2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pembe okurken Yoruldum ınan dur biraz annen var ne güzel keyfini çıkar sahi sen ne okuyorsun

kendi yolları..
Vay be

Pembe okurken Yoruldum ınan dur biraz annen var ne güzel keyfini çıkar sahi sen ne okuyorsun
Anacım valla bellerim koptu..
Ben Türkçe öğretmenliği okuyorum malatya inönü kazanıp sakaryalara geçişlerle ..dondurmalarla..şimdide muşla..
Okumaya ve bitirmeye alttan derslerle ..aman de get nitcen

Masraf hep olacak pembe...
Şimdi bez mama kıyafwt...
Yarın okul
Özel ihtiyaç her gördüğünü isteme
O zaman maddiyat düşünülürse yapmak daha zor....
Ama yaşıtı birbirine yakın olma durumu
En mantıklısıı...

Geçen yazılan şu ileti beynimde dolanıp duruyo
En güzel armağan kardeş...

kendi yolları..
Vay be
Offf...
Yak yakk
Ben Türkçe öğretmenliği okuyorum malatya inönü kazanıp sakaryalara geçişlerle ..dondurmalarla..şimdide muşla..
Maşallah sana
Oğlun senin bu çektiğin zorluğun meyvelerini yiyecek
Bugünlerinin hikayesiyle büyüyecek
Annem mücadeleci bir kadınmış diyecek
Ben küçükken hem okumuş hem bana bakmış diyecek :)))

Amannn karıştırma tamam sustum sormwmos kabul et öğretmen olmayı ben de çok istemiştim sınıf öğretmenliği içimde kaldı ama kısmet herşey ikinci çocuk da hiuf ve sana katloyorum 2 yasında ise baslayacam hamile olup tekrar 2 yil daha ayrlacam düşüncem o ama Rabbim nasip ederse inşallah ama iki çocuk nasıl buyur kafamda deli sorular en zoru da uykusuzluk beni btiriyor ama yas 28 mantıklı düşünmek lazım

Bu zorluğu her türlü yaşıycaz...
En iyi süreç okul süreci rahatlık beklenirse 2. Çocuk için...
4_5 yaşı beklenecek o zaman...
....
Hayırlısı demek gerek
Plan yapmaktan korkuyorum
Sağlıklı olmak en büyük isteğim
Önce ruh sonra beden sağlığı...

Aynen canım hayirlisi herşeyin

annen ne zaman gıdecek?

onun jeli de mi varmıs? nasıl etkılı mı?

aynı sekılde benımkıde öyle. zor uyuttum
Valla anlamadimki sur ya, benimki bazen disten sikintili, bazen sikintisiz cikacakmis gibi gelmiyor artik zaten bana. Mentollu bisey, surdugun zaman bi sure rahatlatiyo sanki, ogle ve gece uykusuna yatarken suruyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…