2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Surrender o göbek var ya o göbek kilo milo dinlemiyor . Ya spor ya da uzun zaman istiyor. İlk doğumda çok zor indirmistim. Şimdi yine oluştu. Bakalım nasıl gidecek

2 çocuk mu var sendeeee
Ben hep tek babyli sanıodum seni yaa
Kaçırnışım demekkiii

H hiuf @neslihan3434 geçmiş olsun kizimda grip olmuştu çok zor peditus şurup iyi gelmişti burun tıkanıklığı için beş gün kullanacağı sprey vermişti üç gün kullandım geçti
Çok sağol canım...
Gece benim için çok zor geçti
Bu gece fazla sıkıntı olmaz inşallah
Hala akıyo burnu hemde sürekliiii
Peçete elimde habire burnunu siliyorum

Hallolmayacak şey değil
Böyle birşey için üzme kendini...
Etrafımda hamile yada yeni doğum yapmış herkese nacizane diorumki
Sankın sana sürekli söylenecek olan
Sen iki canlısın ye
Ye süt yapsın
Bu iki cümleye sığınma...
Su bu işin ilacı...

Sağol canım çok teşekkürlerrr
Senin yavrunada geçmiş olsun
Sağlıklı ve neşeli olsunlarrrrr
Bugün 2 kez yemyeşil kaka yaptı benimkide

Canim istemiyo diyodum daha dune kadar, simdilerde geceleri 1 tane sigara yakar oldum. Insallah devamini getirmem

Ya sayfalari hizli hizli okudum. Biri lavanta koycam basina yazmis, saracoglunun dedikleri daha once cok isime yaradi diye isik hiziyla esimi arayip aldirdim koydum simdi basina, bakalim ne olacak...
Buharini yap bide bizde ise yaramamisti o zamanlar. Bi bakayim bir yere artanini koymusumdur belki. Simdi ise yarar mi .

Bugün ilk kez kıymadan köfte yaptım
2 kez şekilmiş yağsız kıyma
1 yumurta sarısı
1 diş sarımsak
Çeyrek soğan
5-6 dal maydanoz

Yuvarlak şekil verip az z.yağında kızarttım
Tabiiki de yemedi..

Ben yedim hepsini...

2.kez yoğurt mayaladım bugün
Ama bu sefer inek sütü
Günlük sütaş süt aldım
Maya içinde mini kaplarda pınar organik yoğurt...
4 tane kapaklı kahvaltılık kasesine koydum
Fırına attım 2 saat durdu hala sıvıydı
Bende tepsi içinde durmakta olan kaselerin kenarından sıcak su koydum
Belki bi faydası olur mayalanma için
Bakalım... ya tutarsa...

Beni de bu ses kısıklığı endişelendiriyo H hiuf yaa sadece sesi kısık başka bi hastalık belirtisi yok ama devamı gelir mi acaba diye düşünüyorum. Yawrum bir aaaaa derdi yedi mahalle duyardı şimdi ağlaması bile zor duyuluyo. Konuşurken gülerken bile o kadar az çıkıyo ki sesi çok üzülüyorum
Hayır burdaki hastanede çocuk dr da yok olmazsa aile hekimine danışayım götür derse çocuk dr na götüreyim ay hiç bilemiyorum napıcamı.
Annem kızıyo bu kadar pimpiriklenme diye

Fırında hiç yapmadım ben yapamam da heralde normal mayalıyorum hep.

Sek in gunluk sut ustunde yogurtluk icin tazan var onunla cok guzel kivam oluyo.

Benim oglan sabahtan aksama kadar bagiriyo. Ciglik atiyor. Bebekler bu aylarda ciglik atiyor normal. Birde nefesi bitene girtlaktan bagiriyor. Degisik birseyler yapiyor. Bogazi tahris oldu. Kizarik . Hala yapiyo. Ama sesi kisilmadi. Hani cigliktan baska kisilan yok. Belki hassastir minnosun. Sen yine bir goster.

He bi de bu arada bugün tüllerimi yıkadım camlarımı sildim veee önümüzdeki hafta binaya dış cephe yapılmaya başlanacağını öğrendim
Tabii evi döküntüler götürüyor bu arada olmazsa olmaz zaten o döküntüler amann..

Benimki de çok çığlık atıyodu şimdi atamıyo yawrum ve aynen gırtlaktan çok bağırıyodu.
Aile hekimi yardımcı olabilir umarım.

Sagol cnm. Bugun nasil gececek diyodum. 6 da kalkti her zaman ki gibi . Ogleden once bir saat uyudu ondan sonra hic uyumadi. Uykusuzluktan huysuzlasti. Sokuluyo uyumak icin. Bir annem ayagina alip salliyo bi ben donusumlu yok. Digru durust birseylerde yemedi. Salyalar akti bugun agzini sapurdatiyor. Dis sanirim ya. Bide bugun ıkındı cok. Yapti nihayetinde. Simdi ayagimda salliyorum. Hep disten degil . Uykuya kolay dalamiyor .

Benimki de çok çığlık atıyodu şimdi atamıyo yawrum ve aynen gırtlaktan çok bağırıyodu.
Aile hekimi yardımcı olabilir umarım.
Kesin birsey soylemezse , sana zor olmayacaksa cocuk dr gidersin . İclerinde iyi dr da vardir. Ama bizimkine egzema icin ilac yazdiracaktim. İki saat anlattim. Ne oldugunu muayenede anlamadi. Gozunun kasintisi allerjik , bana yara yapmis diyo. Kasimaktan yara yapti da asıl sorun goz allerjisiydi. Bilmiyorum sahsi gorusum . Alaninda uzman birinin bakmasi fark ediyor.

İnşallah üşütmekle ilgili değildir
Sen ihmal etme...
Mutlaka danış sağlık ocağına

Fırında hiç yapmadım ben yapamam da heralde normal mayalıyorum hep.
Küçük kaplarda yaptım
Tepsiye koyup fırına attım
Fırın çalışmıyo
Yoğurt hemen bozulmadun diye böyle bir seferlik kaplara yaptım
Sek in gunluk sut ustunde yogurtluk icin tazan var onunla cok guzel kivam oluyo.
Sekte vardı gördüm
Ama sütaşı aldım
Bir dahakinede seki denerim canım sağol

Bu atafa sen demiştin dimi
Pastorize daha iyi diye
Matkette yine aklıma geldi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…