- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.361
biri benim oğlum,biri benim kocam dedikçe ,düşünülecek tabiikide..böyle olmasada,,evlilik iki kişilik..biz nasıl dışarıdan evimize üçüncü şahısın şahışların dahil olmasını istemiyorsak gelinlerimiz veya damatlarımız da bizi istemeyecek..Ah Şu eş aileleri var ya ...
Ah ahhh
Yıllar sonra bir gün
Gelinim oluverirse
Benim için
Benim onlar için düşündüğümü
O da benim için
Düşünür mü acaba...
Canim disaridan müdahalelere yapacak pek birşey yok.Dun aksam yemege kayinvalideye gittik, istek yemek palamut yaptirdik soylemesi ayip, minnosada tattirmak icin. Tabi nasil yapacagini soyleyen olmadi, oda her zamanki gibi misir unuyla yagda kizartmis, ben olmaz dedim, haslama bile olur ama kizartma olmaz dedim. Biz yerken minnos bakiyordu :) elinde ekmek parcasiylababasi dayanamadi, ic bolumunden parmagiyla azcik yedirdi, hevesi kirilmasin diye ses etmedim. Yemekten sonra kayimvalidem elinde bayramlik paketli bir cikolatayi minnosa vermek uzereyken benim adam ordan sakin annr napiyosun dedi. Ic ses:aferin dedim. :) beni bagirttirmadi oda zaten oynasin diye verecekmis :) -acar onu agzina atar anne dedi bizimki. Hosuma gitti :) nedir bu cikolata seker verme sevdasi anlayamiyorum ya... Ki ben un, pirinc, bile cok nadir kullaniyorum kilo alimi iyi oldugu icin.. Biliyolarda bunu, inadina yapiyo bence
Elma elma gibi sevilir armut armut gibi...biri benim oğlum,biri benim kocam dedikçe ,düşünülecek tabiikide..böyle olmasada,,evlilik iki kişilik..biz nasıl dışarıdan evimize üçüncü şahısın şahışların dahil olmasını istemiyorsak gelinlerimiz veya damatlarımız da bizi istemeyecek..
Benimkinin doğuştan yukarda ikiside. Sizinkide öyledir muhtemelen.onyedilik
canım beni oğluma aynı günde iki doktor baktı biri yumurtalık yukarda dedi diğeri diğer gün sünnetini yapti
Geçmiş olsun.Evet canım bendim
Yani benim oğlan :)
2 tane çocuk dr da genel cerrahi yönlendirdi
O da 1.5 yaşına kadar ufak bir operasyon olarak söyledi
Bi yumurtalığındada su var ayrıca...
Hala
Karnımdaykende vardı
Geçmedi
3 aydır dr gitmiyorum
Çok yanlış biliyorum sebepte yok
Offff
Ben üstünü ve etrafı batırır diye dolaşırken birşey vermiyorum.Ben şimdiden başladım yürütecte gezerken biseyler sokuşturmaya
Ay bunların hepsi aynı, kv de kendi anamda. Hep tatlı verme peşindeler. kp saymıyorum bile. Bayramda kola vereyim oğlum dedi. Bastım kahkakayı.Dun aksam yemege kayinvalideye gittik, istek yemek palamut yaptirdik soylemesi ayip, minnosada tattirmak icin. Tabi nasil yapacagini soyleyen olmadi, oda her zamanki gibi misir unuyla yagda kizartmis, ben olmaz dedim, haslama bile olur ama kizartma olmaz dedim. Biz yerken minnos bakiyordu :) elinde ekmek parcasiylababasi dayanamadi, ic bolumunden parmagiyla azcik yedirdi, hevesi kirilmasin diye ses etmedim. Yemekten sonra kayimvalidem elinde bayramlik paketli bir cikolatayi minnosa vermek uzereyken benim adam ordan sakin annr napiyosun dedi. Ic ses:aferin dedim. :) beni bagirttirmadi oda zaten oynasin diye verecekmis :) -acar onu agzina atar anne dedi bizimki. Hosuma gitti :) nedir bu cikolata seker verme sevdasi anlayamiyorum ya... Ki ben un, pirinc, bile cok nadir kullaniyorum kilo alimi iyi oldugu icin.. Biliyolarda bunu, inadina yapiyo bence
