- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.901
Bence agri kesici verebilirsin . Baska sıkıntısı yoktur insallah6 diş çıktı kullanmadım şimdiye kadar
ama bu akşam çok kötü
ağlaması bile değişik...
çok ağrısı var belli
((
Aynen ya valla ben kendim icin bi alisverise ciksam maasi birakip dönerim heraldeEtmen iyilesmis. Bi daha hastalanmaz insallah. Marta birsey kalmadi. Kişlik benim aldiklarim hediye gelenler var . Montlar biraz biyuk ben bu aykarda giyebilecegini alacagim kiş bitimine yakin digerlerinide giyer her ay buyuyorlar. Bende sen gibi kendimin kiyafeti yok. Bedenler uymuyor
Amin.Ben sutten kesildikten ilaca basladim. 2. Cocuk dusuncem hic olmadi hamilelikte duygusallikla belki diyordum. Dogurduktan sonra yine dusunmuyorum. Esime cocuguma kendime yetebilmeliyim. Kaliteli zaman , İlgi , iyi ebeveyn, sevgi ortaminda buyumesi kreş zamanlarinda sosyallesmesi, ikinci şartini ortadan kaldiriyor bence. Eskiden di o kardes sart. Artik herkes bilincli anne baba cogu diyelim. Buyuyucede zaten okul kariyer evlilikleri derken kari koca başbaşa kalaagiz ya da nne olarak biz yardima kosacagiz onlara. Allah Bakabilen ve iyi yetistirebilene nasip etsin.
Bende ilk giydigi tulum sapkayi emzigi patigi battaniyesini sakliycam. Oyuncagini. Her ay ultrasyon goruntulerini deftere yapistirip notlar dusmustum. Onunla konusur gibi yazilar yazmistim video goruntelide var. Esnerken bile vardiAtom heart mother çok güzel aldiklarin bayıldım
Oyuncaklarda süper sevdimi zeynep peki oyuncaklarini
Sağlıklı mutluluk içinde kullansın prenses
Defnenin doğmadan önce aldığımız iki oyuncağı var onları daha çok seviyor saklamayı düşünüyorum
Aynen canım hamilelikte günlük tutmustum fırsat buldukça yine yazıyorumBende ilk giydigi tulum sapkayi emzigi patigi battaniyesini sakliycam. Oyuncagini. Her ay ultrasyon goruntulerini deftere yapistirip notlar dusmustum. Onunla konusur gibi yazilar yazmistim video goruntelide var. Esnerken bile vardi
Pembe seni çok hızlı gördüm had bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzŞimdi hamile kalsam haziranda doğum olur
Seneye okul yok.kpss desen haçem çim billur ne zaman atanirum
Musa 2 yaşına girerken..acaba zor mu olur?
Malum apartman kültürü ..arkadaş yok..yakın olurlarsa oynarlarda..
İsterim ama..
Bizim t.oğlu 18 ayken biri diğeri doğdu..başta kadın isyan ettide ..şimdi seviniyo
Kızım olursa naz koyucam adını
Uzun siyah saç kara göz
Haydin topluca hamile kalalım
Ya ben ciddiyimde korkular..ablamla aramda 18 ay var ..ve bu çok güzel birşey..
Ya hadi teşvik teşvik ...
Hazır evde iken diyorum ...
Bende istiyorum hazir evde kalmisken ama herif yanasmiyiii, arabaya kiyamiyo herhalŞimdi hamile kalsam haziranda doğum olur
İsterim ama..
Bizim t.oğlu 18 ayken biri diğeri doğdu..başta kadın isyan ettide ..şimdi seviniyo
Uzun siyah saç kara göz
aldım. dolaba koydum az önce kullandım. verdıkten 20 dk sonra yıne verın dıyor. cocuk uyuyor acaba uykusunda verılır mı ki? bilen cevaplasın bari. calgel aldım ben. ötekınde böyle yapmıyordu. bunda parmagımı emdi yaasörrSurrender aldın mı bugün jeli kullandınız mı...
ağlıyor sürekli ya
saatlerce uğraşıp yatırım 20 dk sonra uyandı ve uyumuyor ağlıyor gıcık bi şekilde
off yaa
ne aldırayım şimdi
bende puf puf ve ev çarığı var. çarıkmıs adı işteIğğ..az önce lcw tulum aldım kırmızı bişi..bide bere bide erkek reyonu cok kısıtlı burda kız reyonundan renkli puf ev botu aldım ..yerler taş..
Aldırtmadı
Netten herbişi alıyomuşum erkek botu bulabilirmişim..cocuk üşücek
Ben zeynepsiz yeni yeni cikmaya basladim. Ama elimde devamli telefon istihbarat halindeyimmaşallah
benimki hiç bi zaman o kadar uzun uyumadı..
ağrısı sızısı olmasında
çok dert etmiyom napayım...
arkadaşım bebeği 3 aylık oda diyo gece 5 saat uyuyo diye
her bebe aynı değil...
maşallah
tadını çıkar...
yorulmuştur atom
farklı insanlar farklı ortam
tabi bu farklılık olumlu manada....
o enerjiyi çok iyi hissediyorlar...
mesela annenlerde değilde sevmediğin birinin evinde zorunlu kalmış olsan emin ol burnunda gelirdi...
hele ki onu gerçekten temiz bir duyguyla seven kişilerin yanında resmen huzur doluyorlar....
bazen düşünüyorum....
tek dışarı çıksam ne hissederim diye...
8 ay bir haftalık oğlum
sadece bir kez şeker bayramında çok hastalanmıştım
5-6 saat hastaneden kalmıştım oğlum o zamanda yanımdaydı bırakacak kimsem yoktu
eve geldiğimizde ağrı kesici serum vs artık kolum kalkmıyordu eşim sadece o zaman alıp dışarı çıkmıştı
evde tek kalmıştım
deli gibi uykum gelmişti ama uyuyamıştım geri aramıştım gelin diye
sağol canım
Benim ev kredimin bitmesine 7 sene var, daha faizi yeni bittiKizlar nabersinizz...
Fabrikamiz yapiliyor.. Marta kadar bitecek insallah..
Eymen paşa iyileşti cok şükür.. Allah bi daha hastalik göstermesin...
Paşanin bütün kışliklarini çikardim meğrse doğduğunda hediye gelen bi sürü kiyafeti varmiş hiç bise almamaya karar verdim.. 3 montu 2 şisme yeleği varmis1 tane de babaannesi almisti..
Aman bea.. Onun var da benim hic biseyim yok...
Pembedon5 hamilelik mi dedin ev kredim bitene kadar naynn
Çikelata kocan cok ayip etmis.. İnsallah en kisa sürede düzelirsiniz
Son olarakta ayin 1 i gelsin param bitti maas yatsin artik...
ulen var ya gözüm kesmemesine ragmen yaparım valla. kilo ver hamıle kal tekrar kilo al. hazır bu kosusturmacaya alısmısken yapmak gerekŞimdi hamile kalsam haziranda doğum olur
İsterim ama..
Uzun siyah saç kara göz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?