- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.121
Korkuyor musunCok guzel cok begenmistim. Cok sıcak bi foto. Nette denk gelince dikkatimi cekti o yüzden. Ben kendi avatarimdan korkuyorum. Useniyorum degistirmeye
Dün verdik ilk kez. Hemşireyi kan alırken izledim hep. Çıkan kadına eli hafif mi diye sordum. Kucağımda kan alma koltuğuna oturtugumda ellerim titriyordu. Farketti hemşire. Önce beni sakinleştirdikızlar, hemşireler gercekten çok becerıksız. bebek damarı zor bulunuyor. işini gercekten adam gibi yapan cok az. bir kere topuk kanı aldırmıstım hastane yıkıldı resmen. hemşire de becerıksızın tekıydı. işin ehli biri olsa korkmam. doktor da damardan dedi. parmak olaydı bari yaa
o yuzden 1 yaşa erteledık
hem demir damlası verse ne olacak kı? bebegımde kabızlık sorunu var. yani şuan yok dişten dolayı ama genel olarak oluyor kabız. vermezdım damla yani.
Allah şifa versin kuzuyaOglum grip olduuyumuyo yemiyo ac yavrum memede sutte bitti tamamen mama iciyordu onuda icmedi zar zor mama icirip surup verdim uyudu 5 den beri ayaktaydi uyumak bile istemedi uysal ogluma ne oldu benim
Sağol canım allah razı olsunAllah şifa versin kuzuya
benımkı 1.5 saattır memedeydı. bayıldı artıkUyudu besigine koyuyum hemen uyanır
An itibariyle geri yumuldu memeye
iyi iyiSoguk derken iyi birsey mi
o mu ben mi anlayamadım
Benim ikisi de 9 dan beri uyuyo eşim de nobette . Ben de hala uyumuyom nedensebenımkı 1.5 saattır memedeydı. bayıldı artık
ama uyanabılır her an
İmla hatası var. Seni kasttetmistmo mu ben mi anlayamadım
oha 9 muBenim ikisi de 9 dan beri uyuyo eşim de nobette . Ben de hala uyumuyom nedense
İmla hatası var. Seni kasttetmistm
Canım 9 dediysek ikisi de kaç kere kalktı biri beni biri biberonu emip geri uyudular. Ayrıca bugün ilk defa böyle erken uyudular eşim yok Allah in bir lütfü herhaldeoha 9 mugit kenarda dikil. 1.5 saattır bebegını uyutamayan anneye söylenılene bak
valla canım googleye ne yazsın ilk cıkan yer burası. burada dertlesıyoruz yerı gelıyor. gecen eşimin odasına gırdım kk dan bir konu okuyordu düşün
bişi bakıyormus direkt kk cıkmıs. bak senın mekanındayım dedi. bende bişi demedim tabi ne dıyeyım.. gizemli olmak iyidir
şaka bir yana maşallah diyeyım de nazar degmesın çocuklaraCanım 9 dediysek ikisi de kaç kere kalktı biri beni biri biberonu emip geri uyudular. Ayrıca bugün ilk defa böyle erken uyudular eşim yok Allah in bir lütfü herhalde
Canım şaka bir yana sanal alemde seninle kesinlikle aynı fikirdeyim hiç gerek yok abartmaya bence
Söründüüüürrrnerdeki?
Gecmis olsun canim. Kış geldi hasta olmaya malesef basliyorlar.Oğlum çok kötü hasta olmuş
Burnu tıkanıyor ve nefes alamadığı için çok kötü ağlayarak uyandı kaç kere
Burnunu çekmemede izin vermiyo daha kötü ağlıyoooo
Napıcam ya...
Fışır fışırr burnu
Akşam yatmadan önce burnundan kocaman sümük akmıştı dudağına kadar emeklerken şok olmuştum...
Ya offf
Bi sabah olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?