2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah Şu eş aileleri var ya ...
Ah ahhh

Yıllar sonra bir gün
Gelinim oluverirse
Benim için
Benim onlar için düşündüğümü
O da benim için
Düşünür mü acaba...
biri benim oğlum,biri benim kocam dedikçe ,düşünülecek tabiikide..böyle olmasada,,evlilik iki kişilik..biz nasıl dışarıdan evimize üçüncü şahısın şahışların dahil olmasını istemiyorsak gelinlerimiz veya damatlarımız da bizi istemeyecek..

Canim disaridan müdahalelere yapacak pek birşey yok.
Geçen büyük kizim anlatıyor: halasinin 2.sınıfa giden kizi babannesine benim icin "bunun annesi yokken bize şeker ver de yiyelim" demiş. Neyse ki babanne vermemiş. Yani verse kizim bana anlatmasa haberim de olmaz..
Çok da takıntı yapmamak lazim.
Yiyeceği yılda 3-5 bilemedin 20 gün o şekeri...
Maksat çocuklarımız öğrensin bu sağlıksız yemeyeceğim demeyi...

Elma elma gibi sevilir armut armut gibi...
Kocalar (ogullar) eslerine (annelerine) sen elmasin o armut... ..seni elma gibi onu armut gibi seviyorum... ayrimini anlatabilirse esler (anneler) kaynanasini (gelinlerini) kiskanmaz onu benden çok seviyor diye... Bence tüm sorun sevgi kiskancligindan kaynayli başlıyor. Sonra bana bunu dedi, şöyle yapti, bunu yapmadi, öyle baktiya dönüp nefrete doğru dönüşüyor...

onyedilik
canım beni oğluma aynı günde iki doktor baktı biri yumurtalık yukarda dedi diğeri diğer gün sünnetini yapti
Benimkinin doğuştan yukarda ikiside. Sizinkide öyledir muhtemelen.
Bizim gittiğimiz cerrah, benim oğlanda ultrason sonucu fıtık olma riski çıkınca ikisini birden yaparız yaparız, iki kere canı yanmasın şimdi demişti. O zaman 3 aylıktı oğlum. Ama şükür fıtık olmadık. Sünneti de kaldı.
Hayırlısı böyleymiş. Geç sayılmaz. Hayalimiz erken yaptırmaktı ama kısmet işte. Dediğim gibi hayırlısı.

Geçmiş olsun.
Bizde su yok. İlk başlarda ay ay sonra 3 ayda bir kontrole gittik. Büyüyorlar ama inme yok.
1 yaşında hayırlısı artık.

Ben şimdiden başladım yürütecte gezerken biseyler sokuşturmaya
Ben üstünü ve etrafı batırır diye dolaşırken birşey vermiyorum.
sadece geçen elinde havuç vardı yürüteçteyken o kadar.

Ay bunların hepsi aynı, kv de kendi anamda. Hep tatlı verme peşindeler. kp saymıyorum bile. Bayramda kola vereyim oğlum dedi. Bastım kahkakayı. Oğlum dediği benim oğlum, torunu yani.
Anlatmıştım burda, kv vermiş çikolata gibi birşey çocuk kızardıydı. Sonra özürler diledi falan. Bende benden değil torununuzdan dileyin demiştim. Bir daha vermezler herhalde artık.

Kız allah izin verirse ben de istiyorum ama şu an yooo no no nooo
Aslında senin gibi rahata alışırsam daha zor gelir diye düşünüyorum ama hayır atom bunu şu an yapamam..
Geçen hamileyim diye bi korktum günüm geçmişti gerçi zaten düzene girmedi de daha neyse allahım diyorum hani tedbirliyiz de mümkün değil ama ya olduysa.. Eşimde tık yok hiç yorum yapmıyo. Neyse adet oldum evde bir bayram havası Eşim diyo ki ben de çok korktum allahım 2. Geliyosa bizimki kafayı yer dedim diyo

Ay bende anlamiyorum tatli yedirme istegini benm kvdede gecen gun sutlac yediriyodu ben icerdeydm hayir oglum yeme dedim hemen kafasini hoşuma gitti bilerek yapmamistir tabiki ama olsn aksamina da kp kadayifin serbetinden veriyo agzi tatlansnms hayr verme sonra bisey yemiyo tatlinin tadini alinca sonra bana dersiniz cocuga yedrme abur cubur diye dedm

Oğluma barbun balığı aldım
Akşama bizede levrek
Bide pepino aldım tattırcam
Azıcık yağda kızartıcam balığı ki zaten içimi yicek
Hadi bakalım..
Derindondurucuya atsam barbun olur mu ya şimdi bi kaç haftaya levrek ve somon kalır burda bilen biri..hadi koçum ocak anaları

Yok canim bisey olmaz at ben hep atyrm her baligi tadinada bisey olmuyo

Sahiden ne diyorum biliyor musun?
Ne ekersek o..
Ağzımı açmak hiç istemiyorum..Allah büyüktür..
Gün olur
Devran döner

Sana edileni
Sen ele ederken buluverirsin kendini...

Zalim zulümü başarı saymışsa
Sen yenil o düşmana
Sessizliğin bir gün seni huzura erdirir...
Şiiiiiişşşşş...

En güzel hayat
Beklentisiz hayat...

Analar niye şikayetçi
Durmayan bebelerden

Eşler niye şikayetçi
İlgisiz eşlerden

Gelinler niye şikayetçi
Bencil ailelerden

Aileler niye şikayetçi
Saygısızlıktan...

Bla bla bla....
Bekleme bekleme
Yola devam
Üzerine düşen bişey varsa sen yap
Beklersen
Çok beklersin

Sonuna çok güldüm....

Uyku tulumuyla ilgili bişe demediniz
Bi de şu kozmonot montlara bakıyorum
Yazmışıdım :s

Bence bu biraz cahillikle alakali bi durum insallah oyle olmayiz buyuk konsmyrm ben yapmam etmem.diye

Hissetmediğim duygular hakkında öngörüde bulunmak çekindiğim bir konudur
O yüzden
Kaynana olana kadar
Yorumsuz olmaya devam

Aynen canim kinamak istemyrm buyuk konuşmakta yasamadan bilemeyiz dedigin gbi beklenti halinde olmazsak uzulmeyiz

H hiuf cum evet sen ve M Mismommy yazmıştınız teşekkür ederim. Mis de kullanışlı olmayacağını düşünmüş çok hareketli oldukları ve döndükleri için. Sen memnun kalmışsın ama son kullanımınında ayaklarına dolandı biraz dedin.
Pekii şimdi napcaz yani sen onu kullanmaya devam edebilecek misin ?
Kullanan başka kimse yok mu hangisinden almalı ?
Bi de kozmonot montlara bakıyorum malum ank. pek bi soğuk oluyo almak istiyorum. Henüz mağazalara bakamadım netten baktım hep. Alan kullanan ya da almayı düşünenler var mı ?
Kış geldi buralara acele etmem lazım bişi deyin len bana

Baba kişisini çok tebrik ederim :)

Bence sorun olmaz dondurucuda
Cahilliğime ver de pepino ne pembeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…