2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hep 48 kiloydum 2 cocuk oldu 47 48 arasiydim 3. De acayip aldim verilmiyor boyuma gore idealim bu
Masallah sana insallah bende 2. Cocukta korurum kilomu ben 8 kilo aldm ya hamileyken dogumdan ciktgmdada hic kalmamisti hatta 2 kiloda fazladan gtms verme derdm olmadi cok sukur ama suan acayip bi istahim var emzirmyi birakinca napcam blmyrm

50 kiloyla çok zayıf olmaz misin bari 55 ol canım. Boyun kaç

Masallah sana insallah bende 2. Cocukta korurum kilomu ben 8 kilo aldm ya hamileyken dogumdan ciktgmdada hic kalmamisti hatta 2 kiloda fazladan gtms verme derdm olmadi cok sukur ama suan acayip bi istahim var emzirmyi birakinca napcam blmyrm
Masaallahlik bi halim kalmadi siskoyum etraftaki herkes seni hic bu kadar kilolu gormemistik diyorlar

sadece çok şanslısın dıyorum o kadar
kapatmıssındır artık cocuk defterını
Suan icin sansliyim evet ama onlar kucukken ki halimi gormen gerekirdi hatta bazen yine alip basimi issiz bir adaya gidip kafa dinlemek istiyorum 4 erkek cok zor ama gercekten kardeslerini benden daha guzel oyaliyorlar

H hiuf @neslihan3434 geçmiş olsun kizimda grip olmuştu çok zor peditus şurup iyi gelmişti burun tıkanıklığı için beş gün kullanacağı sprey vermişti üç gün kullandım geçti

Kızlar konu kilolara gelmiş senelerce tüp bebek tedavisi gördüm 58kiloyla evlendim tedaviler sonunda 74 kilonun altına inemedim boy 1.58
Doğuma 80 kiloyla girdim

Doğum sonrası 70 kadar düştüm
Sonra süt yapsın diye ye ye
Suan 82 kiloyum kendimden ve gobegimden nefret ediyorum

Diyetisyen gittim ne mümkün verdiği listeyi uygulamak wc zor gidiyorum
Çok mutsuzum

Arkadaş uykusuzluk yorgunluk üstüne bu neyin kilosu
Sabah evin içi curcuna kız durmaz mizmiz
Gece 100 kez uyandı
Suan uyuyor yarım saattir evi sildim topladım bişeyler atistirdim

Çok şükür ya Rabbim isyan değil tövbe Rabbim bütün anne olmak isteyen kullarına nasip etsin bu telaslari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…