Siiii pemboss bi testte sen cakiverbi tanede kizin olurmus bak allah soyletti :)
Ben gecen gun ciddi ciddi yapalim dedim, nasip olursa yine yapicaz zaten, boyle aklimda kulfet oluyo bana, yapalim buyusun oda kurtulalim dedim. 2. Bir zeynep dusunemiyorum evet cok zor. Ama araya zaman girerse benim icin daha zor olacak rahata alismadan bende istiyorum :) ama maddi yondende ben calismadigim icin bizi biraz kasar su anda. O yuzden esim pek sicak bakmiyor suan. Hani dedim 3-4-5 diyodun
Bence bu biraz cahillikle alakali bi durum insallah oyle olmayiz buyuk konsmyrm ben yapmam etmem.diyeAh Şu eş aileleri var ya ...
Ah ahhh
Yıllar sonra bir gün
Gelinim oluverirse
Benim için
Benim onlar için düşündüğümü
O da benim için
Düşünür mü acaba...
Öyle olmasakta istemeyen istemez adımız kaynana olacak sonuçta.. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsınBence bu biraz cahillikle alakali bi durum insallah oyle olmayiz buyuk konsmyrm ben yapmam etmem.diye
Ay bende anlamiyorum tatli yedirme istegini benm kvdede gecen gun sutlac yediriyodu ben icerdeydm hayir oglum yeme dedim hemen kafasini hoşuma gitti bilerek yapmamistir tabiki ama olsnDun aksam yemege kayinvalideye gittik, istek yemek palamut yaptirdik soylemesi ayip, minnosada tattirmak icin. Tabi nasil yapacagini soyleyen olmadi, oda her zamanki gibi misir unuyla yagda kizartmis, ben olmaz dedim, haslama bile olur ama kizartma olmaz dedim. Biz yerken minnos bakiyordu :) elinde ekmek parcasiylababasi dayanamadi, ic bolumunden parmagiyla azcik yedirdi, hevesi kirilmasin diye ses etmedim. Yemekten sonra kayimvalidem elinde bayramlik paketli bir cikolatayi minnosa vermek uzereyken benim adam ordan sakin annr napiyosun dedi. Ic ses:aferin dedim. :) beni bagirttirmadi oda zaten oynasin diye verecekmis :) -acar onu agzina atar anne dedi bizimki. Hosuma gitti :) nedir bu cikolata seker verme sevdasi anlayamiyorum ya... Ki ben un, pirinc, bile cok nadir kullaniyorum kilo alimi iyi oldugu icin.. Biliyolarda bunu, inadina yapiyo bence
Tabikide oyle ama insallah karismayiz biz hic biseylerineÖyle olmasakta istemeyen istemez adımız kaynana olacak sonuçta.. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Yok canim bisey olmaz at ben hep atyrm her baligi tadinada bisey olmuyoOğluma barbun balığı aldım
Akşama bizede levrek
Bide pepino aldım tattırcam
Azıcık yağda kızartıcam balığı ki zaten içimi yicek
Hadi bakalım..
Derindondurucuya atsam barbun olur mu ya şimdi bi kaç haftaya levrek ve somon kalır burdabilen biri..hadi koçum ocak anaları
Gün olurSahiden ne diyorum biliyor musun?
Ne ekersek o..
Ağzımı açmak hiç istemiyorum..Allah büyüktür..
