- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.701
kaşık maması dısında muhallebı yapmıyor musun hiç? günde kaç öğün mama yıyor? kaşık maması yaniYok cnm ya ayda hatta yilda bir yaparim ancak kilo alsin diye muhallebi falan vermiyorum zaten. Kasik mamasi sadece veriyorum evde hazirladigim ek gida disinda
ayyyy komsu kızının dişleri çıkmış. gıcırdatıyor içim gidiyor. agzım bi degısık oluyorgeçenlerde bi minnoşta yapıyordu unuttum
bizimki bugün bi diş gıcırdatma çıkardı başıma
aman allahımmmm
emziği veri verdim hemen ağzına
Beynim rendelendi resmen
niye böyle yapıyor acaba...
4 diş var ama yeni diş gelecek sanırım
çığlıklı uyanma
ve uyanıkken dişe baskı yapma isteği arttı
ne iyi bir insannnuyku tulumu yapmaktan vazgectım ona zaman yok çünkü. yapaydım sana da yapıcaktım
yok ya hep aklımda....sen onu unutmadın mı yahu
bende bir kere unutmustum. dolaba koyup 1 gün ellemedım. çok az ekşiydi.Ya offf acayip moralim bozuldu...
Bugün minnoş için yoğurt mayaladım fırına attım.
Saat 14.30 da unutmuşum ya
Şimdi geldi aklıma....
Yedi saati de geçmiş
En fazla 6 saat tutuluyo diye biliyorum
Yoksa ekşiyo deniliyo...
Çok sıkıntı olur mu yaa...
Bide mayalanma iyi olsun diye
Tepsiye kaynar su koymuştum
Fırın içi buhar olsun diye...
Bu arada yoğurtları kapaklı kasede porsiyonluk 1er günlük yapıyorum
Bozulma yada ekşime olmaz dimi yaaaa
Dolaba attım şimdi
6 aylıkken çıktı dişleri...ayyyy komsu kızının dişleri çıkmış. gıcırdatıyor içim gidiyor. agzım bi degısık oluyoröff benımkı de mı oyle olacak yaa.
yalnız beyin rendelenmesi nasıl bi testere düşüncesidir yaaabooo kaçın
testere misali psikopat düşüncesi buldum bu lafını. heee hoşuma gitti mi? acayip6 aylıkken çıktı dişleri...
Peşpeşe 4 diş patlattı...
İlk defa bugün böyle yaptı
Gıvır gıcır
Ayyyy
Şuan düşünmek bile ... ıyyy
Sörrr
"Yalnız beyin rendelenmesi nasıl bi testere düşüncesidir yaaabooo kaçın"
Bunu anlamadım yaa...
Benim benzetmemimi ilginç buldun ya
Yoksa bu kerettaların diş gıcırtmasını mı
Ayy harikalarrr
Bayıldım
Ne kadar bunlarr
Offfbende bir kere unutmustum. dolaba koyup 1 gün ellemedım. çok az ekşiydi.
Ama çok gıcık bi his veriyo insana ya...testere misali psikopat düşüncesi buldum bu lafını. heee hoşuma gitti mi? acayip
Tam da simdi yazdigin mesaji okurken benim yogurtlar geldi aklima firindaydi benimkilerde unutmusum sayende benim yogurtlar kurtuldu hay cok yasa arkadasim bende saat 4 te mayalamistimYa offf acayip moralim bozuldu...
Bugün minnoş için yoğurt mayaladım fırına attım.
Saat 14.30 da unutmuşum ya
Şimdi geldi aklıma....
Yedi saati de geçmiş
En fazla 6 saat tutuluyo diye biliyorum
Yoksa ekşiyo deniliyo...
Çok sıkıntı olur mu yaa...
Bide mayalanma iyi olsun diye
Tepsiye kaynar su koymuştum
Fırın içi buhar olsun diye...
Bu arada yoğurtları kapaklı kasede porsiyonluk 1er günlük yapıyorum
Bozulma yada ekşime olmaz dimi yaaaa
Dolaba attım şimdi
Kıazzz koyun derisi yüzer gibiAllah iyiliğini bu muydu. İzleme bidaha tiksinir insan . Çoğu kadin oluyor diye teselli et kendini7 kat kesilip dikiliyoruz. Sonucu mükemmel oluyor Benim boynum kesildi. O daha kotu.
He yaay pembeee
annenler geldi
sana iş kalmadı herhalde :)
iş çıkarma kendine gece gece be...
2.çocuk düşünüyon galiba...
2. kez kesilirse ne olur diye mi düşünüyon yoksa...
Kk okumanin faydalari iste kizimi uyutuyordum bir yandan da burayi okuyordum esime seslendim hemen ativer dolaba diye cok iyi oldu cok bu gece benim aklima gelmezdi hkesin hic aklimda yoktu vakit dolmadan once aklima gelir daha erken derim vakit dolunca da aklima gelmez gerci kafami kaldi ki artik bizde herseyi unutur oldum halbuki cok saglam hafizam vardiÇok şükür...
Sevindim canım
Kurtardın sen..
Ay bitane takip alıp mesaj attım..bakalım ne dicek..carters abdden diyehangı sayfada? sen büyük sayfalardan alıyorsan pahalıya satıyorlar. instagramdan alıyorum. 40-45 tl tanesi. dolara göre degısıyor
Söörendür ne markalar dendedin..mısa efendi hipi pek seviyo..bide içine hip bisküvi ezip atıyom gece ..00.00 gibi veriyom bide 04.30 dadevam sütü kullanmıyorum. kullansam gece 1 kere verırdım ne güzel olurdu.
uyku tulumu yapmaktan vazgectım ona zaman yok çünkü. yapaydım sana da yapıcaktım
sen onu unutmadın mı yahu
sma bebelac denedım sadece. biberon almıyor yaa. aslında gece uykusunda da bı denemek lazım. bilmiyorum valla. bir kere de kasık mamasıyla devam sütü karıstırmıstım çocuk içinde ne var yok hem alttan hem üstten çıkarmıstıSöörendür ne markalar dendedin..mısa efendi hipi pek seviyo..bide içine hip bisküvi ezip atıyom gece ..00.00 gibi veriyom bide 04.30 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?