2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

uyku tulumu biz aldık canım..çok kullanışlı ,dün gece giydirdim..

Cok geçmiş olsun canım
Sagol canim
2 tane polar tulum gelmişti onları kullanıyorum şuan. carters dan sipariş verdim 4 tane polar tulum
15 güne gelır. polar güzel oluyor gercekten. uyku tulumu suan askıda yapıcam ama cok üşeniyorum
Siparis o kadar uzun surer mi. Kilosu kac kac beden siparis ettin.
Camlarinizi şampuanli suyla silin kuru bezle kurulayin misssss gibi oluyor
Bulaşik deterjani kopuguyle siliyoruz

Uyku tulumuyla ilgili bişe demediniz
Bi de şu kozmonot montlara bakıyorum
Maze ben fotografini atmistim bendekinin. Geçen kis sonu bahar gibi giydiriyordum. Hareketli haliyle nasıl olacak bilmiyorum. Az evvel giydirdim yatırdım. Bakalım dönmeye başlayınca nasıl olacak takipteyim. Sana da haber vericem

ışte canım biz de tam da bu mantıkla küçüğü istedik. Şükürler olsun Rabbim de nasip etti. İyiki de oldu

Ayyy görmedim ben yaa nasıl bişeydi normal giydirilen tulum mu torba tulumlardan mı ? Değerlendirmeni bekliyciim
Aklımda bulunsun sağol canım çıkınca bakayım. Ama ayaklı istemiyorum ayaksızı da vardır inşallah. Ah bi çıkabilsem alışverişe. Her haftasonu bişey çıkıyo gidemiyorum bi türlü. İnternetten de almak istemiyorum. Kışlık alışverişi yapmam lazım oğluşa nerdeyse hiçbişeyi yok kışlık
Normalde alışveriş yapmayı da pek sevmem aslında amaaa söz konusu oğlum olunca seviyorum bee

Ay yok kinamiyorm en sevmedgm seydir basimiza ne gelcegi belli degil buyuk konysmamak lazm

Canım ınş.kuzucuk iyilesmistir. Ben de iki hafta önce büyük oğlumu yaptırdım . Ama inanılmaz hiperaktif bir çocuk sünnetini hiç anlamadı . Eve gelir gelmez koşturdu. Demem o ki hareketlerini kısma kuzunun kendini de gereksiz yorma. Allah in izniyle hiçbir şey olmuyor. O hareketler sunneti etkilemez. Bizimki koltuklara zıplayıp koltuk kollarına pipi üstü dusuyodu da çok şükür bir şey olmadı . Rahat ol annesi o artık minik bir erkek

Uyku tulumuyla ilgili bişe demediniz
Bi de şu kozmonot montlara bakıyorum
Büyük oğluma kozmonot mont aldım . Sabahları yataktan çıkarıp bakıcıya goturuydm. Onu giydirince uyaniyodu ve yolda usuyodu. Bitliste yaşıyoruz haliyle çok. soğuk. Mont çok iyi oldu. Hemen yataktan çıkarıp usulca montaj koyuyodm uykusu bolunmuyodu ve usumuyodu. Yalnız içine ancak ince pijama giydirilebiliyor. Zira çocuk robot gibi oluyor hareket edemiyorum zaten bu da kötü yonu

at tabi olur, ama o baligi yedirecegin gun sut ve sut urunu tuketilmesinin bi sakincasi olurmu ya? Sonucta taze balik degil, o gun yogurt yedirme ya

orayıda mı takip edıyon
arada bakiyodum kavga varmi diye bayadir bakmadim

Zipladi mi. Bardak koyuyorum oraya biraz şiş gibi. Dr bezi bagla dedi sadece. Ama Bez baglayinca degince aciyir ittiriyor. Kafayi kaldirip bakiyor. Atakta yuruse iyi. Oturunca basinc veriyorsun alta sisiyo. Disi kulagi bir yandan. Kafasina vurup sacini cekiyor. Hangisinin agrisina üzülcem bilrmedim.

at tabi olur, ama o baligi yedirecegin gun sut ve sut urunu tuketilmesinin bi sakincasi olurmu ya? Sonucta taze balik degil, o gun yogurt yedirme ya

arada bakiyodum kavga varmi diye bayadir bakmadim
Süt ürünleriyle baligin birarada tüketilip zehirlenme yapacaği fikri yanlıştır.. Eger ki balik bayat ve farkli bayat bi ürün tüketilirse vücuttaki histamin orani artar ve zehirlenmeye neden olur...
Ayrica çözdürülmüş balikta vitamin kaybi cok fazla değildir

Cok canim sikkin... gundemde is var, pazartesi gorusecegim, hersey tamam aslinda, annem haric... Eve gelmek istemiyor, onumuz kis... Hergun bebek sabahin korunde nasil cikacak? Yari sizde yari bizde oluruz dedim, ona bile olur diyemedi... Ki tam gunde calismayacagim.. 3gibi gelecegim eve. Esimde diyorki; siktir et calisma, canini sikma. Uzulme... Biz bize bakarizz... Ruh halimi anlatacak smiley bulamadim

Aynen yazdiklarina katiliyorum. Bende balik verdigim gun yogurt veriyorum. Devam sutu iciyor. Oglen vermissem baligi 5 saat sonra veriyorum yogurt. Biz kendimuzde yiyoruz.

Biliyorum canim. Baligi donduracak ya tabiki balik taze olmayacak. Taze olmayan balikda bakteri daha fazla ureyebilir o zaman sit urunleriyle tuketilmesi riskli olur diye biliyorum. Yoksa bende dun yogurdun uzerinde palamut yedirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…