2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Blw yapan hep blw mi yapmalı ki?
Ya da kaşıkla besleyen bebeğinin eline hiç mi kemirecegi birşey vermemeli?
Az öyle az böyle... Bebege ve o anki şartlara gore karar vermeli bence.
Ağzını kasiga açan çocuğa niye yemek verilmesin... ...ya da elinde meyvesini kemirip yiyebilen bir bebek niye bu deneyimden mahrum kalsın...
Annelik duygularımız neye karar verdiriyorsa onu izlemek gerek bence...
Biraz relax olmak bebeklerimizi de olumlu etkiler kanaatimce...

kızlar, hemşireler gercekten çok becerıksız. bebek damarı zor bulunuyor. işini gercekten adam gibi yapan cok az. bir kere topuk kanı aldırmıstım hastane yıkıldı resmen. hemşire de becerıksızın tekıydı. işin ehli biri olsa korkmam. doktor da damardan dedi. parmak olaydı bari yaa
o yuzden 1 yaşa erteledık
hem demir damlası verse ne olacak kı? bebegımde kabızlık sorunu var. yani şuan yok dişten dolayı ama genel olarak oluyor kabız. vermezdım damla yani.

blw yöntemınız nasıl merak edıyorum? püre, muhallebı falan vermıyor musunuz mesela?
sadece elıne mı, onun dısında ?
Hiç pure yapmıyorum genelde blw yapiyrm . Kendim verince de küçük lokmalara bölüp veriyorm

Su içmiyor bi turlu. İcine az uzum pekmezi koydum oyle içiyor
Ben çeşme suyunu kaynayıp bardakla veriyorum . Çok hoşuna gidiyor. Emiyor ayrıca da

Iyi geceler annisler
Kizcem uyudu
Benim aklımda kalan günün özeti
Bu sabah magazin programinda izlediğim
Banu parlak yüzünü dudagini şekilden şekile sokuyor şarkı söylerken

Bayağıda takipçisi varmış vay arkadaş millet neleri takip ediyor

Hiç pure yapmıyorum genelde blw yapiyrm . Kendim verince de küçük lokmalara bölüp veriyorm

Ben çeşme suyunu kaynayıp bardakla veriyorum . Çok hoşuna gidiyor. Emiyor ayrıca da
Bardakla disini vuruyor. Bugun bardakla icerken yanlis kacti. Diş kasiyacak diye . Sulukla denedim yok. Kasikla bi kac kasik.

Keske gece verilen uyku ilaci bitkisi birsey olsa.
Bizimkide uyandi yatağa aldım babası bi iki oynadı uyudu
Kizimla kaldık başbaşa emziriyorum uyur diye gözler açık bana bakıyor göğüsumu mincikliyor bi yandan

Banu parlak internet fenomeniymis bu sabah gördüm bende video çekip nette atiyormus 700 bin takipçisi varmış milletin işi gücü yok bu kızı takip ediyorlar pesss

Maşallahhhh çok tatlı görünüyordur...
Ben defim havuz yerine oyun çiti bakayım
Hem havuz şişirmek dert yer bulmak zor
Ama çitler acaip pahalıı
Uygun olsaydı
Yer yatağıda yapardım...

Bu arada bebiş evine dönmüş çok şükür...
Çok sevindim

Canim biz kaşık veriyoruz da ne oluyor? Yemeyen çocuk hiçbir şekilde yemiyor
Allah kolaylık versin zor iştahsız bebisle uğraşmak. .
Bugün ilk kez mama versemmi diye düşündüm
Aç kalıyor ya
Süt karetmiyor
Az yeseeee ah az bi yeseeee

Offf
Napcaz yaaa
Ne olcak böyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…