2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Minnosun iyiligini istersin degil mi? Onun icinde rahat birak artik :)

Yürüteç işini taktım bu ara kafama
Hava soğuduğunda peşimde yerde sürünmesin

bebekken sinirlenip kızardım. şimdi tonumdan anlıyor ve hemen aglıyor kızınca. hele kızıp poposuna vurdugumda kıyamet kopuyor. o yuzden kızmamaya dikkat edıyorum. bence bu sekılde kasarsan cocuk ıcınde iyi olmaz. anlıyorlar artık her seyı

Bi kere bende panikledim, sonra zeynepde korktu, sonra farkettimki cikariyo zaten agzindan, bosuna korkmusum. Alismalari lazim yavas yavas, zaten bayiliyolar ellerinde bisey kemirmeye :)

Benim kiz hasta oldu ya, hapsurup duruyo, burnu akiyo kasiniyo, terliyo. Ihlamurla limon icirdim biraz az evvel kardesimden kapti herhalde insallah ateslenmez
Kıyamam geçmiş olsun
Benimkininde 1 haftadır hala burnu akıyo
Geçmedi

g. te giren şemsiye acılmaz hiuf
t

Minnosun iyiligini istersin degil mi? Onun icinde rahat birak artik :)
Bdnim kendimi rahat bırakmam lazım aslında ya....

Zaten beni de bu üzdü ya...
Ondan bahsettim
Hatta 2.bebekte ki korkum bu
Lohusalıkta hep bağırdıö çağırdıö
Şimdi çok dikkat ediyordum
Bugün engel olamadım
Sinir patlamasıydı sanırım
yürütec nefes aldıracak sana ayaklarına da ev ayakkabısı gıydır mis gibi dolanır o pesınde
Çokta pahalı be ebebekte....
1 milyoncudan alim :)

boşver e bebegie klasık bi yürütec al işte hatta 2. el kısmı varsa oraya da bakabılırsın. önünde degısık oyuncaklar olanlar var baya uygun.

boşver e bebegie klasık bi yürütec al işte hatta 2. el kısmı varsa oraya da bakabılırsın. önünde degısık oyuncaklar olanlar var baya uygun.
O zamn alıvereyim
Şu milyoncudan
35 teladı bugün gördüm
Ama acayip dandik
Ergonomi arıyoz bu bunlarda

Ne çok laklak yaptık be..
Kafam dağıldı

O zamn alıvereyim
Şu milyoncudan
35 teladı bugün gördüm
Ama acayip dandik
Ergonomi arıyoz bu bunlarda

Ne çok laklak yaptık be..
Kafam dağıldı
nasıl bir şeymiş o 35 tl? çok da dandık alma kız klasık al dedıysek 35 lık demedık. sağlam olsun bıraz, ucuyor benımkı uzerınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…