En güzel hayatbiri benim oğlum,biri benim kocam dedikçe ,düşünülecek tabiikide..böyle olmasada,,evlilik iki kişilik..biz nasıl dışarıdan evimize üçüncü şahısın şahışların dahil olmasını istemiyorsak gelinlerimiz veya damatlarımız da bizi istemeyecek..
Sonuna çok güldüm....Kız allah izin verirse ben de istiyorum ama şu an yooo no no nooo
Aslında senin gibi rahata alışırsam daha zor gelir diye düşünüyorum ama hayır atom bunu şu an yapamam..
Geçen hamileyim diye bi korktum günüm geçmişti gerçi zaten düzene girmedi de daha neyse allahım diyorum hani tedbirliyiz de mümkün değil ama ya olduysa.. Eşimde tık yok hiç yorum yapmıyo. Neyse adet oldum evde bir bayram havasıEşim diyo ki ben de çok korktum allahım 2. Geliyosa bizimki kafayı yer dedim diyo
Yazmışıdım :sUyku tulumuyla ilgili bişe demediniz
Bi de şu kozmonot montlara bakıyorum
Bence bu biraz cahillikle alakali bi durum insallah oyle olmayiz buyuk konsmyrm ben yapmam etmem.diye
Aynen canim kinamak istemyrm buyuk konuşmakta yasamadan bilemeyiz dedigin gbi beklenti halinde olmazsak uzulmeyizGün olur
Devran döner
Sana edileni
Sen ele ederken buluverirsin kendini...
Zalim zulümü başarı saymışsa
Sen yenil o düşmana
Sessizliğin bir gün seni huzura erdirir...
Şiiiiiişşşşş...
En güzel hayat
Beklentisiz hayat...
Analar niye şikayetçi
Durmayan bebelerden
Eşler niye şikayetçi
İlgisiz eşlerden
Gelinler niye şikayetçi
Bencil ailelerden
Aileler niye şikayetçi
Saygısızlıktan...
Bla bla bla....
Bekleme bekleme
Yola devam
Üzerine düşen bişey varsa sen yap
Beklersen
Çok beklersin
Sonuna çok güldüm....
Yazmışıdım :s
Hissetmediğim duygular hakkında öngörüde bulunmak çekindiğim bir konudur
O yüzden
Kaynana olana kadar
Yorumsuz olmaya devam
Baba kişisini çok tebrik ederim :)Dun aksam yemege kayinvalideye gittik, istek yemek palamut yaptirdik soylemesi ayip, minnosada tattirmak icin. Tabi nasil yapacagini soyleyen olmadi, oda her zamanki gibi misir unuyla yagda kizartmis, ben olmaz dedim, haslama bile olur ama kizartma olmaz dedim. Biz yerken minnos bakiyordu :) elinde ekmek parcasiylababasi dayanamadi, ic bolumunden parmagiyla azcik yedirdi, hevesi kirilmasin diye ses etmedim. Yemekten sonra kayimvalidem elinde bayramlik paketli bir cikolatayi minnosa vermek uzereyken benim adam ordan sakin annr napiyosun dedi. Ic ses:aferin dedim. :) beni bagirttirmadi oda zaten oynasin diye verecekmis :) -acar onu agzina atar anne dedi bizimki. Hosuma gitti :) nedir bu cikolata seker verme sevdasi anlayamiyorum ya... Ki ben un, pirinc, bile cok nadir kullaniyorum kilo alimi iyi oldugu icin.. Biliyolarda bunu, inadina yapiyo bence
Benim de almam lazımUyku tulumuyla ilgili bişe demediniz
Bi de şu kozmonot montlara bakıyorum
Bence sorun olmaz dondurucudaOğluma barbun balığı aldım
Akşama bizede levrek
Bide pepino aldım tattırcam
Azıcık yağda kızartıcam balığı ki zaten içimi yicek
Hadi bakalım..
Derindondurucuya atsam barbun olur mu ya şimdi bi kaç haftaya levrek ve somon kalır burdabilen biri..hadi koçum ocak anaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?