- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.581
Güzel bilgi canım teşekkür ederimEk gidada cogunluk batiyo ustu. Gunde bir kac kez ust degistiriyorum. Utuyu mikrobu kirsin diye yapiyorum. Sirke de ayni gorevi goruyo. Mikrop oldurucu. DO yuzden gunluk sık kullandigima utu yapmiyorum. Vernel bebek vernelide olsa kimyasal kaliyo giyside. Elma Sirke koydum. Sirke gibide kokmuyo agir kokuda yok kiyafette. Yikama bitince sonra durulama yapiyorum yada kisa program aciyorum . Sadece vernel gozune sirke koyuyorum. sirke cok faydali. Bigaz enf . Vajinal mantara .
Aynen ya utu hic bitmiyor herseyoni utuluyorum için rahat etmiyor utusuzÜtüye gerek kalmıyor mune sirkesi
Detay istiyorum. Ütüsü hiç bitmiyor minnoşun
Sen de bendenson canım bakalım kafaya koydum psikoljim bozuluyor kilolsrdan verecrm inşallahTatlıyı gömdüm
Kahveyi de hala götürüyom
Yarın rejime girmeye hazır(mıy)ım??
70 lerdwn sonra 50 leri görebilecek miyim?
Rejimw kaç saat dayanabilicem?
Ya hiç zayıflayamazsam ??
Duruya kardeş de lazım
Geçen gün eşim en iuisi zayıflamafan ikinciyi yapalım dedi.nasıl umudy kesmişse benden.
Bu arada eşim ana sınıfı ve ilkokuldan arkadaşım ve ilk aşkım olur kendisi(konuyla alakasız ama yazayım dedim .devrelerim yanmış olabilir.kusura bakmayın forum arkidişlerim )
Himm bak ben de bunu denerim. Hamilelikte kendime yapiyordum. Cok mantar enf. gecirdim. Bulasik mak. Parlatici gozune de koyuyoruz biz . Bardak icinde olan parlatici koku olmuyo. Hemde yine kasik tabak yemek hazirlamaya kullaniyoruz minnoslara temiz oluyo. Annem teyzemlerden ogrendim. Tv de bi drdan duydum sonradan makinelerinize koyun diye. Utuden daha cok guvenirim sirkeye o konuda.sırke herseye faydalı ya bende arada oglusun altını pipisini felan sirkeli suyla silyorum
Kis geliyor. Hergun disarda olmayacagiz ki. Ben kasik mamalari veriyorum. Devam sutu. Bir kavanazida yogurt. Yiyebilecegi muz. Rendesiz verilebiliyor. Benimki hazir meyve puresi hazir yogurt hicbirini sevmiyor, yemiyor. Sadece hazir olarak verdigim kaşik mamalari. Aksam gelincede sebze puresini verirsin. Aksayan bi corbasi oluyor. Gec gelmezsen onu da aksam yiyebilir. Benimde icim gidiyor ama yspavak birsey yok. Hergun gezmiyoruz.Kızlar günün çoğunu dışarıda geçirince beslenme işini nasıl yapıyorsunuz. Ben çok zorlanmaya başladım. Yanımda kaşık mamasi taşıyıp yediriyorum ama sebze meyve corba gibi şeyler zor. Vicdan yapıyorum yediremiyince de
Bu ek gidali dönem en zor dönem sanki yaa. Tamamen normal beslenmeye gecseler sokak işi daha kolay olacak sanki. Biz ne yersek girdiğimizde bi restauranta onlarda yiyecek mesele kalmayacak.
Merak ettim. Hayirlisi olsun senin icin en onemlisi biBen birşeyi çok istediğimde bir halt olmuyor ama gariptir ki çok istemediğimde enteresan ve genellikle de musibet bir şekilde o iş olmuyor!
Bilmece gibi oldu biliyorum ama vakit bulur bulmaz yazacağım, hem anlatmaya hem de fikir almaya ihtiyacım var çünkü. Sevinmekle üzülmek arasındayım, şans mı şanssızlık mı şuan bilemediğim bir durumdayım. Yine de içim sevinmekten yana, yüreğimde kelebekler ağır basıyor
Aklıma iş ya da ikinci bebek geldi :)Ben birşeyi çok istediğimde bir halt olmuyor ama gariptir ki çok istemediğimde enteresan ve genellikle de musibet bir şekilde o iş olmuyor!
