2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hif bii sus bi sus sen öğüt veriyon bak ben burda mest oluyom

Bence sorun olmaz dondurucuda
Cahilliğime ver de pepino ne pembeee
Bende yeni gördüm
Muşta böyle şeyler cok yok..
8,5 lira ..güney afrika peru meyvesi
Kavun gibi ama çekirdeksiz..
2 adet aldık biride kocama banada alalım dedi..bende hiç yemedeim dedi
2 cocuk birden büyütüyım..tabakta kılöçıkları itina ile temzilenmiş artık barbunlarıda yedi

Misin oğluşu nasıl oldu acep M Mismommy ?
Mıısaa ya afiyet olsun pembik yarasınnn Pembedon5
Sagol canim ilgilendigi icin. Şişmesin diye oturtturmuyorum. Kalkmak istiyor. Gece yüzustu donmek istiyor. Gece her mamadan sonra salliyordum. Sallamaya devam. Battaniye icinde salliyiruz. Hareketini kisitliyoruz . Zor oldu cok. Birde kulagi agriyorkulagini tutuyor. Kasiyim dedim tutturmadi. Disleri kulak agrisi yapti herhalde. Calpol veriyorum.
Ben ilk aylar kozmonottan kullandim. icine birsryler giyiyor biraz buyuk alman gerekiyor. Agirlasiyor bayagi . Simdi bilmiyorum canim. Simdi zaten agirlar. Misafirlige gidince cikaracaksin icine pantalon zor olur. Disari ust cikarmadigin zaman iyi o bence. Ev zitaretlerinde mont turu daha iyi

Baligi buzluga atiyorum bende

Cok geçmiş olsun canım

Uyku tulumu daha alamadim. Disari cikamadim. Netten de bedeni ayarliyamam diye siparis etmedim. Ortuyu bagliyorum ben govdesine uzerine battaniye. Acsadda ortu var. Simdi zaten donemiyor
2 tane polar tulum gelmişti onları kullanıyorum şuan. carters dan sipariş verdim 4 tane polar tulum
15 güne gelır. polar güzel oluyor gercekten. uyku tulumu suan askıda yapıcam ama cok üşeniyorum

Eger karinini pulunu ve solungacini temizleyip dondurucuya koyarsan daha uzun süre dayanir.. Burda bu işin müdürü var..

Valla afiyet oldu..kapıdan girergirmez kwmdimi mutfaga atıp pişirdim ve yedirdim üstümü çıkardım sınra..annelik be..bide eski kot giymiştim karnımda daralmıştı

Kıaazz ben de eski kotumu giydim bugün aynen karnım çok sıkıştı be üst düğmesini açtım rahatladım
Marifetli kadın seni

Ayy tekrar geçmiş olsun mis allah şifa versin. Ayrıca görüşlerin için teşekkürler.

Hastaliğimizin nedeni belli oldu üstten dişimiz geldi

Ay kız maşallah hayırlı olsun darısı başımıza gari

Aynen canim kinamak istemyrm buyuk konuşmakta yasamadan bilemeyiz dedigin gbi beklenti halinde olmazsak uzulmeyiz

Ooo kınamak mı...
Kına bak kınaaa
Yarın nası dibinde buluyon
Amannnn..
Sakın sakınnn
Tulum artık iyi değil canım
Ben şöyle bişey düşünüyorum
Bir beden çok kalın çoraplı tulumlardan alıcam
Polarlıda olabilir
12-18 ay...
Normal standart giydirip
Sıcaklığa göre
Çıtçıtlı (kollu-kolsuz)
Altına pijama penye yada kalın pamuklu
Alta çorap çok soğukta patikli çorap

Yani standart kıyafet giydirip
Bunların üzerinede bi beden büyük ve kalın olan polar tulumu örtü niyetine üzerine...

Hif bii sus bi sus sen öğüt veriyon bak ben burda mest oluyom

Heaa
daam...

Meaşallah
Kendi mi yedi bıdıkkkk

Hastaliğimizin nedeni belli oldu üstten dişimiz geldi

Oyyy maşallahhhh

Camlarinizi şampuanli suyla silin kuru bezle kurulayin misssss gibi oluyor
Yine mi cam sildin
Sildirdin

Salonun caminda denedim kiz

Bugün 2 öğün blw yaptık..
Sabah huzursuzdu kahvaltı vermedim
Öğlen buharda havuç
Ve yoğurt verdim
Yoğurt çok az yedi
Havuçlarda akşam kakada çıktı...
Yemiş azda olsa

Akşamda
Buharda haşlanmış gün kurusu kayısı
Muz
Bebek bisküvi
Bu üçünü rondo yaptım
Top haline getirdim
Verdim
Sevdi..
Güya tatlı vermiycektim
Offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…