- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.741
Pembe okurken Yoruldum ınan dur birazHif..zaman hiç yetmiyo hiç..sabah 06.00 da da ayaklanıp güne başlasamda..annem var bana hiç iş düşmüyor ama nedense vaktim yok
Oğlanın odasının olması iyi oldu..temizliyorum ve ona göre ayarladım..ama yinede salona taşıyoruz tabi onuda
Ay banyoda yaptım ..sabah elektirk falan olmaz ..kokarım..
Birde eve giren sinekleri öldürüyorum..öldürdüğüm yeride siliyorum..bide başka yerlere konarsa yere konmasını bekliyorum..koltuk tepelerinde öldürmüyorum..
Pis pis pis..
Evim temiz olsa ,ütüm olmasa,mutfak tamamen düzenli olsa,ocaktata yemeğim pişmiş olsa..musa uyuyor olsa ve saatte 18.00 olsa
Ay midem bulandı kusucam
Az kaldı bee...
Büyüyorlar çabucak...
Tüm bu istediklerin/miz olduğunda
Bu pıtırcıklar eşşek kadar olmuş olacak
Ve ne artık dağıttıkları ev
Ne ütü bekleyen çamaşır
Ne de uykusuz günlerin olacak
Çünkü onlar çoktan kendi yollarını çizmiş olacak
Artık bu yorucu temponun
Acı tarafını değil
Nimet kısmını görmek istiyorum
Anacım valla bellerim koptu..Pembe okurken Yoruldum ınan dur birazannen var ne güzel keyfini çıkar sahi sen ne okuyorsun
Offf...kendi yolları..
Vay be
Maşallah sanaAnacım valla bellerim koptu..
Ben Türkçe öğretmenliği okuyorum malatya inönü kazanıp sakaryalara geçişlerle ..dondurmalarla..şimdide muşla..
Okumaya ve bitirmeyealttan derslerle ..aman de get nitcen
Amannn karıştırma tamam sustum sormwmos kabul etAnacım valla bellerim koptu..
Ben Türkçe öğretmenliği okuyorum malatya inönü kazanıp sakaryalara geçişlerle ..dondurmalarla..şimdide muşla..
Okumaya ve bitirmeyealttan derslerle ..aman de get nitcen
Bu zorluğu her türlü yaşıycaz...Amannn karıştırma tamam sustum sormwmos kabul etöğretmen olmayı ben de çok istemiştim sınıf öğretmenliği içimde kaldı ama kısmet herşey ikinci çocuk da hiuf ve sana katloyorum 2 yasında ise baslayacam hamile olup tekrar 2 yil daha ayrlacam düşüncem o ama Rabbim nasip ederse inşallah ama iki çocuk nasıl buyur kafamda deli sorular en zoru da uykusuzluk beni btiriyor ama yas 28 mantıklı düşünmek lazım
Aynen canım hayirlisi herşeyinBu zorluğu her türlü yaşıycaz...
En iyi süreç okul süreci rahatlık beklenirse 2. Çocuk için...
4_5 yaşı beklenecek o zaman...
....
Hayırlısı demek gerek
Plan yapmaktan korkuyorum
Sağlıklı olmak en büyük isteğim
Önce ruh sonra beden sağlığı...
değiştirdim. bi halta yaramıyor. çakal gibi bişi benımkıBineron ucu değiştirmwti denedin mi 2 nomra 3 nomra yada kaucuk falan..uykulu uykulu oda nasıl anlıyorsa
benımkıde küçüldü. gece 10 da ve öğlen 11-12 de yıyor mama. onun arasındakı saatlerde emıyor. acaba sütüm gece yetıyor mu ki? öğlen 11-12 ye kadar emziriyorum.Memişler küçüldübi gece emiyor..ardından 120 cc mama
Doyurucu değil..mama vermessem 2 saate bi emiyo
annen ne zaman gıdecek?Hif..zaman hiç yetmiyo hiç..sabah 06.00 da da ayaklanıp güne başlasamda..annem var bana hiç iş düşmüyor ama nedense vaktim yok
Oğlanın odasının olması iyi oldu..temizliyorum ve ona göre ayarladım..ama yinede salona taşıyoruz tabi onuda
Ay banyoda yaptım ..sabah elektirk falan olmaz ..kokarım..
Birde eve giren sinekleri öldürüyorum..öldürdüğüm yeride siliyorum..bide başka yerlere konarsa yere konmasını bekliyorum..koltuk tepelerinde öldürmüyorum..
Pis pis pis..
Evim temiz olsa ,ütüm olmasa,mutfak tamamen düzenli olsa,ocaktata yemeğim pişmiş olsa..musa uyuyor olsa ve saatte 18.00 olsa
Ay midem bulandı kusucam
Calgel kullaniyorum buzdolabında bekletiyorum ilacikızlar, diş jeli ne kullandınız?
yarım benim öküze aldırcam daCalgel kullaniyorum buzdolabında bekletiyorum ilaci
Nurse harveys aldim benkızlar, diş jeli ne kullandınız?
Benim esim eczaneye soylemis oyle almis bizim iki dis var altta ustleride beyazlamis. Gece yirtinarak uyaniyoyarım benim öküze aldırcam da
o yuzden sordum
onun jeli de mi varmıs? nasıl etkılı mı?Nurse harveys aldim ben
Benim esim eczaneye soylemis oyle almis bizim iki dis var altta ustleride beyazlamis. Gece yirtinarak uyaniyo
Benimki gece 10 saat boyunca beslenmiyor. Acaba acmidir gece yaMemişler küçüldübi gece emiyor..ardından 120 cc mama
Doyurucu değil..mama vermessem 2 saate bi emiyo
Valla anlamadimki sur ya, benimki bazen disten sikintili, bazen sikintisiz cikacakmis gibi gelmiyor artik zaten bana.onun jeli de mi varmıs? nasıl etkılı mı?
aynı sekılde benımkıde öyle. zor uyuttum
çıksada kurtulsakValla anlamadimki sur ya, benimki bazen disten sikintili, bazen sikintisiz cikacakmis gibi gelmiyor artik zaten bana.Mentollu bisey, surdugun zaman bi sure rahatlatiyo sanki, ogle ve gece uykusuna yatarken suruyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?