2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aslında en iyisi dogar dogmaz yaptırmak.
Ya evet o cok mantikli ben oyle dusunmustum ama toparlanamadim 3 une birden bakamazdim bana bakanda yoktu.cunku sezaryen dikisim acilmisti filan tam o kadar harekeyli.donemine geldi ki anlatamam ama daha cabuk iyilesti buyukler miz miz miz yediler beni dikisler daha yeni dustu buyuklerin kucugun 1 haftada tamamen dustu

Aynen hareketli olması daha iyi tabiki ama yinede insan oyle gorunxe biraz kilosu olsa diyo yani ben yedirincede yese keske cok az yiyo agzini kitliyo resmen eline kaskk veryrm onu agzina sokarken kenarindan bende sokyrm
eline ne bulursam verıyorum yesın dıye. ya da elımde tutuyorum. video acıp ızlettırıyorum falan.. çok yol denıyorum yani. şu aşamada kilo vermemesı gerek, zayıf düşer bedenı. o yuzden kendı haline bırakamam asla.

senın üçüz müydü?

M Mismommy sunnette kolayliklar diliyorum minnka da acil sifalar ben 3 unu birden yaptirdim iyice buyumeden yaptirmak en iyisiymis ben cok kadmistim kendimi sabaha kadar endiseden uyumamistim aman bu gece iyi uyu
Sagol canim. İnsallah uyuyabilirim.
aslında en iyisi dogar dogmaz yaptırmak.
6 aydan sonra oneriliyor. 6 ay 1 yas arasi. Bir yaşa kadar yapilmazsa 5 yasindan sonra. Yasina gelmeden yaptiriyoruz

Emzikte almiyo biberonda canim bardaga su koyuyorum oyle kandiriyorm arada yoğurdu da bardakla veryrm

Benimde kilo takintim yok ama cok hareketli ve gunduz uykusu hic yok nerdeyse gecede surekli uyaninca hem benim ona bakcak halim kalmiyo hemde aciktigindan uyandigini anlayinca aksamlari yedirmeye basladm kendim

Aynen bende onun icin ugrasyrm ne yedircegimide sasrdm gerci
dogum kilosu cok önemli ama .
Dogum kilolari ayni canim 3750 dogdu benmkide onunkide

Benimde kilo takintim yok ama cok hareketli ve gunduz uykusu hic yok nerdeyse gecede surekli uyaninca hem benim ona bakcak halim kalmiyo hemde aciktigindan uyandigini anlayinca aksamlari yedirmeye basladm kendim
Bizimkide bazen gündüz hiç uyumuyo...
Ama o zaman gece uykusu sıkıntı oluyo..
Geçen biri yazmıştı
Uykusuz kalırsa gece çok yatmaz diye katılıyorum
Ama gündüz 2 kez yarımşar saatlik uyursa gece uykusu iyi oluyo

48 mi 50 mi ben suan 57 kiloyum hamile kalmadan onceki kilom ilk dogum yaptgmdan daha zyftm ama 54ken cok kotu gozukuyodm elim yuzum resmen cokmustu bavaklarda canim cop gbydi aman aman almayimda vermeyimde insallah
Ben hep 48 kiloydum 2 cocuk oldu 47 48 arasiydim 3. De acayip aldim verilmiyor boyuma gore idealim bu

Benmkide oyle yarim saat arada bi saat uyuyo gecen gun 4 saat uyudu 2 saat bi 2 saat bi tabi uyandi ama emzrdm hemen geri yatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…