- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.961
aaa ayıp edıyorsun ama. inan, evrene gönder o sana gerı döner bı günBen pek inanmam aslinda batil seylereama denemekten zarar gelmez
Minnosun iyiligini istersin degil mi? Onun icinde rahat birak artik :)Aynen
Bugün resmen dediğin oldu zaten
O kadar sakinleşmeye çalışmama rağmen çıldırdım
Resmen karşımda bir yetişkin varmış gibi kızdım ya
Kabus gbi
Uyu diyorum
Bak yemeğini yedirdim
Banyo yaptırdım
Gezdirdim
Offf
Nasil istediklerim olmadiysa artik zamaninda :) o kadar karamsarlik sarmisaaa ayıp edıyorsun ama. inan, evrene gönder o sana gerı döner bı gün
Yürüteç işini taktım bu ara kafamabence cok kasıyorsun. tek olmasan bu dedıklerını sonuna kadar uygula. niloya acıyorum, pepe acıyorum. ama sarkılarını sevıyor. oyun bahcesınden ızlıyor. el çırpıyor, oynuyor hatta şarkılara. iş yapacaksam yürütece koyuyorum peşimden dolanıyor. annem erkek kardeslerıme kullanmıs. şükür kimsede sorun yok. etrafımda tanıdıgım özellikle erkek anaların çoğu kullandı. sen bılırsın tabii ki
pek açmadıgın için kitlenmiştir, degısık gelmıstır. benımkı kitlenmıyor izlerken. bi yandan izleyıp bı yandan oyun oynuyor. ve yürütece karsı olan kanguru da kullanmamalı
zira aynı mantık
bebekken sinirlenip kızardım. şimdi tonumdan anlıyor ve hemen aglıyor kızınca. hele kızıp poposuna vurdugumda kıyamet kopuyor. o yuzden kızmamaya dikkat edıyorum. bence bu sekılde kasarsan cocuk ıcınde iyi olmaz. anlıyorlar artık her seyıAynen
Bugün resmen dediğin oldu zaten
O kadar sakinleşmeye çalışmama rağmen çıldırdım
Resmen karşımda bir yetişkin varmış gibi kızdım ya
Kabus gbi
Uyu diyorum
Bak yemeğini yedirdim
Banyo yaptırdım
Gezdirdim
Offf
Bi kere bende panikledim, sonra zeynepde korktu, sonra farkettimki cikariyo zaten agzindan, bosuna korkmusum. Alismalari lazim yavas yavas, zaten bayiliyolar ellerinde bisey kemirmeye :)yok yaa korkuyorum yıne de. bayramda ekmek damagına yapısmıs kısa caplı bi korku yasadık. annem bakıyor öyle. tırstı baya. dedim ne bakıyon çevirsene çocugu. lafa gelınce '' cocuk baktık bizde'' diyorlar
elıne bişi vermedım 4 gün öncesıne kadar. korkunun ecele faydası yok dedım
verıyorum yıne de. bayada tırsıyorum.
Nasil istediklerim olmadiysa artik zamaninda :) o kadar karamsarlik sarmis
Aynenbebekken sinirlenip kızardım. şimdi tonumdan anlıyor ve hemen aglıyor kızınca. hele kızıp poposuna vurdugumda kıyamet kopuyor. o yuzden kızmamaya dikkat edıyorum. bence bu sekılde kasarsan cocuk ıcınde iyi olmaz. anlıyorlar artık her seyı
Sende sinir oldun zateninanmamıssın ki
evren sana sinir olmus belli
yürütec nefes aldıracak sanaYürüteç işini taktım bu ara kafama
Hava soğuduğunda peşimde yerde sürünmesin
Sende sinir oldun zaten
Yok evrene degil bana sinir oldun ya gecen gunaman ben ne sınır olcam. aramız iyi bizim evrenle
sen düşün
Kıyamam geçmiş olsunBenim kiz hasta oldu ya, hapsurup duruyo, burnu akiyo kasiniyo, terliyo. Ihlamurla limon icirdim biraz az evvelkardesimden kapti herhalde insallah ateslenmez
g. te giren şemsiye acılmaz hiuf
Bdnim kendimi rahat bırakmam lazım aslında ya....Minnosun iyiligini istersin degil mi? Onun icinde rahat birak artik :)
Zaten beni de bu üzdü ya...bebekken sinirlenip kızardım. şimdi tonumdan anlıyor ve hemen aglıyor kızınca. hele kızıp poposuna vurdugumda kıyamet kopuyor. o yuzden kızmamaya dikkat edıyorum. bence bu sekılde kasarsan cocuk ıcınde iyi olmaz. anlıyorlar artık her seyı
Çokta pahalı be ebebekte....yürütec nefes aldıracak sanaayaklarına da ev ayakkabısı gıydır mis gibi dolanır o pesınde
heeeYok evrene degil bana sinir oldun ya gecen gun
boşver e bebegie klasık bi yürütec al işteKıyamam geçmiş olsun
Benimkininde 1 haftadır hala burnu akıyo
Geçmedi
t
Bdnim kendimi rahat bırakmam lazım aslında ya....
Zaten beni de bu üzdü ya...
Ondan bahsettim
Hatta 2.bebekte ki korkum bu
Lohusalıkta hep bağırdıö çağırdıö
Şimdi çok dikkat ediyordum
Bugün engel olamadım
Sinir patlamasıydı sanırım
Çokta pahalı be ebebekte....
1 milyoncudan alim :)
O zamn alıvereyimboşver e bebegie klasık bi yürütec al iştehatta 2. el kısmı varsa oraya da bakabılırsın. önünde degısık oyuncaklar olanlar var baya uygun.
nasıl bir şeymiş o 35 tl? çok da dandık alma kızO zamn alıvereyim
Şu milyoncudan
35 teladı bugün gördüm
Ama acayip dandik
Ergonomi arıyoz bu bunlarda
Ne çok laklak yaptık be..
Kafam dağıldı
heeene emmeye gelıyon ne gömmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?