2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1.65 boyum 49 kilo ile hamile kaldim. 66 ile doguma girdim. Dogumdan sonra 60 a indim. Sut yapsin diye ben de yeye. 66 oldum tekrar basen ve gobek te birikti. Simdi 63.5 kiloya indim. 60 olsam yeter. Biraz gobekte gitti. Kosturmayla daha zayiflariz zaten.

Ulen buralarda takılmayı özledim bee.. Hiçbirinizi doğru düzgün okuyamıyor sayfaları takip edemiyorum

eymentaa H hiuf ve alıntılayamayıp nicklerini yazamdığım 1–2 kişi daha var sanırım bebişleri hasta olan hepinize geçmiş olsun anacım rabbim acil şifalar versin. Benim oğlanda üşüttü mü ne oldu bilmiyorum sesi kısıldı yawrumun çok üzülüyorum
M Mismommy oğluşun sünnet olacaktı galiba ay şimdiden çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun acil şifalar..

Ya sayfalari hizli hizli okudum. Biri lavanta koycam basina yazmis, saracoglunun dedikleri daha once cok isime yaradi diye isik hiziyla esimi arayip aldirdim koydum simdi basina, bakalim ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…