2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok guzel cok begenmistim. Cok sıcak bi foto. Nette denk gelince dikkatimi cekti o yüzden. Ben kendi avatarimdan korkuyorum. Useniyorum degistirmeye
Korkuyor musun

Dün verdik ilk kez. Hemşireyi kan alırken izledim hep. Çıkan kadına eli hafif mi diye sordum. Kucağımda kan alma koltuğuna oturtugumda ellerim titriyordu. Farketti hemşire. Önce beni sakinleştirdi
Elinin üstünden buldu damar. Ama cok ince dedi. Resmen ağladım acitma diye. Tek seferde buldu şükür. Kızımsa eğilip igneyi inceledi sadece şoka girdim. Öbür elini tutmuyor olsaydık uzanıp karıştırmaya çalışacaktı muhtemelen.
En korktuğum şeydi bu. Cok kolay atlattik şükürler olsun. Inşallah size de iyi bir hemsireye denk gelirsiniz verince.

Benim ikisi de 9 dan beri uyuyo eşim de nobette . Ben de hala uyumuyom nedense

İmla hatası var. Seni kasttetmistm
oha 9 mu git kenarda dikil. 1.5 saattır bebegını uyutamayan anneye söylenılene bak
valla canım googleye ne yazsın ilk cıkan yer burası. burada dertlesıyoruz yerı gelıyor. gecen eşimin odasına gırdım kk dan bir konu okuyordu düşün
bişi bakıyormus direkt kk cıkmıs. bak senın mekanındayım dedi. bende bişi demedim tabi ne dıyeyım.. gizemli olmak iyidir

Selam kzlar Gündüz gelen msafr aksama da kaldı dusunceuzler ya kek pasta yaptım akşama da yemek yaptım meyve cay hic oturmadım ayaklarını hissetmuoyorum suan pasa da agznu kilitluyor acmyor o da ayru yrdu gece de uyumaz ac çünkü ben de yat uyuyuum artık yarm saat uyuşan kar bana yarn yune ev temozlug valla telefonu kapatacam çocukla misafir falan çok zor

Canım 9 dediysek ikisi de kaç kere kalktı biri beni biri biberonu emip geri uyudular. Ayrıca bugün ilk defa böyle erken uyudular eşim yok Allah in bir lütfü herhalde
Canım şaka bir yana sanal alemde seninle kesinlikle aynı fikirdeyim hiç gerek yok abartmaya bence

şaka bir yana maşallah diyeyım de nazar degmesın çocuklara
aynen boşuna mı nick alıyoruz. ad soyadımızla üye olalım daha iyi

Oğlum çok kötü hasta olmuş
Burnu tıkanıyor ve nefes alamadığı için çok kötü ağlayarak uyandı kaç kere
Burnunu çekmemede izin vermiyo daha kötü ağlıyoooo
Napıcam ya...
Fışır fışırr burnu
Akşam yatmadan önce burnundan kocaman sümük akmıştı dudağına kadar emeklerken şok olmuştum...

Ya offf
Bi sabah olsun ya

Gecmis olsun canim. Kış geldi hasta olmaya malesef basliyorlar. .Kıyamam duzelir insallah ya. Aspire ettirmiyor lar. Tutturuyorum ucundan , emzik vererek zar zor yapiyorum. Zorlada olsa babasi tutsun sen yap . Sonrasinda rahatliycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…