- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.221
iyi düşün
kızlar benımki ilk defa 3 gündür uyumuyor. oyun bahcesıne koydum orada takılıyor suan
dün 1.5 saat emdi. gözlerı kaydı ama uyumadı. oturdugu yerde devrildi cok direndi. dişten sanırım. uykusu coktan geldı.İlişme uykusu kaçmıştır yawru kuşun oynasın heleuykusu gelince yıkar heralde ortalığı (benimki yıkıyo )
Surrender o göbek var ya o göbek kilo milo dinlemiyor . Ya spor ya da uzun zaman istiyor. İlk doğumda çok zor indirmistim. Şimdi yine oluştu. Bakalım nasıl gidecek
Çok sağol canım...H hiuf @neslihan3434 geçmiş olsun kizimda grip olmuştu çok zor peditus şurup iyi gelmişti burun tıkanıklığı için beş gün kullanacağı sprey vermişti üç gün kullandım geçti
Kızlar konu kilolara gelmiş senelerce tüp bebek tedavisi gördüm 58kiloyla evlendim tedaviler sonunda 74 kilonun altına inemedim boy 1.58
Doğuma 80 kiloyla girdim
Doğum sonrası 70 kadar düştüm
Sonra süt yapsın diye ye ye
Suan 82 kiloyum kendimden ve gobegimden nefret ediyorum
Diyetisyen gittim ne mümkün verdiği listeyi uygulamak wc zor gidiyorum
Çok mutsuzum
Sağol canım çok teşekkürlerrrUlen buralarda takılmayı özledim bee.. Hiçbirinizi doğru düzgün okuyamıyor sayfaları takip edemiyorum
@eymentaa H hiuf ve alıntılayamayıp nicklerini yazamdığım 1–2 kişi daha var sanırım bebişleri hasta olan hepinize geçmiş olsun anacım rabbim acil şifalar versin. Benim oğlanda üşüttü mü ne oldu bilmiyorum sesi kısıldı yawrumun çok üzülüyorum
M Mismommy oğluşun sünnet olacaktı galiba ay şimdiden çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun acil şifalar..
Canim istemiyo diyodum daha dune kadar, simdilerde geceleri 1 tane sigara yakar oldum. Insallah devamini getirmem
Bu aralar benimki de çok zor dalıyo uykuya yaa.. Hala bir tek dişimiz dahi yok bu aradadün 1.5 saat emdi. gözlerı kaydı ama uyumadı. oturdugu yerde devrildi cok direndi. dişten sanırım. uykusu coktan geldı.
bizimde yokBu aralar benimki de çok zor dalıyo uykuya yaa.. Hala bir tek dişimiz dahi yok bu arada
Buharini yap bide bizde ise yaramamisti o zamanlar. Bi bakayim bir yere artanini koymusumdur belki. Simdi ise yarar mi .Ya sayfalari hizli hizli okudum. Biri lavanta koycam basina yazmis, saracoglunun dedikleri daha once cok isime yaradi diye isik hiziyla esimi arayip aldirdim koydum simdi basina, bakalim ne olacak...
Sizin diş cikacak belkide. Bu kadar uykusuzluk diş yapiyokızlar benımki ilk defa 3 gündür uyumuyor. oyun bahcesıne koydum orada takılıyor suan
Bugün ilk kez kıymadan köfte yaptım
2 kez şekilmiş yağsız kıyma
1 yumurta sarısı
1 diş sarımsak
Çeyrek soğan
5-6 dal maydanoz
Yuvarlak şekil verip az z.yağında kızarttım
Tabiiki de yemedi..
Ben yedim hepsini...
2.kez yoğurt mayaladım bugün
Ama bu sefer inek sütü
Günlük sütaş süt aldım
Maya içinde mini kaplarda pınar organik yoğurt...
4 tane kapaklı kahvaltılık kasesine koydum
Fırına attım 2 saat durdu hala sıvıydı
Bende tepsi içinde durmakta olan kaselerin kenarından sıcak su koydum
Belki bi faydası olur mayalanma için
Bakalım... ya tutarsa...
Sek in gunluk sut ustunde yogurtluk icin tazan var onunla cok guzel kivam oluyo.Bugün ilk kez kıymadan köfte yaptım
2 kez şekilmiş yağsız kıyma
1 yumurta sarısı
1 diş sarımsak
Çeyrek soğan
5-6 dal maydanoz
Yuvarlak şekil verip az z.yağında kızarttım
Tabiiki de yemedi..
Ben yedim hepsini...
2.kez yoğurt mayaladım bugün
Ama bu sefer inek sütü
Günlük sütaş süt aldım
Maya içinde mini kaplarda pınar organik yoğurt...
