2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tam tarif verir misin sur

Bal kabagi ciktimi gormedim ben. Biz sutlu muhallebisini yapiyoruz. Minnoşa devam sutle yapacagim. İcine oekmez ve ceviz.

Torba tulumla hiç dönemedi M MazeGuase06 uykusunda ağladı sinirinden dönemiyor diye. Üstelik çok terletti. Tavsiye etmiyorum. Bacakları ayrı olan daha iyi olacak heralde.

Sağol canım ben de öyle olacağını düşünmüştüm mismomy de aynı şeyi düşünüyodu. Ama deneyimleyen birinden öğrenmek istedim yine de. Tekrar teşekkürler

Iyi geceler kızlar

M Mismommy tekrar geçmiş olsun canım

Fırsat bulupta yazamadım kacgundur kızımı gören bu anasindan daha cadı diyorlar hiç durmuyor devamli aynı şeylerle oynamaktan sıkılıyor bide zilliyle konusucaksin oynarken

Bugün semizotu çorbası yaptım
Semizotu,kırmızı mercimek,pirinç,yarım küçük boy patetes rendeledim içine bide Arpacık soğan yarım kase içti bunada şükür

Bu ara favori meyve puremiz armut erik bir tatlı kaşığı pekmez atıyorum severek yiyor aman maşallah diyorum

Uykusuzluk devam geceleri günde 4 5kez kakaa ah şu üstteki iki diş cikaydi

Surrender canım yeşil mercimek çorbası yapıcagim yazmışsın nasıl yedimi bi sıkıntı oldumu mukuslu kaka fln

Bizim baliktan sonra mukuslu kaka yaptı gün boyu geçen gün daha cesaret edip yedirirmiyim bilmiyorum

yedi evet. yani bi şekilde yedi :=) kakada mukusu takmadıgım için görmuyorum da varsa bılemem

@lollapolusa canım diyete basladinmi nasıl gidiyor ben yapamıyorum az yediğim halde kilo gitmiyor yarın sabah sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptircam

Bide onlara bakilsin iki ay önce fln çok az TSH biraz sınırın uzeriydeydi iki hafta sonra yeniden kan ver dedi gitmedim

Kızımı emzirdikten sonra dahada acikiyorum ya bıktım bu kilolardan bunalimdayim kilo insani olduğundan yaşlı gösteriyor

Tam tarif verir misin sur
beyaz unla tam bugday ununu az tereyagda kavurdum. kavrulana kadar karıstırdım yanmasın diye
tam bugday ununu cok az koydum
kavonoza koyup dolaba koydum :=) aslında tarıflık bı durum yok.
sonra onla muhallebı yaptım meyvelı
değişik muhallebıler olsun cocuga . un kof kilo yapar
yaparsa yapsın yaa.. o olmaz bu olmaz.ulen biz iyi yaşamışız nete göre.

yedi evet. yani bi şekilde yedi :=) kakada mukusu takmadıgım için görmuyorum da varsa bılemem
Evet ya aslında bende biraz takmasam iyi olacak
Annem diyor kızım sizinde böyle olurdu hiç niye böyle oldu diye dusunmezdim diyor
Bende yapayım robattan cektinmi yoksa puturlumu yedirdin

Annem diyor kızım sizinde böyle olurdu hiç niye böyle oldu diye dusunmezdim diyor
gecen mukus vardı hemde lob mukus . görmezden geldım. bir şeye tepkı verdıgı bellı, ama ciltte döküntü falan yoksa takmayacaksın. takmayacaksın ve vermeye devam edeceksın ki bagısıklık kazanıp umursamasın alerjiyi beden. olay sadece kakadaysa tabii.
süzgecten gecırdım robotta olur.

Aynen canım annem size reçel peynir ekmek çay karistirip yedirirdim diyor
Yediğimiz her yemekten tattirirdim acılı olmadığı sürece diyor :)

Sagol canim. Afiyet olsun minnoşa. Diş sorunumuz var bizimde ya

Kilo veremeyince mutsuz oluyoruz . İhmal etme. Bende tahlil yaptirdim saglik ocagina gidemedim endokrine bi. Tsh yuksek. Hem kilo veremedim hemde cok üsuyorum .

Yediklerine gore kaka da degisecek. Farkli olabilir her seferinde kaka. Bizimki kabiz biraz demirde aliyor. Rengide farkli oluyor. Kakada degisik seyler oluyor yedigine gore

Aynen canım annem size reçel peynir ekmek çay karistirip yedirirdim diyor
Yediğimiz her yemekten tattirirdim acılı olmadığı sürece diyor :)
Bende tattiriyorum. Tuzsuz ilk biraz ayiriyorum. Tok karna oluyor zaten illa tadacak bizimkinden . Hem sogumasin yemekten diye zaten tok bir iki birsey yiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…