2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aayy kıyamam ya.keşke gitmeseydin işe.o kdr kötüyse dikkat et yorma kendini canım dr unu aramanı sormanı tavsiye ederim.belki gel bi bakalım der için rahat eder..
Bebeğe bişey olmasından çok korkuyorum. Kanama olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz demi bu sabah midemde bulanmadı

valla hiç bilmiyorum ama geçse fena olmazzz benim de göz migrenim var, önce gözlerim kararıyor sonra da başım agrımaya baslıyor gözlerimi kapatıp dinlenmem gerekiyor karanlık olunca geçiyor
Ne karanlık ne ışık hiçbirşey fayda etmiyo. Benim migrenin falan yokya biranda başladı

Bebeğe bişey olmasından çok korkuyorum. Kanama olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz demi bu sabah midemde bulanmadı
kötü düşünme canım.kasık ağrısı olur ama o kadar da çok olursa dr a görünmek gerekir.belki de gaz sancısıdır.mide kesintisiz bulanmıyor zaten arada geçer.inşallah olmaz ama işte kalma dr una git mutlaka.

Tatlım benimde migrenim yok. Neden ağrıyo hiçbir fikrimde yok. Bende aktara ya da eczaneye sorayım bari. Bir zararı varmı bu yağın acaba

Ne karanlık ne ışık hiçbirşey fayda etmiyo. Benim migrenin falan yokya biranda başladı
ben genel olarak söyledim.senin ki epey şiddetli.bir kere oldu bana öyle.saatlerce uyuyunca geçti.çünkü ilaç içmiyorum.sende içmiyorsan saatlerce yatman lazım buraya da girme.ekrana bakma.başını tülbentle sıkıp sar kolonya ile masaj yap.hafiften saç diplerini çek.

Tatlım benimde migrenim yok. Neden ağrıyo hiçbir fikrimde yok. Bende aktara ya da eczaneye sorayım bari. Bir zararı varmı bu yağın acaba
hamileyken bazılarında olurmuş.benimde sık ağrıyor.kan dolaşımı kan miktarı artıyor.baş ağrısı olan hamileler kullanıyormuş umarım yoktur yan etkisi.valla hiçbirşey kullanmıyorum.tek bir tane ilacım yok.mecbur kullandım artık ben.

günaydın kızlar bendede aşırı bir bel ağrısı var özellikle akşam yemekten sonra çok kötü oluyorum. Bir şey olur mu diyede korkuyorum. Normal mi bilemedim

günaydın kızlar bendede aşırı bir bel ağrısı var özellikle akşam yemekten sonra çok kötü oluyorum. Bir şey olur mu diyede korkuyorum. Normal mi bilemedim
kas yapın zayıfsa olabilir benim de kalçamın üstünde oluyor, çok oturunca uyuşma başlıyor. Yürümeye başlamak lazım artık her gün yarım saat yürü demişti doktorum

bebek iyice yerleşiyor canım korkma bence. Kanama olmadığı sürece hiç korkulacak birşey yok. Yavaş yavaş bebek rahim üstünden yukarı doğru çıkıyormuş bu aralar. Rahim de iyice büyüdüğü için etrafındaki bağlar geriliyor. çok endişe ediyorsan doktoruna sor bence ama için rahat olsun benimde ouyor hafada 1-2

Günaydın kızlar bende bugün diyetisyene gitmeyi düşünüyorum randevu alacağım birazdan çünkü o kadar dengesiz besleniyorum ki ve düşük tehlikemden dolayı hiç yürüyüşte yapamıyorum yediklerimi ya çocuğuma yarar diye çok yiyiyorum yada hiç yiyemiyorum ve çok hızlı şekilde kilo alıyorum...

günaydın.aslında benimde ihtiyacım var.fazla kilo alıyorum sanırım.

Herkese günaydın :)
Randevum 4 temmuzda ve ben artık dayanamayıp yarına Medipol Mine Kaymakçı'dan randevu aldım :)
Hakkında bilgisi olan var mı?

Çalışıyorum tatlım dün izinliydim dinlendim ama bugün işyerindeyim önerilerin için çok teşekkür ederim. Kolonya ile masajı denicem

Doktora ulaşcam sorucam ama doktora ulaşmak ne mümkün. Aklı olan çakmak erdeme gitmesinya

Doktora ulaşcam sorucam ama doktora ulaşmak ne mümkün. Aklı olan çakmak erdeme gitmesinya
Ya napcaz bu doktor işini kızlar??
Ben de hala emin değilim. Pendik Şifa Azize Turhana'a başlamıştım. Medipol'den aldım bugün. Bilmiyorum. Hayırlı insanlar çıkarsın Rabbim karşımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…