- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.941
bence cok kasıyorsun. tek olmasan bu dedıklerını sonuna kadar uygula. niloya acıyorum, pepe acıyorum. ama sarkılarını sevıyor. oyun bahcesınden ızlıyor. el çırpıyor, oynuyor hatta şarkılara. iş yapacaksam yürütece koyuyorum peşimden dolanıyor. annem erkek kardeslerıme kullanmıs. şükür kimsede sorun yok. etrafımda tanıdıgım özellikle erkek anaların çoğu kullandı. sen bılırsın tabii kiDediğin hiç biri yok sör...
Tv açmıyorum...
(Sadece aabah uyandığımıZda wc gidiyorum o zaman ana kucağı koyup tv açıyorum odada ses olsun korkmasın diye ama bakmıyo) zaten 5 dk bile durmadan ağlıyo yüzümü bile kurulayamadan koşuyom odaya
Yürüteç koymuyorum...
Klasik sağlıksıZ muhabbetinden dolayı...
Bugün soracaktım hatta
Erkek bebeklilere kullanan var mı diye...
Az önce o kadar ağladıki
Pc den şu beğendiğiniz niloya açtım
Delirdi...
Ama kitlendi resmen...
sende bendensın. zor olsa da ikiz , hatta üçüz olsun. dogduktan 2-3 yıl sonra hayat bıze güzel olacakBi tasla iki kus
Ya zaten azcik suruyoz bisey olmaz, ben surdum gecen gecebende emın olmak ıstıyorum işte. yoksa vermıycem. veren yok mu len
ulen şuarada sorularıma cevap bile veren yok yaa
Uyku süresi uzarsa mama ile iyi olabilirgece 1 öğün içse ne güzel olur yaaa.. dr brown aldım yazık oldu biberonlara. deniycem 1 hafta .
Aynen bende onun pesindeyimsende bendensın. zor olsa da ikiz , hatta üçüz olsun. dogduktan 2-3 yıl sonra hayat bıze güzel olacak
atom allah gönlümüze göre versın. neyse hıdırellezde senın içinde bi kagıt yazarımAynen bende onun pesindeyim
hepsını yesin içsin, emsinUyku süresi uzarsa mama ile iyi olabilir
Yaman çelişki aslında...
Anne sütü çok faydalı...
Anne sık uyanmak zorunda olsada emsin bi daha bulamayacak haklı düşüncesi
Süt faydalı ancak uzun süre ttok tutmaz
Açlıktan sık sık uyanırsa bedeni dinlenmez düşüncesi..
Süt varken sütü içsin
Az daha uyusun diye mama vermek anlamsız düşüncesi...
Hangisi abi hangisi...
Zaten süt bitti bitecek...
Bişey kalmadı
Emsin ya bi de mama çıkarmıyım en iyisi başıma emmez filan sonra
uykusunda mı?Ya zaten azcik suruyoz bisey olmaz, ben surdum gecen gece
Gercektenmiatom allah gönlümüze göre versın. neyse hıdırellezde senın içinde bi kagıt yazarım
ben ne yazdıysam gerçekleşti çünkü :=)
Evet canimuykusunda mı?
dün mutfaktayken elıne pırasa verdım. aşındırmış baya elınden alınca yırttı kendını. salatalık emsin dedim soydum bi baktım koparmısEvet canim
g. te giren şemsiye acılmaz hiufİkiz dehşet zor..
Eşimin tarafında var
Genelde aynı anda acıkıp ağlamaya başlıyolar
Biri emerken diğeri çıngar çıkarıyordu
İkisini aynı anda kırk şekle girerek beslemeye çalışıyordu
Banyoları daha facia...
Hala zorlar büyüdüler ama
neyın resmını yaptıysam oldu 3 yıldır kagıda yazıp denıze atarımGercektenmioperim
Ya biliyon benimkininde agzinda dis yok ama eline salatalik ekmek limon :) ne bulduysam veriyorum ben yiyebiliyo yutamadiginida cikariyo, artik blenderda kullanmiyorum catalla eziyorum onu bile kolay yutuyo sukur. Korkma bence artik :)dün mutfaktayken elıne pırasa verdım. aşındırmış baya elınden alınca yırttı kendını. salatalık emsin dedim soydum bi baktım koparmıs
elınden aldım 30 dk agladı yaa
Beraber cildiririz iste, hele iki kiz dusunemiyorumİkiz dehşet zor..
Eşimin tarafında var
Genelde aynı anda acıkıp ağlamaya başlıyolar
Biri emerken diğeri çıngar çıkarıyordu
İkisini aynı anda kırk şekle girerek beslemeye çalışıyordu
Banyoları daha facia...
Hala zorlar büyüdüler ama
Ben pek inanmam aslinda batil seylereneyın resmını yaptıysam oldu 3 yıldır kagıda yazıp denıze atarımbıleydım 3 tane cocuk resmı yapardım
AynenHiuf kendini cok zorluyosun, biraz daha rahat olman lazim, yoksa cildiracaksin
yok yaa korkuyorum yıne de. bayramda ekmek damagına yapısmıs kısa caplı bi korku yasadık. annem bakıyor öyle. tırstı baya. dedim ne bakıyon çevirsene çocugu. lafa gelınce '' cocuk baktık bizde'' diyorlarYa biliyon benimkininde agzinda dis yok ama eline salatalik ekmek limon :) ne bulduysam veriyorum ben yiyebiliyo yutamadiginida cikariyo, artik blenderda kullanmiyorum catalla eziyorum onu bile kolay yutuyo sukur. Korkma bence artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?