorum falan.. çok yol denıyorum yani. şu aşamada kilo vermemesı gerek, zayıf düşer bedenı. o yuzden kendı haline bırakamam asla.
Dogum kilolari ayni canim 3750 dogdu benmkide onunkidedogum kilosu cok önemli ama .
48 mi 50 miBoy.kisa anacim napim
Bizimkide bazen gündüz hiç uyumuyo...Benimde kilo takintim yok ama cok hareketli ve gunduz uykusu hic yok nerdeyse gecede surekli uyaninca hem benim ona bakcak halim kalmiyo hemde aciktigindan uyandigini anlayinca aksamlari yedirmeye basladm kendim
Ben hep 48 kiloydum 2 cocuk oldu 47 48 arasiydim 3. De acayip aldim verilmiyor boyuma gore idealim bu48 mi 50 miben suan 57 kiloyum hamile kalmadan onceki kilom ilk dogum yaptgmdan daha zyftm ama 54ken cok kotu gozukuyodm elim yuzum resmen cokmustu bavaklarda canim cop gbydi aman aman almayimda vermeyimde insallah
ohh maşallah. hadı sen yırttın yaaYok canim biri 9 yasina gircek digeri 7 bucuk yasini gecti ufakligimda 7 bucuk aylik
arada ne kadar var?Aynen bende onun icin ugrasyrm ne yedircegimide sasrdm gerci
Dogum kilolari ayni canim 3750 dogdu benmkide onunkide
Benmkide oyle yarim saat arada bi saat uyuyo gecen gun 4 saat uyudu 2 saat bi 2 saat bi tabi uyandi ama emzrdm hemen geri yattiBizimkide bazen gündüz hiç uyumuyo...
Ama o zaman gece uykusu sıkıntı oluyo..
Geçen biri yazmıştı
Uykusuz kalırsa gece çok yatmaz diye katılıyorum
Ama gündüz 2 kez yarımşar saatlik uyursa gece uykusu iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?