2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence cok kasıyorsun. tek olmasan bu dedıklerını sonuna kadar uygula. niloya acıyorum, pepe acıyorum. ama sarkılarını sevıyor. oyun bahcesınden ızlıyor. el çırpıyor, oynuyor hatta şarkılara. iş yapacaksam yürütece koyuyorum peşimden dolanıyor. annem erkek kardeslerıme kullanmıs. şükür kimsede sorun yok. etrafımda tanıdıgım özellikle erkek anaların çoğu kullandı. sen bılırsın tabii ki
pek açmadıgın için kitlenmiştir, degısık gelmıstır. benımkı kitlenmıyor izlerken. bi yandan izleyıp bı yandan oyun oynuyor. ve yürütece karsı olan kanguru da kullanmamalı
zira aynı mantık

gece 1 öğün içse ne güzel olur yaaa.. dr brown aldım yazık oldu biberonlara. deniycem 1 hafta .
Uyku süresi uzarsa mama ile iyi olabilir
Yaman çelişki aslında...

Anne sütü çok faydalı...
Anne sık uyanmak zorunda olsada emsin bi daha bulamayacak haklı düşüncesi

Süt faydalı ancak uzun süre ttok tutmaz
Açlıktan sık sık uyanırsa bedeni dinlenmez düşüncesi..

Süt varken sütü içsin
Az daha uyusun diye mama vermek anlamsız düşüncesi...

Hangisi abi hangisi...

Zaten süt bitti bitecek...
Bişey kalmadı
Emsin ya bi de mama çıkarmıyım en iyisi başıma emmez filan sonra

hepsını yesin içsin, emsin

g. te giren şemsiye acılmaz hiuf

dün mutfaktayken elıne pırasa verdım. aşındırmış baya elınden alınca yırttı kendını. salatalık emsin dedim soydum bi baktım koparmıs
elınden aldım 30 dk agladı yaa
Ya biliyon benimkininde agzinda dis yok ama eline salatalik ekmek limon :) ne bulduysam veriyorum ben yiyebiliyo yutamadiginida cikariyo, artik blenderda kullanmiyorum catalla eziyorum onu bile kolay yutuyo sukur. Korkma bence artik :)

Beraber cildiririz iste, hele iki kiz dusunemiyorum

Hiuf kendini cok zorluyosun, biraz daha rahat olman lazim, yoksa cildiracaksin
Aynen
Bugün resmen dediğin oldu zaten
O kadar sakinleşmeye çalışmama rağmen çıldırdım
Resmen karşımda bir yetişkin varmış gibi kızdım ya
Kabus gbi

Uyu diyorum
Bak yemeğini yedirdim
Banyo yaptırdım
Gezdirdim
Offf

Ya biliyon benimkininde agzinda dis yok ama eline salatalik ekmek limon :) ne bulduysam veriyorum ben yiyebiliyo yutamadiginida cikariyo, artik blenderda kullanmiyorum catalla eziyorum onu bile kolay yutuyo sukur. Korkma bence artik :)
yok yaa korkuyorum yıne de. bayramda ekmek damagına yapısmıs kısa caplı bi korku yasadık. annem bakıyor öyle. tırstı baya. dedim ne bakıyon çevirsene çocugu. lafa gelınce '' cocuk baktık bizde'' diyorlar
elıne bişi vermedım 4 gün öncesıne kadar. korkunun ecele faydası yok dedım
verıyorum yıne de. bayada tırsıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…