Bilmece gibi oldu biliyorum ama vakit bulur bulmaz yazacağım, hem anlatmaya hem de fikir almaya ihtiyacım var çünkü. Sevinmekle üzülmek arasındayım, şans mı şanssızlık mı şuan bilemediğim bir durumdayım. Yine de içim sevinmekten yana, yüreğimde kelebekler ağır basıyor
Hayirdir inşallah piti merak ettimBen birşeyi çok istediğimde bir halt olmuyor ama gariptir ki çok istemediğimde enteresan ve genellikle de musibet bir şekilde o iş olmuyor!
Maşallah. Oldu da bitti diyebilirsin artık yavaş yavaş. .Bizimki bugun emekledi oturdu. Cok hareketlendi. Agrisi azaldi arada basini egip bakiyorhassasiyet var hala. Zor zapteddim kucagima aldim ayakta tutuyorum sacimi basimi yoldu. Bayiliyo sacima. Sonra seviyo guya beni. Ana kucagina tutup kalkiyo cekiyo. Oturmaya calisiyor. Yarin daha zor zaptedcem sanirim. Sunnet kilotlarindan alacagim . Dis hala ayni . Kulagini hala tutuyor. Emzigi başina yuzune vuruyor . Dis huzursuzlugu hala ayniii
Sunnet kilodu aldim. Ustune bez bagladim. Hareket kisitlamasi yok. Cok rahatlikmisMaşallah. Oldu da bitti diyebilirsin artık yavaş yavaş. .
Aklıma iş ya da ikinci bebek geldi :)
Hayirdir inşallah piti merak ettim
Senin yazılarıni özledik edebiyatçı gibisinBen birşeyi çok istediğimde bir halt olmuyor ama gariptir ki çok istemediğimde enteresan ve genellikle de musibet bir şekilde o iş olmuyor!
Biz de aynı durumdayiz piti. Ise donmucem. Allah veriyor bebislerimizin rizkini. Bu durum zaten seni mutlu etmis belliki. Biraz kemer sıkarsın olur biter. Hayırlısı olsun..Lollapollosaa Doğru tahmin canım, iş mevzu. Pembedon5 senin aklına geleni biliyorum kız zilli, merak etme hamile değilim.
Çalıştığım kurum doğum izni mevzundan dolayı beni darlayıp duruyordu, ben de dersin başlayacağı tarihe kadar iznimi kullanmak için direttim bugüne kadar. O esnada epey bir takıştık, zaten hiç ama hiç işe dönmek gelmiyordu içimden. Ona da güvenerek hiç geri adım atmadım, sadece kadrom boşa gitmesin diye döneyim diyordum, neticede tek maaş zor filan diye ama bir yandan da içim kan ağlıyordu. En sonunda kurum rest çekti, ben de "aman tamam be" dedim. İşe dönmüyorum!
Bir yandan biraz ürküyorum tek maaşla İstanbul, insanı korkutuyor elbette ama içimde de tarifsiz bir sevinç, kızım bana kaldı, ben kızıma. Allah pişman etmesin
Ben birşeyi çok istediğimde bir halt olmuyor ama gariptir ki çok istemediğimde enteresan ve genellikle de musibet bir şekilde o iş olmuyor!
Bilmece gibi oldu biliyorum ama vakit bulur
Lollapollosaa Doğru tahmin canım, iş mevzu. Pembedon5 senin aklına geleni biliyorum kız zilli, merak etme hamile değilim.
Çalıştığım kurum doğum izni mevzundan dolayı beni darlayıp duruyordu, ben de dersin başlayacağı tarihe kadar iznimi kullanmak için direttim bugüne kadar. O esnada epey bir takıştık, zaten hiç ama hiç işe dönmek gelmiyordu içimden. Ona da güvenerek hiç geri adım atmadım, sadece kadrom boşa gitmesin diye döneyim diyordum, neticede tek maaş zor filan diye ama bir yandan da içim kan ağlıyordu. En sonunda kurum rest çekti, ben de "aman tamam be" dedim. İşe dönmüyorum!
Bir yandan biraz ürküyorum tek maaşla İstanbul, insanı korkutuyor elbette ama içimde de tarifsiz bir sevinç, kızım bana kaldı, ben kızıma. Allah pişman etmesin
Gönül tokluğu
Karın tokluğunda nice üstündür
Bende senin ve meleğinin adına çok sevindim...
İnşallah sağlıklı huzlurlu dolu dolu günleriniz olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?