- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.101
Hemen neden isyanlardasın..eymende hırıltı var ses te kısık
Eğer geniz akıntısı varsa başını biraz yüksek yatirmak cigerlere inmesine engel olur.eymende hırıltı var ses te kısık
Blw yapan hep blw mi yapmalı ki?Aynen canim doymuyo cunku aksam eger ben bisey yedirmezsem gece cok sık uyanıyo tekrar doncem tamamen blwye ama ya aslinda bazen tum gun blw uyguluyorum bazen bi ogun blw oluyo genelde aksam yemeginde yapamyrm esim acayip pimpirikli hemen elinden aliyo yok bogazinda kaldi verme bi daha halbuki oguruyo sadece ama yok
Yok canim değiliz gerçi arkadaş açıklamış çok beğenerek koyduğum bir resim zati bebik bir değişik avatar da:)
Cok guzel cok begenmistim. Cok sıcak bi foto. Nette denk gelince dikkatimi cekti o yüzden. Ben kendi avatarimdan korkuyorum. Useniyorum degistirmeyeYok canim değiliz gerçi arkadaş açıklamış çok beğenerek koyduğum bir resim zati bebik bir değişik avatar da:)
Hiç pure yapmıyorum genelde blw yapiyrm . Kendim verince de küçük lokmalara bölüp veriyormblw yöntemınız nasıl merak edıyorum? püre, muhallebı falan vermıyor musunuz mesela?
sadece elıne mı, onun dısında ?
Ben çeşme suyunu kaynayıp bardakla veriyorum . Çok hoşuna gidiyor. Emiyor ayrıca daSu içmiyor bi turlu. İcine az uzum pekmezi koydum oyle içiyor
Bardakla disini vuruyor. Bugun bardakla icerken yanlis kacti. Diş kasiyacak diye . Sulukla denedim yok. Kasikla bi kac kasik.Hiç pure yapmıyorum genelde blw yapiyrm . Kendim verince de küçük lokmalara bölüp veriyorm
Ben çeşme suyunu kaynayıp bardakla veriyorum . Çok hoşuna gidiyor. Emiyor ayrıca da
O kim kiIyi geceler annisler
Kizcem uyudu
Benim aklımda kalan günün özeti
Bu sabah magazin programinda izlediğim
Banu parlak yüzünü dudagini şekilden şekile sokuyor şarkı söylerken
Bayağıda takipçisi varmış vay arkadaş millet neleri takip ediyor
nerdeki?Anneler güzel dualarınız için hepinizi kucaklar öperim
Minnoş yarın evine dönecek..
Ne iyi duygular dimi..
Bende yattım.
Yoğun bir dönem beni bekliyor..
Herşey oğlum için..
Annem bakacağı için gözüm arkada kalmadan okula gideceğim..
avatarın iyi bence. soguk bir hava verıyor sanaCok guzel cok begenmistim. Cok sıcak bi foto. Nette denk gelince dikkatimi cekti o yüzden. Ben kendi avatarimdan korkuyorum. Useniyorum degistirmeye
Soguk derken iyi birsey miavatarın iyi bence. soguk bir hava verıyor sana
Keske gece verilen uyku ilaci bitkisi birsey olsa.1 saattır cocuk uyutmaya calısıyoruz. sinirlerim zıpladı.
Bizimkide uyandi yatağa aldım babası bi iki oynadı uyuduKeske gece verilen uyku ilaci bitkisi birsey olsa.
Maşallahhhh çok tatlı görünüyordur...
Bugün ilk kez mama versemmi diye düşündümCanim biz kaşık veriyoruz da ne oluyor? Yemeyen çocuk hiçbir şekilde yemiyor
Allah kolaylık versin zor iştahsız bebisle uğraşmak. .
Aynen canim doymuyo cunku aksam eger ben bisey yedirmezsem gece cok sık uyanıyo tekrar doncem tamamen blwye ama ya aslinda bazen tum gun blw uyguluyorum bazen bi ogun blw oluyo genelde aksam yemeginde yapamyrm esim acayip pimpirikli hemen elinden aliyo yok bogazinda kaldi verme bi daha halbuki oguruyo sadece ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?