4 tane kapaklı kahvaltılık kasesine koydum
Fırına attım 2 saat durdu hala sıvıydı
Bende tepsi içinde durmakta olan kaselerin kenarından sıcak su koydum
Belki bi faydası olur mayalanma için
Bakalım... ya tutarsa...
Benim oglan sabahtan aksama kadar bagiriyo. Ciglik atiyor. Bebekler bu aylarda ciglik atiyor normal. Birde nefesi bitene girtlaktan bagiriyor. Degisik birseyler yapiyor. Bogazi tahris oldu. Kizarik . Hala yapiyo. Ama sesi kisilmadi. Hani cigliktan baska kisilan yok. Belki hassastir minnosun. Sen yine bir goster.Beni de bu ses kısıklığı endişelendiriyo H hiuf yaa sadece sesi kısık başka bi hastalık belirtisi yok ama devamı gelir mi acaba diye düşünüyorum. Yawrum bir aaaaa derdi yedi mahalle duyardı şimdi ağlaması bile zor duyuluyo. Konuşurken gülerken bile o kadar az çıkıyo ki sesi çok üzülüyorum
Hayır burdaki hastanede çocuk dr da yok olmazsa aile hekimine danışayım götür derse çocuk dr na götüreyim ay hiç bilemiyorum napıcamı.
Annem kızıyo bu kadar pimpiriklenme diye
Benimki de çok çığlık atıyodu şimdi atamıyo yawrumBenim oglan sabahtan aksama kadar bagiriyo. Ciglik atiyor. Bebekler bu aylarda ciglik atiyor normal. Birde nefesi bitene girtlaktan bagiriyor. Degisik birseyler yapiyor. Bogazi tahris oldu. Kizarik . Hala yapiyo. Ama sesi kisilmadi. Hani cigliktan baska kisilan yok. Belki hassastir minnosun. Sen yine bir goster.
Sagol cnm. Bugun nasil gececek diyodum. 6 da kalkti her zaman ki gibi . Ogleden once bir saat uyudu ondan sonra hic uyumadi. Uykusuzluktan huysuzlasti. Sokuluyo uyumak icin. Bir annem ayagina alip salliyo bi ben donusumlu yok. Digru durust birseylerde yemedi. Salyalar akti bugun agzini sapurdatiyor. Dis sanirim ya. Bide bugun ıkındı cok. Yapti nihayetinde. Simdi ayagimda salliyorumUlen buralarda takılmayı özledim bee.. Hiçbirinizi doğru düzgün okuyamıyor sayfaları takip edemiyorum
@eymentaa H hiuf ve alıntılayamayıp nicklerini yazamdığım 1–2 kişi daha var sanırım bebişleri hasta olan hepinize geçmiş olsun anacım rabbim acil şifalar versin. Benim oğlanda üşüttü mü ne oldu bilmiyorum sesi kısıldı yawrumun çok üzülüyorum
M Mismommy oğluşun sünnet olacaktı galiba ay şimdiden çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun acil şifalar..
Kesin birsey soylemezse , sana zor olmayacaksa cocuk dr gidersin . İclerinde iyi dr da vardir. Ama bizimkine egzema icin ilac yazdiracaktim. İki saat anlattim. Ne oldugunu muayenede anlamadi. Gozunun kasintisi allerjik , bana yara yapmis diyo. Kasimaktan yara yapti da asıl sorun goz allerjisiydi. Bilmiyorum sahsi gorusum . Alaninda uzman birinin bakmasi fark ediyor.Benimki de çok çığlık atıyodu şimdi atamıyo yawrumve aynen gırtlaktan çok bağırıyodu.
Aile hekimi yardımcı olabilir umarım.
Beni de bu ses kısıklığı endişelendiriyo H hiuf yaa sadece sesi kısık başka bi hastalık belirtisi yok ama devamı gelir mi acaba diye düşünüyorum. Yawrum bir aaaaa derdi yedi mahalle duyardı şimdi ağlaması bile zor duyuluyo. Konuşurken gülerken bile o kadar az çıkıyo ki sesi çok üzülüyorum
Hayır burdaki hastanede çocuk dr da yok olmazsa aile hekimine danışayım götür derse çocuk dr na götüreyim ay hiç bilemiyorum napıcamı.
Annem kızıyo bu kadar pimpiriklenme diye
Küçük kaplarda yaptımFırında hiç yapmadım ben yapamam da heralde normal mayalıyorum hep.
Sekte vardı gördümSek in gunluk sut ustunde yogurtluk icin tazan var onunla cok guzel kivam oluyo.
çıkacak çıkmasına da ama ne zamanSizin diş cikacak belkide. Bu kadar uykusuzluk diş yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?