- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.401
Halilar yikamaya gitcek perdeler yikanacak ev silinecek bi sürü iş var
uyku tulumu biz aldık canım..çok kullanışlı ,dün gece giydirdim..@hiuf cum evet sen ve M Mismommy yazmıştınız teşekkür ederim. Mis de kullanışlı olmayacağını düşünmüş çok hareketli oldukları ve döndükleri için. Sen memnun kalmışsın ama son kullanımınında ayaklarına dolandı biraz dedin.
Pekii şimdi napcaz yani sen onu kullanmaya devam edebilecek misin ?
Kullanan başka kimse yok mu hangisinden almalı ?
Bi de kozmonot montlara bakıyorum malum ank. pek bi soğuk oluyo almak istiyorum. Henüz mağazalara bakamadım netten baktım hep. Alan kullanan ya da almayı düşünenler var mı ?
Kış geldi buralara acele etmem lazım bişi deyin len bana
Gözün aydın mı diyeyim geçmiş olsun muHastaliğimizin nedeni belli oldu üstten dişimiz geldi
Sagol canimCok geçmiş olsun canım
Siparis o kadar uzun surer mi. Kilosu kac kac beden siparis ettin.2 tane polar tulum gelmişti onları kullanıyorum şuan. carters dan sipariş verdim 4 tane polar tulum
15 güne gelır. polar güzel oluyor gercekten. uyku tulumu suan askıdayapıcam ama cok üşeniyorum
Bulaşik deterjani kopuguyle siliyoruzCamlarinizi şampuanli suyla silin kuru bezle kurulayin misssss gibi oluyor
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Nasıl bişey aldın peki ?uyku tulumu biz aldık canım..çok kullanışlı ,dün gece giydirdim..
Maze ben fotografini atmistim bendekinin. Geçen kis sonu bahar gibi giydiriyordum. Hareketli haliyle nasıl olacak bilmiyorum. Az evvel giydirdim yatırdım. Bakalım dönmeye başlayınca nasıl olacakUyku tulumuyla ilgili bişe demediniz
Bi de şu kozmonot montlara bakıyorum
ışte canım biz de tam da bu mantıkla küçüğü istedik. Şükürler olsun Rabbim de nasip etti. İyiki de olduBen gecen gun ciddi ciddi yapalim dedim, nasip olursa yine yapicaz zaten, boyle aklimda kulfet oluyo bana, yapalim buyusun oda kurtulalim dedim. 2. Bir zeynep dusunemiyorum evet cok zor. Ama araya zaman girerse benim icin daha zor olacak rahata alismadan bende istiyorum :) ama maddi yondende ben calismadigim icin bizi biraz kasar su anda. O yuzden esim pek sicak bakmiyor suan. Hani dedim 3-4-5 diyodun
Ayyy görmedim ben yaa nasıl bişeydi normal giydirilen tulum mu torba tulumlardan mı ? Değerlendirmeni bekliyciimMaze ben fotografini atmistim bendekinin. Geçen kis sonu bahar gibi giydiriyordum. Hareketli haliyle nasıl olacak bilmiyorum. Az evvel giydirdim yatırdım. Bakalım dönmeye başlayınca nasıl olacaktakipteyim. Sana da haber vericem
Aklımda bulunsun sağol canım çıkınca bakayım. Ama ayaklı istemiyorum ayaksızı da vardır inşallah. Ah bi çıkabilsem alışverişe. Her haftasonu bişey çıkıyo gidemiyorum bi türlü. İnternetten de almak istemiyorum. Kışlık alışverişi yapmam lazım oğluşa nerdeyse hiçbişeyi yok kışlıkBugün avm gezdik kızçeyle. H&M de ayakli uyku tulumlari var. Penye, ince havlu, pelus, kalın polar. Evin soğukluğuna göre seçilebilir biri. Fiyatları 30-40-50tl kalınlığına göre artıyordu. M MazeGuase06
Ben en cok somonu seviyorm gönder burayaBura muş ..hamsi ve somondan geçilmicek şimdi bolluk var
Ay yok kinamiyorm en sevmedgm seydir basimiza ne gelcegi belli degil buyuk konysmamak lazmOoo kınamak mı...
Kına bak kınaaa
Yarın nası dibinde buluyon
Amannnn..
Sakın sakınnn
Tulum artık iyi değil canım
Ben şöyle bişey düşünüyorum
Bir beden çok kalın çoraplı tulumlardan alıcam
Polarlıda olabilir
12-18 ay...
Normal standart giydirip
Sıcaklığa göre
Çıtçıtlı (kollu-kolsuz)
Altına pijama penye yada kalın pamuklu
Alta çorap çok soğukta patikli çorap
Yani standart kıyafet giydirip
Bunların üzerinede bi beden büyük ve kalın olan polar tulumu örtü niyetine üzerine...
Heaa
daam...
