- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.241
Evet hamileliktede , bebektede pastorize günluk sut kullanin demisti. Arastirdim da. Pastorizekaynama derecesinin altında belli bir sıcaklıkta, sütün icindekileri bozmadan yapiliyo. Hastalik yapan bakteri mikrobu engelliyo. Ama koyde arada koy sutunde mayalarim tabii. Sehirde guvenemiyorum. Dogal diye aldigimizin icinde neler var. Koyde gozun goruyo sagilan inegi hormonsuz herseyiİnşallah üşütmekle ilgili değildir
Sen ihmal etme...
Mutlaka danış sağlık ocağına
Küçük kaplarda yaptım
Tepsiye koyup fırına attım
Fırın çalışmıyo
Yoğurt hemen bozulmadun diye böyle bir seferlik kaplara yaptım
Sekte vardı gördüm
Ama sütaşı aldım
Bir dahakinede seki denerim canım sağol
Bu atafa sen demiştin dimi
Pastorize daha iyi diye
Matkette yine aklıma geldi de :)
Ete esdeger proteini. Bende sabirsizlaniyorum ama cok gaz yapiyo sisiriyo. Cok nadir verilirmiki kimyonlayeşil mercimeğe başlamak istiyorum
1 gün önceden suda bekletıp, pişiriken kimyonla verılırse bişi olmaz. hem olsa ne olacakEte esdeger proteini. Bende sabirsizlaniyorum ama cok gaz yapiyo sisiriyo. Cok nadir verilirmiki kimyonla
Hareketlilerde Bizdede gaz olunca kotu oluyo şislik oluyo. Sen yap dene sonra biz yapariz1 gün önceden suda bekletıp, pişiriken kimyonla verılırse bişi olmaz. hem olsa ne olacak
artık hareketlıler rahat cıkarırlar :=)
sen kendı gazını da düşünüyorsun yaniHareketlilerde Bizdede gaz olunca kotu oluyo şislik oluyo. Sen yap dene sonra biz yapariz.9. Ayi bitmesine az kaldi sizin Yasini almalarina ne kaldi. Biz hala uyumuyor diye dert yaniyor olacaz bir senedir
sen kendı gazını da düşünüyorsun yani
aman boşver sal gitsin
Buna ne şüpheiyi düşün
ben mi sorarım?
Evet hamileliktede , bebektede pastorize günluk sut kullanin demisti. Arastirdim da. Pastorizekaynama derecesinin altında belli bir sıcaklıkta, sütün icindekileri bozmadan yapiliyo. Hastalik yapan bakteri mikrobu engelliyo. Ama koyde arada koy sutunde mayalarim tabii. Sehirde guvenemiyorum. Dogal diye aldigimizin icinde neler var. Koyde gozun goruyo sagilan inegi hormonsuz herseyi
Yok deilim ete bayılırım hattaVegan filanmisin yoksa sadece yumurta mi sevmiyorsun
Bu mesajımdan ne öğrendin pembito?ülen varya bana ne çok şey öğrettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?