- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.661
Inşallah verirsin canımCnm bende diyetisyene gittim bir liste oluşturdu, kalori hesabı bir diyet. Tatlı yok, makarna, pilav, patates, şeker hiç yok. Tatlı meyve bile yok. İnşallah gidecek kilolar. Evet işe başladım nerdeyse 2 ay olacak. İşe başlamak iyi geldi çok bunalmıştım.
Prenses iyi şuan annem bakıyor. Yeme problemimiz var işte, cok zor besliyoruz. Onun dısında çok zevkli, emekliyor. Tutunup kalkıyor. ben ayaktayken bacagıma tutunup kalkıyor. Yakında yürür diye bekliyoruz. Senin bebiş nasıl
Ayy hadi maşallah diyeyim sana kilo verdim diye yazarsın burayaCanım başladım diyete .şu an ikimnci günü.şimdilik iyi gidiyo.emzirdikten sonra acıkma bende de var.bi de ücretsiz izinde olduğum için evde oturmaktan da çok yiyorum sanırım.kilo hakiketen yaşlu gösteriyo.inşallah biz de zayoflayabiliriz.
Bugün ara öğünde elmayı dildim
Üstüne tarçın ve ceviz koydum
Tatlı isteğimi bastırdı bayas
Sebzeyi meyveyi sifkeyle yikiyoruz dogal mikrop temizleyici. Camasir ve bulasir mak. Koyuyorum. Camasirlarida yumusatiyoSirke derken canım. Ne işe yarıyor bizede söyle.
Bende saglikli beslenme taraftarayim. Arada degisik tat diye yapilabilir.Cok katida degilim . Saglikli beslenen bebegin kemik gelisimide daha kuvvetli oluyor. Ciliz olmuyi. Kilolu da olsa kemikleri zayif bebekler var. Kalorisi arttirarak yapilabilir zatif bebekse. Saglikli kilo hemde hasta olmamalari acisindan onemli. Minnos sayesinde bizde artan sebzeleri corba yapiyorum. Bizde alistik sebze yemeye. Arada normal yemek te yiyecek eve sebzeyi baligi bizde onunla yiyecez insallah.Canım kızıma bende bu undan mamalar yaptım, tadı güzel oluyor ama tavsiye etmem.. Çocuk iyi kilo alıyor ama ileride ince kemikli zayıf ve kansızlık yaşayan bir çocuk oluyor. Ayrıca kabızlık ta cabası. Aslında senin tariflerin çok güzel, bence una ihtiyacın yok. Ben şimdi o kadar pişmanım ki, kızım çok zayıf. Bu yüzden mi diyeceksin, evet bu yüzden, oh ne güzel kilo aldı felan derken olayı abarttım ben
Tatli isteginde vanilya koklayin diyorlar. Tatli istegini bastiriyormuş. Yabancilar cogu diyeti oyle yapiyormus dr diyirdu gecen tvde. Hele regl doneminde cikolata krizi geliyor resmenCanım başladım diyete .şu an ikimnci günü.şimdilik iyi gidiyo.emzirdikten sonra acıkma bende de var.bi de ücretsiz izinde olduğum için evde oturmaktan da çok yiyorum sanırım.kilo hakiketen yaşlu gösteriyo.inşallah biz de zayoflayabiliriz.
bende yaptırmayacaktım ama eve giren çıkandan bile geçebilir diye yaptırdım. aynen çıksa da kurtulsakpitii pitii pitii :) ayni durumdayim. Herseyin caresi var, bir kac gun uzuldum ama cozulmeyecek bisey yok aslinda. Belki anneleriyle minnoslarin daha fazla zaman gecirmeleri icin bir firsattir bu... tek maas ve ev kredisi oduyoruz bizde, zorluyor, bakalim ne yapacagiz...
Gecmis olsun, ben yaptirmamaya karar verdim asiyi, 1 yasinda tek doz yaptiracagim. Su disler patlasa artik ya, gecen gun 14 aylik yeni patlatan bile duydum sur korkuyorum
cikti canim aldik hemen :) yedirdik. Hatta 3 gun kurali falan yapmadim bir ufak dilim hasladim yedirdim hemen
ooo hadi hayirli olsun allah zihin acikligi versin
yemeklerinde gereklı vıtamınler var, 1-2 kaşık undan bişi olacagını sanmıyorum. hem inan bazı seyler bünye meselesi.Canım kızıma bende bu undan mamalar yaptım, tadı güzel oluyor ama tavsiye etmem.. Çocuk iyi kilo alıyor ama ileride ince kemikli zayıf ve kansızlık yaşayan bir çocuk oluyor. Ayrıca kabızlık ta cabası. Aslında senin tariflerin çok güzel, bence una ihtiyacın yok. Ben şimdi o kadar pişmanım ki, kızım çok zayıf. Bu yüzden mi diyeceksin, evet bu yüzden, oh ne güzel kilo aldı felan derken olayı abarttım ben
Bak ben ıspanaklı börek götürüyomCanım başladım diyete .şu an ikimnci günü.şimdilik iyi gidiyo.emzirdikten sonra acıkma bende de var.bi de ücretsiz izinde olduğum için evde oturmaktan da çok yiyorum sanırım.kilo hakiketen yaşlu gösteriyo.inşallah biz de zayoflayabiliriz.