Meaşallah
Kendi mi yedi bıdıkkkk
Oyyy maşallahhhh
Yine mi cam sildin
Sildirdin
Canım ınş.kuzucuk iyilesmistir. Ben de iki hafta önce büyük oğlumu yaptırdım . Ama inanılmaz hiperaktif bir çocuk sünnetini hiç anlamadı . Eve gelir gelmez koşturdu.Sagol canim ilgilendigi icin. Şişmesin diye oturtturmuyorum. Kalkmak istiyor. Gece yüzustu donmek istiyor. Gece her mamadan sonra salliyordum. Sallamaya devam. Battaniye icinde salliyiruz. Hareketini kisitliyoruz . Zor oldu cok. Birde kulagi agriyorkulagini tutuyor. Kasiyim dedim tutturmadi. Disleri kulak agrisi yapti herhalde. Calpol veriyorum.
Ben ilk aylar kozmonottan kullandim. icine birsryler giyiyor biraz buyuk alman gerekiyor. Agirlasiyor bayagi . Simdi bilmiyorum canim. Simdi zaten agirlar. Misafirlige gidince cikaracaksin icine pantalon zor olur. Disari ust cikarmadigin zaman iyi o bence. Ev zitaretlerinde mont turu daha iyi
Büyük oğluma kozmonot mont aldım . Sabahları yataktan çıkarıp bakıcıya goturuydm. Onu giydirince uyaniyodu ve yolda usuyodu. Bitliste yaşıyoruz haliyle çok. soğuk. Mont çok iyi oldu. Hemen yataktan çıkarıp usulca montaj koyuyodm uykusu bolunmuyodu ve usumuyodu. Yalnız içine ancak ince pijama giydirilebiliyor. Zira çocuk robot gibi oluyor hareket edemiyorum zaten bu da kötü yonuUyku tulumuyla ilgili bişe demediniz
Bi de şu kozmonot montlara bakıyorum
at tabi olur, ama o baligi yedirecegin gun sut ve sut urunu tuketilmesinin bi sakincasi olurmu ya? Sonucta taze balik degil, o gun yogurt yedirme yaOğluma barbun balığı aldım
Akşama bizede levrek
Bide pepino aldım tattırcam
Azıcık yağda kızartıcam balığı ki zaten içimi yicek
Hadi bakalım..
Derindondurucuya atsam barbun olur mu ya şimdi bi kaç haftaya levrek ve somon kalır burdabilen biri..hadi koçum ocak anaları
arada bakiyodum kavga varmi diyeorayıda mı takip edıyon
Canım ınş.kuzucuk iyilesmistir. Ben de iki hafta önce büyük oğlumu yaptırdım . Ama inanılmaz hiperaktif bir çocuk sünnetini hiç anlamadı . Eve gelir gelmez koşturdu.Demem o ki hareketlerini kısma kuzunun kendini de gereksiz yorma. Allah in izniyle hiçbir şey olmuyor. O hareketler sunneti etkilemez. Bizimki koltuklara zıplayıp koltuk kollarına pipi üstü dusuyodu da çok şükür bir şey olmadı . Rahat ol annesi o artık minik bir erkek
Süt ürünleriyle baligin birarada tüketilip zehirlenme yapacaği fikri yanlıştır.. Eger ki balik bayat ve farkli bayat bi ürün tüketilirse vücuttaki histamin orani artar ve zehirlenmeye neden olur...at tabi olur, ama o baligi yedirecegin gun sut ve sut urunu tuketilmesinin bi sakincasi olurmu ya? Sonucta taze balik degil, o gun yogurt yedirme ya
arada bakiyodum kavga varmi diyebayadir bakmadim
Aynen yazdiklarina katiliyorum. Bende balik verdigim gun yogurt veriyorum. Devam sutu iciyor. Oglen vermissem baligi 5 saat sonra veriyorum yogurt. Biz kendimuzde yiyoruz.Süt ürünleriyle baligin birarada tüketilip zehirlenme yapacaği fikri yanlıştır.. Eger ki balik bayat ve farkli bayat bi ürün tüketilirse vücuttaki histamin orani artar ve zehirlenmeye neden olur...
Ayrica çözdürülmüş balikta vitamin kaybi cok fazla değildir
Biliyorum canim. Baligi donduracak ya tabiki balik taze olmayacak. Taze olmayan balikda bakteri daha fazla ureyebilir o zaman sit urunleriyle tuketilmesi riskli olur diye biliyorum. Yoksa bende dun yogurdun uzerinde palamut yedirdimSüt ürünleriyle baligin birarada tüketilip zehirlenme yapacaği fikri yanlıştır.. Eger ki balik bayat ve farkli bayat bi ürün tüketilirse vücuttaki histamin orani artar ve zehirlenmeye neden olur...
Ayrica çözdürülmüş balikta vitamin kaybi cok fazla değildir
Aynen.. Bu işte yandal yapmış bi mühendisimAynen yazdiklarina katiliyorum. Bende balik verdigim gun yogurt veriyorum. Devam sutu iciyor. Oglen vermissem baligi 5 saat sonra veriyorum yogurt. Biz kendimuzde yiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?