- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.381
Bura muş ..hamsi ve somondan geçilmicek şimdi bolluk varYok canim bisey olmaz at ben hep atyrm her baligi tadinada bisey olmuyo
Hif bii sus bi susGün olur
Devran döner
Sana edileni
Sen ele ederken buluverirsin kendini...
Zalim zulümü başarı saymışsa
Sen yenil o düşmana
Sessizliğin bir gün seni huzura erdirir...
Şiiiiiişşşşş...
En güzel hayat
Beklentisiz hayat...
Analar niye şikayetçi
Durmayan bebelerden
Eşler niye şikayetçi
İlgisiz eşlerden
Gelinler niye şikayetçi
Bencil ailelerden
Aileler niye şikayetçi
Saygısızlıktan...
Bla bla bla....
Bekleme bekleme
Yola devam
Üzerine düşen bişey varsa sen yap
Beklersen
Çok beklersin
Sonuna çok güldüm....
Yazmışıdım :s
Hissetmediğim duygular hakkında öngörüde bulunmak çekindiğim bir konudur
O yüzden
Kaynana olana kadar
Yorumsuz olmaya devam
Valla afiyet oldu..kapıdan girergirmez kwmdimi mutfaga atıp pişirdim ve yedirdim
Bende yeni gördümBence sorun olmaz dondurucuda
Cahilliğime ver de pepino ne pembeee
Sagol canim ilgilendigi icin. Şişmesin diye oturtturmuyorum. Kalkmak istiyor. Gece yüzustu donmek istiyor. Gece her mamadan sonra salliyordum. Sallamaya devam. Battaniye icinde salliyiruz. Hareketini kisitliyoruz . Zor oldu cok. Birde kulagi agriyor
Baligi buzluga atiyorum bendeOğluma barbun balığı aldım
Akşama bizede levrek
Bide pepino aldım tattırcam
Azıcık yağda kızartıcam balığı ki zaten içimi yicek
Hadi bakalım..
Derindondurucuya atsam barbun olur mu ya şimdi bi kaç haftaya levrek ve somon kalır burdabilen biri..hadi koçum ocak anaları
orayıda mı takip edıyonAslinda bizde aralik anasiyizayda bir yaziyolar ama onlar yazilanlarda pek ic acici degil zaten, su ocak 2016 analarindaki bilgelik kimsede yok
2 tane polar tulum gelmişti onları kullanıyorum şuan. carters dan sipariş verdim 4 tane polar tulumUyku tulumu daha alamadim. Disari cikamadim. Netten de bedeni ayarliyamam diye siparis etmedim. Ortuyu bagliyorum ben govdesine uzerine battaniye. Acsadda ortu var. Simdi zaten donemiyor
Eger karinini pulunu ve solungacini temizleyip dondurucuya koyarsan daha uzun süre dayanir.. Burda bu işin müdürü var..Oğluma barbun balığı aldım
Akşama bizede levrek
Bide pepino aldım tattırcam
Azıcık yağda kızartıcam balığı ki zaten içimi yicek
Hadi bakalım..
Derindondurucuya atsam barbun olur mu ya şimdi bi kaç haftaya levrek ve somon kalır burdabilen biri..hadi koçum ocak anaları
Valla afiyet oldu..kapıdan girergirmez kwmdimi mutfaga atıp pişirdim ve yedirdimüstümü çıkardım sınra..annelik be..bide eski kot giymiştim karnımda daralmıştı
Ayy tekrar geçmiş olsun mis allah şifa versin. Ayrıca görüşlerin için teşekkürler.Sagol canim ilgilendigi icin. Şişmesin diye oturtturmuyorum. Kalkmak istiyor. Gece yüzustu donmek istiyor. Gece her mamadan sonra salliyordum. Sallamaya devam. Battaniye icinde salliyiruz. Hareketini kisitliyoruz . Zor oldu cok. Birde kulagi agriyorkulagini tutuyor. Kasiyim dedim tutturmadi. Disleri kulak agrisi yapti herhalde. Calpol veriyorum.
Ben ilk aylar kozmonottan kullandim. icine birsryler giyiyor biraz buyuk alman gerekiyor. Agirlasiyor bayagi . Simdi bilmiyorum canim. Simdi zaten agirlar. Misafirlige gidince cikaracaksin icine pantalon zor olur. Disari ust cikarmadigin zaman iyi o bence. Ev zitaretlerinde mont turu daha iyi
Hastaliğimizin nedeni belli oldu üstten dişimiz geldi
Aynen canim kinamak istemyrm buyuk konuşmakta yasamadan bilemeyiz dedigin gbi beklenti halinde olmazsak uzulmeyiz
Tulum artık iyi değil canımH hiuf cum evet sen ve M Mismommy yazmıştınız teşekkür ederim. Mis de kullanışlı olmayacağını düşünmüş çok hareketli oldukları ve döndükleri için. Sen memnun kalmışsın ama son kullanımınında ayaklarına dolandı biraz dedin.
Pekii şimdi napcaz yani sen onu kullanmaya devam edebilecek misin ?
Kullanan başka kimse yok mu hangisinden almalı ?
Bi de kozmonot montlara bakıyorum malum ank. pek bi soğuk oluyo almak istiyorum. Henüz mağazalara bakamadım netten baktım hep. Alan kullanan ya da almayı düşünenler var mı ?
Kış geldi buralara acele etmem lazım bişi deyin len bana
Hif bii sus bi sussen öğüt veriyon bak ben burda mest oluyom
MeaşallahBende yeni gördüm
Muşta böyle şeyler cok yok..
8,5 lira ..güney afrika peru meyvesi
Kavun gibi ama çekirdeksiz..
2 adet aldık biride kocamabanada alalım dedi..bende hiç yemedeim dedi
2 cocuk birden büyütüyım..tabakta kılöçıkları itina ile temzilenmiş artık barbunlarıda yedi
Hastaliğimizin nedeni belli oldu üstten dişimiz geldi
Yine mi cam sildinCamlarinizi şampuanli suyla silin kuru bezle kurulayin misssss gibi oluyor
Salonun caminda denedim kizOoo kınamak mı...
Kına bak kınaaa
Yarın nası dibinde buluyon
Amannnn..
Sakın sakınnn
Tulum artık iyi değil canım
Ben şöyle bişey düşünüyorum
Bir beden çok kalın çoraplı tulumlardan alıcam
Polarlıda olabilir
12-18 ay...
Normal standart giydirip
Sıcaklığa göre
Çıtçıtlı (kollu-kolsuz)
Altına pijama penye yada kalın pamuklu
Alta çorap çok soğukta patikli çorap
Yani standart kıyafet giydirip
Bunların üzerinede bi beden büyük ve kalın olan polar tulumu örtü niyetine üzerine...
Heaa
daam...
Meaşallah
Kendi mi yedi bıdıkkkk
Oyyy maşallahhhh
Yine mi cam sildin
Sildirdin
OwwHalilar yikamaya gitcek perdeler yikanacak ev silinecek bi sürü iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?