• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlarrr burnum tıkalı gözlerim akıyor hapsirmak istemiyorumm yaa bu nasıl allerjiymis nisanda başladı hala devam ediyor:KK24:
Geçmiş olsun canım.....alerji için ibrahim Saraçoğlu tere yapraklarını cigneyin diyordu hemen etkisini gösterir diye dinlemistim..hamilelikte yenir mi bir zararı var mı bilmiyorum ama bir araştır

Geçmiş olsun canım.....alerji için ibrahim Saraçoğlu tere yapraklarını cigneyin diyordu hemen etkisini gösterir diye dinlemistim..hamilelikte yenir mi bir zararı var mı bilmiyorum ama bir araştır
Cnm benim ki gece yatağa girdiğimde ve sabah uyandığım da gün içinde ara ara oluyor

Ah
Canım nasıl oldun gittin mi hastaneye? Bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.geçmiş olsun
cNm tesekkur ederim yaaa ben hastaneye geldim sonda takildi acildeki drda sinir oldum nerdeyse agliycsm sismisim kadin kadin dogumcu gormeden bisey yapamam diyo dedim ben sizze ilac verin demiyrm en azindan sonda takin bebege zarar verebilir dedi nasil kotu oldum saat 6da drmu aradim sıkıntı olmaz taksinlar dedi de sonda takildi rahatladim simdi de bekliyrm hala dr gelsin diye urolojiye goruncem tum sıkıntısı olan aekadaslara allah sifa versin hamileykende hic bir dr hic bisey yapmak istemiyor

Günaydın kızlar herkese mutlu haftasonları
Biz perşembe günü doktora gittik bebişim oynuyodu 9 +2 di 3 temmuzda ikili test icin randevu aldık sağlıklı hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Bizden önde gidip ikiliyi yaptiranlar ne mutlu size
Bu arada dün akşam inanılmaz bir baş ağrısı vardı :KK43: gece de zor uyuduk ilac almadım ama ilk defa bu kadar çok ağrıdı
Sanırım bu sorunu yaşayan bi tek ben degilim masajkremiyle masaj yaptik biraz hafifledi

Ge

Cmis olsun cnm bende cimcim ortalarda gorunmuyo diyodum dikkat et kendine bende kendimle ugrasmaktan cvp yazamiyrm hic
Kuşum çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin beterinden korusun hapşırınca 4 5 saniye acidan kivraniyorum korkuyorum artık ya

Günaydın kızlar
Bende de yok yok,bulantı,baş ağrısı,allerji... Bu şekilde gebeliğe devam,o sağlıklı olsun da dayanacağız artık.
Bu arada 2 li test sonucum normal çıktı çok şükür.çok rahatladım.darısı yaptıracaklara olsun inşallah.

Günaydın herkeslere güzel bi hafta sonu olsun inşallah. Biz dünde bugünde daha iyiyiz çok şükür. 2'li testi iyi sonuç verenlerin gözü aydın darısı başımıza artık :anneadayı::KK6:

Olmaz mi ben de çok kötüyüm , sabah başlıyor geceye kadar bulantı ve gün içinde istifra, bazi geceler salonda oturarak uyumaya calisiyorum, gece uyuyamayinca yorgunluk bulantısı tetikliyo, uyudugum günler mutluyum, bulansin kusayim önemli değil diyorum, sadece mercimek çorbası sabah kalkınca 3,4 kaşık bi de akşam, başka bisi yiyemiyorum, bi bardak suyu bi saatte yudum yudum içi yorum, burda şunu yedik bunu yedik diyorlar çok ozeniyorum, yiyememek çok kotu,,

İkili test yaptiranlar devlette mi özel de mi yaptırdıniz özelde fiyatlar nedir
Ben devlette yaptiracagim
Ben takiplerimi ve doğumumu özelde yaptırmış olmama rağmen (ilk çocuğumda)tüm testlerimi Zekai Tahir Burak devlet hastanesinde yaptırmıştım.sonuçların daha Güvenilir olacağını düşündüğüm için.bu hamileliğimde de aynısını yapıyorum.

Gunaydin annisler bugun melegimle buluscaz ay cok heycanli saat 2 olmaz simdi....:KK55::KK76:

Sabah dis etimin kanadigini farkettim doktora sorucam cok asiri degildi ama bu neyin nesi anlamadim uyurken kanamiso_O
Bacagimin ust kisminda putur putur seyler cikti sicaktanmi acaba onuda sorucam
Bel agrimi mutlaka sorucam ben en iisi kagida yazayim simdi bebisi gorunce unuturum :KK46::KK200:
Dua edin bana canlar guzel sonuclar alayim ikili testi yapar insallah bugun opuldunuz hepinizzz:KK15:

Evet cnm bizde 9 12.30 gidiyrz semier konularimiz var onlari anlatiyrz
Seminerlere vaktinde gidemiyorum, sabah evden bulantidan çıkamiyorum, herkes muhabbet hoş beş, benim mide bulantısı, çok iyi anliyorum, daha hamileligin keyfine varamadim, diolar bebisle konuşuyoruz diye, yok ya bulantidan hayattan sogudum zaten,,

Canım biz seminerde çok rahatız 9.30 gibi gidip 11.30 da çıkıyoruz bugün okulda kahvaltı yaptık sonra toplantı vardı okulda wc de kahverengi lekem geldi bugün doğru Dr geldik çok şükür bir şeyimiz yokmuş biraz korktum sanırım önemli bir şey değil dedi Dr um.....

Evet cnm bizde 9 12.30 gidiyrz semier konularimiz var onlari anlatiyrz

Canım biz de 9dan 1 e kadar okuldayız. Bi kurs veriyorlar 'Eğitimde yeni yaklaşımlar...' diye :KK51::KK42:
Bizim de 9 -1 arasi branş branş ayrilip rapor yaziyoz rapor aldım ben yine bu arada hangi sehirlerdesiniz kizlar her şehre göre degisiyomu bu seminer arkadaslarim boş boş oturuyoruz diyolar

Back
X