ama canım ben gibi abartmayın olur muBende saglikli beslenme taraftarayim. Arada degisik tat diye yapilabilir.Cok katida degilim . Saglikli beslenen bebegin kemik gelisimide daha kuvvetli oluyor. Ciliz olmuyi. Kilolu da olsa kemikleri zayif bebekler var. Kalorisi arttirarak yapilabilir zatif bebekse. Saglikli kilo hemde hasta olmamalari acisindan onemli. Minnos sayesinde bizde artan sebzeleri corba yapiyorum. Bizde alistik sebze yemeye. Arada normal yemek te yiyecek eve sebzeyi baligi bizde onunla yiyecez insallah.
:)Maşallah her şeyi yemeye başlamış senin bebişin. Çok fazla pipiriklenmekten yana değilim bende artık. Balığı mesela hiç ona göre ayarlamadim. Biz nasıl yediysek öyle veriyorum. Zaten iştahsız iki lokma yediği şey.
Ama siz isot falan bayag ilerlemissiniz. Yanık sesli olucak yavrucakpatlativerir bi türkü
biberon maması olarak günde iki kere veriyordum..onu içince zaten yemek yemek istemiyordu..tombul tombul olmuştu..ben abarttım ek gıdaya da geç geçti..bu mamayı kesince e nolacak yemek te yemedi..hızla gelişimi yavaşladı..benim gibi yapmayacağına eminim...bu da olumsuz bir tecrübedir bilmeniz de fayda olduğunu düşünüyorum ve kendime ,üşengeçliğime hala çok kızıyorumyemeklerinde gereklı vıtamınler var, 1-2 kaşık undan bişi olacagını sanmıyorum. hem inan bazı seyler bünye meselesi.
sen hep muhallebı tarzında mı verdın?
Facede sayfa var ocak anaları beraber zayoflıyor diye.orda görmüştüm.ayrN detoxu diyw geçiyo haşlanmış nohut buğday ya da bulgur yeşil mercimek 4 er kaşık.bunu ayranın içşne koyup iki saatte bir birer kase yiyosunAyy hadi maşallah diyeyim sana kilo verdim diye yazarsın buraya
Bugün kan verdim sonuçlar çıksın bende varım diyete
Hatta kk diyet bölümüne bakacağım birazdan
Tarçınlı elma fikri güzel
Bide tv duydum haşlanmış nohutu yoğurtla karistirip yiyorlarmis tok tutuyormus
Deniycem teşekkür ederim :)Tatli isteginde vanilya koklayin diyorlar. Tatli istegini bastiriyormuş. Yabancilar cogu diyeti oyle yapiyormus dr diyirdu gecen tvde. Hele regl doneminde cikolata krizi geliyor resmen
Ohh götür pembitoooBak ben ıspanaklı börek götürüyom
anladım canım. ben ek gıdalarla kullanmayı düşünüyorum. ve muhallebınin içine 1-2 kaşıkbiberon maması olarak günde iki kere veriyordum..onu içince zaten yemek yemek istemiyordu..tombul tombul olmuştu..ben abarttım ek gıdaya da geç geçti..bu mamayı kesince e nolacak yemek te yemedi..hızla gelişimi yavaşladı..benim gibi yapmayacağına eminim...bu da olumsuz bir tecrübedir bilmeniz de fayda olduğunu düşünüyorum ve kendime ,üşengeçliğime hala çok kızıyorum
Gule gule giysin minnosinstagramdan 3 tane carters polar tulum siparişi verdım. 15 güne gelırsonunda karar verebıldım
2 tane de evde var. miss gibi kışı cıkarırız
instagramdan 3 tane carters polar tulum siparişi verdım. 15 güne gelırsonunda karar verebıldım
2 tane de evde var. miss gibi kışı cıkarırız
pitii pitii pitii :) ayni durumdayim. Herseyin caresi var, bir kac gun uzuldum ama cozulmeyecek bisey yok aslinda. Belki anneleriyle minnoslarin daha fazla zaman gecirmeleri icin bir firsattir bu... tek maas ve ev kredisi oduyoruz bizde, zorluyor, bakalim ne yapacagiz...
Gecmis olsun, ben yaptirmamaya karar verdim asiyi, 1 yasinda tek doz yaptiracagim. Su disler patlasa artik ya, gecen gun 14 aylik yeni patlatan bile duydum sur korkuyorum
cikti canim aldik hemen :) yedirdik. Hatta 3 gun kurali falan yapmadim bir ufak dilim hasladim yedirdim hemen
ooo hadi hayirli olsun allah zihin acikligi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?