2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah verirsin canım
Defnede surunuyor tutunup kalkma fln yok daha sekiz ay sekiz günlük daha senin fıstık abla ama )
Istahsizlik bizdede var çok şükür bugün yarım kaseden fazla çorba icirdim suan emziriyorum uyudu

Ayy hadi maşallah diyeyim sana kilo verdim diye yazarsın buraya
Bugün kan verdim sonuçlar çıksın bende varım diyete
Hatta kk diyet bölümüne bakacağım birazdan
Tarçınlı elma fikri güzel
Bide tv duydum haşlanmış nohutu yoğurtla karistirip yiyorlarmis tok tutuyormus

Bende saglikli beslenme taraftarayim. Arada degisik tat diye yapilabilir.Cok katida degilim . Saglikli beslenen bebegin kemik gelisimide daha kuvvetli oluyor. Ciliz olmuyi. Kilolu da olsa kemikleri zayif bebekler var. Kalorisi arttirarak yapilabilir zatif bebekse. Saglikli kilo hemde hasta olmamalari acisindan onemli. Minnos sayesinde bizde artan sebzeleri corba yapiyorum. Bizde alistik sebze yemeye. Arada normal yemek te yiyecek eve sebzeyi baligi bizde onunla yiyecez insallah.

Tatli isteginde vanilya koklayin diyorlar. Tatli istegini bastiriyormuş. Yabancilar cogu diyeti oyle yapiyormus dr diyirdu gecen tvde. Hele regl doneminde cikolata krizi geliyor resmen

bende yaptırmayacaktım ama eve giren çıkandan bile geçebilir diye yaptırdım. aynen çıksa da kurtulsak

yemeklerinde gereklı vıtamınler var, 1-2 kaşık undan bişi olacagını sanmıyorum. hem inan bazı seyler bünye meselesi.
sen hep muhallebı tarzında mı verdın?

Bak ben ıspanaklı börek götürüyom

ama canım ben gibi abartmayın olur mu

:)
O yanik sesiyle gece tüm yan komşuların begenisini(!) (özellikle gece yarısı 2-5 arasi) topluyor, hepsi ayakta alkışlıyor zannimca...

yemeklerinde gereklı vıtamınler var, 1-2 kaşık undan bişi olacagını sanmıyorum. hem inan bazı seyler bünye meselesi.
sen hep muhallebı tarzında mı verdın?
biberon maması olarak günde iki kere veriyordum..onu içince zaten yemek yemek istemiyordu..tombul tombul olmuştu..ben abarttım ek gıdaya da geç geçti..bu mamayı kesince e nolacak yemek te yemedi..hızla gelişimi yavaşladı..benim gibi yapmayacağına eminim...bu da olumsuz bir tecrübedir bilmeniz de fayda olduğunu düşünüyorum ve kendime ,üşengeçliğime hala çok kızıyorum

Facede sayfa var ocak anaları beraber zayoflıyor diye.orda görmüştüm.ayrN detoxu diyw geçiyo haşlanmış nohut buğday ya da bulgur yeşil mercimek 4 er kaşık.bunu ayranın içşne koyup iki saatte bir birer kase yiyosun
Kahvaltı normal rejim kahvaltısı
2 gün yapıyosun bunu
1,5 kilo verdim ben bunjnla yaklaşık
İnşallah sonuçların iyi çıkar
Birbirimizi motive ederiz rejim süresince :)

anladım canım. ben ek gıdalarla kullanmayı düşünüyorum. ve muhallebınin içine 1-2 kaşık

kaka okul eğg okul...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…