2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hamileliktede , bebektede pastorize günluk sut kullanin demisti. Arastirdim da. Pastorizekaynama derecesinin altında belli bir sıcaklıkta, sütün icindekileri bozmadan yapiliyo. Hastalik yapan bakteri mikrobu engelliyo. Ama koyde arada koy sutunde mayalarim tabii. Sehirde guvenemiyorum. Dogal diye aldigimizin icinde neler var. Koyde gozun goruyo sagilan inegi hormonsuz herseyi

1 gün önceden suda bekletıp, pişiriken kimyonla verılırse bişi olmaz. hem olsa ne olacak
artık hareketlıler rahat cıkarırlar :=)
Hareketlilerde Bizdede gaz olunca kotu oluyo şislik oluyo. Sen yap dene sonra biz yapariz .9. Ayi bitmesine az kaldi sizin Yasini almalarina ne kaldi. Biz hala uyumuyor diye dert yaniyor olacaz bir senedir

Ne zaman akşam yatıp sabah kalkacak
Hemen dürtmeyin deliksiz uyku dedim..

Ihılıyo gitmiyorum dönme sesi bu.telsizi az ötemi koysam ne kulağımın dibinde şoklu uyanmak aptallaştırdı
Ya şu vakitlerde kalkar süt sağardım

Atom kadın ay tutulması burçları etkiledi..olumlu ol..kötü alışkanlıklara dönebilimir yada vazgeçilir net yani..bak tek tek derken başlar gidersin..

Rezene iç ya rezene
Yada git tütsüle kendini
Yarın fındık kabugu tütsülücem
Aslında nuray sayarı hergüne bir tütsü vermişti
Bi bakiyim bari olmadı maydpnoz tohumu tütsülerim..
Kış kış nwgatif duygular.
..
O kadar çok yorgunum ki. ..dizlerim üstüne basıp ayaklnamaz oldum..
Azbiraz gergin ve sinirlide..
Kendimi engellemek ve sakinleştirmekte yordu..sanırım tüm tahammülü oğlanda harcıyor etrafa ise zift katran oluyorum..
Sanırm günde bi kaç saat okulsa olmak aileme iyi gelecek..
Yoksa evde koştur koştur...
Valla hiç okumasanız şu yazıyı iyi be..
Şu saat insan başka ne derki..
Oğlumu seviyorum ..yüklü gözkapaklarımı beşik sallarken ancak aşk açık tutabilir ..ancak aşk o nur yüzü izletir bu saate..
Ay parçam benim...sevgilim canım oğlum

Aynen... dediklerinin aynını bende okudum
O yüzden böyle yapmaya

Pembee Pembedon5 uzun yazmış olduğun kış ruhuna giriş yapmış duygularına istinaden yorumum şudur ki...
Kucağımıza sığan bu küçük insanlar bir gün ellerini tutturmayacak kadar büyüdüğünde
Hatta o elin elimizi öpmesini umut edip beklediğimiz de
Yani evden uçup gittiklerinde bu zorlu günleri çok arıycaz...
Oysa hayat onlardan önce ne boşmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…