2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya valla ben kendim icin bi alisverise ciksam maasi birakip dönerim heralde

Iyi geceler kızlar

Bugün kan sonuçlarimi aldım t3 hormonu yüksek çıkmış dahiliye Dr görsün USG ister dedi sağlık ocağındaki Dr
Morelim bozuldu biraz daha önce hep Normaldi ...

Bugün brokoli çorbası yaptım severek yedi maşallah
Küçük Boy patetes, havuç. Brokoli
Bir yemek kaşığı irmik kuru nane z.yagi

Yarinda aynı corbadan yapicagim üç gün değilde iki gün yapıyorum ilk yediğini artık üç gün üst üste sıkılır aynı corbadan diye

Cuma günü yeşil mercimek çorbası yapicagim

Amin.
Herşeyin hayırlısı.

Atom heart mother çok güzel aldiklarin bayıldım
Oyuncaklarda süper sevdimi zeynep peki oyuncaklarini
Sağlıklı mutluluk içinde kullansın prenses

Defnenin doğmadan önce aldığımız iki oyuncağı var onları daha çok seviyor saklamayı düşünüyorum

Bende ilk giydigi tulum sapkayi emzigi patigi battaniyesini sakliycam. Oyuncagini. Her ay ultrasyon goruntulerini deftere yapistirip notlar dusmustum. Onunla konusur gibi yazilar yazmistim video goruntelide var. Esnerken bile vardi

Bende ilk giydigi tulum sapkayi emzigi patigi battaniyesini sakliycam. Oyuncagini. Her ay ultrasyon goruntulerini deftere yapistirip notlar dusmustum. Onunla konusur gibi yazilar yazmistim video goruntelide var. Esnerken bile vardi
Aynen canım hamilelikte günlük tutmustum fırsat buldukça yine yazıyorum
Her ay video çekiyorum büyüyünce izlesin diye
Sana özelden yazdım canım bakarsın

Pembe seni çok hızlı gördüm had bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz ben de adet olmayı bekloyorum hala

chocolate19 Geçmiş olsun arkadaşım, sevimsiz bir durum yaşanmış. Üç evlat annesisin, çoğumuzdan çok daha iyi biliyorsundur muhtemelen idare etmeyi, buna rağmen böyle saçma bir şey yaşamış olman üzücü. Eşinin haksız olduğunu hepimiz biliyoruz, imkanların dahilinde ne yapabilirsen en iyisini yapmaya çalış. Umarım çaresiz kalmazsın.

Kız Pembedon5 , hamile hamile diye diye hamile kalacaksın anlaşıldı. Yalnız ben almayayım canım, daha İnci'nin depremi yeni yeni etkisini gösteriyor zaten, ikinci bir sarsıntıya bu kadın dayanamaz.

Hep beraber hamile kalma fikri fena değilmiş yalnız, sınıf arkadaşı gibi oluruz iyice. Hadiiii, birinci sınıf bitti ikinci sınıfa başladık biz

Ay düşünsenize, topik yine hamilelik takvimleriyle dolu, "Bebeğimi kucağıma almama. ...... gün kaldı." filan yazıyor yine

Vay be, ne günlerdi!

Bende istiyorum hazir evde kalmisken ama herif yanasmiyiii, arabaya kiyamiyo herhal

aldım. dolaba koydum az önce kullandım. verdıkten 20 dk sonra yıne verın dıyor. cocuk uyuyor acaba uykusunda verılır mı ki? bilen cevaplasın bari. calgel aldım ben. ötekınde böyle yapmıyordu. bunda parmagımı emdi yaa

bende puf puf ve ev çarığı var. çarıkmıs adı işte ev botu özellikle yürüteçteyken ayagından cıkmaz. hatta dısarı cıkınca bıle gıydırıyorum

Ben zeynepsiz yeni yeni cikmaya basladim. Ama elimde devamli telefon istihbarat halindeyim aklim kaliyo ya...

Benim ev kredimin bitmesine 7 sene var, daha faizi yeni bitti

ulen var ya gözüm kesmemesine ragmen yaparım valla. kilo ver hamıle kal tekrar kilo al. hazır bu kosusturmacaya alısmısken yapmak gerek
bende cıddıyım bu arada benımki kabul etmez sanırım
katakulleye de getıremem çok garantıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…