- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.181
4 ay arda smdi 8500 kilo iste 12 gun once felan tartlmsti oda o kadar vardir kilosunu blmyrm ama cok tombul ardadab agir geldi yani kucagima alincaarada ne kadar var?
Masallah sana insallah bende 2. Cocukta korurum kilomu ben 8 kilo aldm ya hamileyken dogumdan ciktgmdada hic kalmamisti hatta 2 kiloda fazladan gtms verme derdm olmadi cok sukur ama suan acayip bi istahim var emzirmyi birakinca napcam blmyrmBen hep 48 kiloydum 2 cocuk oldu 47 48 arasiydim 3. De acayip aldim verilmiyor boyuma gore idealim bu
50 kiloyla çok zayıf olmaz misin bari 55 ol canım. Boyun kaçselamlar, nasılsınız? geriye sadece 8 kilom kaldı. baya yavaş ilerliyor kilo vermem. 58 kiloya düştüm. hergün yürüseydım 30 dk o 8 kiloda giderdi emınım.
şimdi kalktık
kahvaltı hazırlıyorum minnoşa
Maşallah...Benmkide oyle yarim saat arada bi saat uyuyo gecen gun 4 saat uyudu 2 saat bi 2 saat bi tabi uyandi ama emzrdm hemen geri yatti
Canım sadece bu ay almadı kilo. Şimdi ye kadar iyş kilo almıştıYa ne bileyim ek gida ile toparlanip kivam alim azalmasi gerekir cok yemekten diski sayisi cok desek ama kilo alimi yok diyorsun dusundurucu
Farkli olarak bu ay bisey verdin mi ya da dis cikariyor olabilir miCanım sadece bu ay almadı kilo. Şimdi ye kadar iyş kilo almıştı
Cok iyi oluyor boyle ama simdi abiler okulda olunca cildiriyor resmen onlari cok ozluyor abiler cok ilgileniyorlarohh maşallah. hadı sen yırttın yaa
Masaallahlik bi halim kalmadi siskoyum etraftaki herkes seni hic bu kadar kilolu gormemistik diyorlarMasallah sana insallah bende 2. Cocukta korurum kilomu ben 8 kilo aldm ya hamileyken dogumdan ciktgmdada hic kalmamisti hatta 2 kiloda fazladan gtms verme derdm olmadi cok sukur ama suan acayip bi istahim var emzirmyi birakinca napcam blmyrm
boyları aynı mı peki?4 ay arda smdi 8500 kilo iste 12 gun once felan tartlmsti oda o kadar vardir kilosunu blmyrm ama cok tombul ardadab agir geldi yani kucagima alinca
sadece çok şanslısın dıyorum o kadarCok iyi oluyor boyle ama simdi abiler okulda olunca cildiriyor resmen onlari cok ozluyor abiler cok ilgileniyorlar
ben hep 50 kıloydum canım. aman senı mı kıracam 55 olurum sorun degıl göbek bi insinde50 kiloyla çok zayıf olmaz misin bari 55 ol canım. Boyun kaç
Valla bu boya 55 çok hoş olur. Ben 163 um 57 yi hayal ediyrm. Ama pek de takmiyrmben hep 50 kıloydum canım. aman senı mı kıracam 55 olurum sorun degıl göbek bi insinde
165
Suan icin sansliyim evet ama onlar kucukken ki halimi gormen gerekirdi hatta bazen yine alip basimi issiz bir adaya gidip kafa dinlemek istiyorum 4 erkek cok zor ama gercekten kardeslerini benden daha guzel oyaliyorlarsadece çok şanslısın dıyorum o kadar
kapatmıssındır artık cocuk defterını
kaç kilosun?Valla bu boya 55 çok hoş olur. Ben 163 um 57 yi hayal ediyrm. Ama pek de takmiyrm
iner yaa daha ne kadar oldu dogum yapalı :=)Surrender o göbek var ya o göbek kilo milo dinlemiyor . Ya spor ya da uzun zaman istiyor. İlk doğumda çok zor indirmistim. Şimdi yine oluştu. Bakalım nasıl gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?