- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.601
Piti piti ..@lollapolusa Doğru tahmin canım, iş mevzu.Pembedon5 senin aklına geleni biliyorum kız zilli, merak etme hamile değilim.
Çalıştığım kurum doğum izni mevzundan dolayı beni darlayıp duruyordu, ben de dersin başlayacağı tarihe kadar iznimi kullanmak için direttim bugüne kadar. O esnada epey bir takıştık, zaten hiç ama hiç işe dönmek gelmiyordu içimden. Ona da güvenerek hiç geri adım atmadım, sadece kadrom boşa gitmesin diye döneyim diyordum, neticede tek maaş zor filan diye ama bir yandan da içim kan ağlıyordu. En sonunda kurum rest çekti, ben de "aman tamam be" dedim. İşe dönmüyorum!
Bir yandan biraz ürküyorum tek maaşla İstanbul, insanı korkutuyor elbette ama içimde de tarifsiz bir sevinç, kızım bana kaldı, ben kızıma. Allah pişman etmesin
Hayırlısı canım ınş.bu iki yılın tadını çıkar hicbir şeyi takma Allah bir kapı acarPitipitikare senin adına çok sevndm is çocuğundan daha onrmli değil bu anları bur daha gelmeyecek ise başlayınca ne yapacan düşünceler bende de agir basıyor pasa bana alustkca çok daha zor olacak bir taraftan eşimin bırak isi demesi ama bur taraftan yıllarca emek verdim memuruyetm karar vermek çok zor en zoru da paşaya kim bakacak kaynanam ben bakmam diyor şimdiden sanki ben onla ayni evde kalmaya çok merakliyim da yuzune bule bakmyrum konusurken o kadar sogumusum ve resmiyim2 yasında baslayacam ama kreş için çok erken en kotu araba alip anneme her gun birakmak kafamda deli sorular çok zor herşey hayirlisi bakalım
Maşallah kuzucuk uzun olacak herhal.aşımızı olduk. ilk defa az agladı. 8.5 kilo 74 cm boy
günde 4-5 kez kaka yaparsa kilo alamaz tabii kidişler de yakında patlarmıs.
aşımızı olduk. ilk defa az agladı. 8.5 kilo 74 cm boy
günde 4-5 kez kaka yaparsa kilo alamaz tabii kidişler de yakında patlarmıs.
Amin canım inşallah hayırlısı herşeyinHayırlısı canım ınş.bu iki yılın tadını çıkar hicbir şeyi takma Allah bir kapı acar
Maşallah kuzucuk uzun olacak herhal.Kilosu da güzel bence
Maşallah kilosu iyi. Yemesine dikkat ediyorsun burdan gozlemledigim. Hareketli diyorsun . Hareketinede yakiyordur kalori. Ona ragmen kilosu iyi bence. Boyuna ayri masallah. Boyuna vermistir. İnsallah aşi sonrasi herhangibir sey olmaz
kızlar, hani analarımızın yaptıgı klasık tereyaglı un kavurma var? ondan yaptım dolaba koydum. hemen muhallebı yaptım bayıldı benımkı. cocuk beyaz unu ilk defa yıyor :=) esmerle azcık karıstırdım ama yogunluk beyazdı tabii.
her seyıne kullanıcam. isteyen varsa yapsın.
Nasıl yaptın canım?Bende bugun bal kabakli muhallebi yaptim bu gune kadar istahla yedigi tek sey oldu
Kabagi minik minik dogradim hasladim sonra blendirdan gecirdim siviydi bayagi icine 1 cay kas tereyag 1 tatli kasigina yakin kavrulmus tam bugday unu koydum karistirarak pisirdim pistikten sonra icine 1 tatli kasigi yogurt koydum yedirdimNasıl yaptın canım?
Aa değişik bi tarifmiş. Teşekkürler.Kabagi minik minik dogradim hasladim sonra blendirdan gecirdim siviydi bayagi icine 1 cay kas tereyag 1 tatli kasigina yakin kavrulmus tam bugday unu koydum karistirarak pisirdim pistikten sonra icine 1 tatli kasigi yogurt koydum yedirdim
Ay vallahi bende minik minik.dograyip attim napalim 1 bal kabagini bitiremez ki cocuk bence o kadardan da bisey olmaz hava iyi olsa kuruturdukBenimkide pek sevdi balkabagini
Balkabagi ve 1 hurmayı suda haşlayıp pişmeye yakın irmik ekledim çatalla ezdim koyu kıvamlı püre yaptım benimki bayıldı
Ama balkabagi kesmesi çok zor biraz buzluğa attım sakıncalı olurmuki doktor dondurulmuş gıda önermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?